Lenore ___________________
|
Posted: Fri 3.2.2012 13:26 Post subject: |
|
|
jo, těm co nejedí vůbec se i zastaví
jinak nevím, co se myslí pod "zpomalením metabolismu", ale jestli myslíte nehubnutí nebo přibírání, tak den na to určitě nebude mít vliv... víc nevím _________________ queerer than we can suppose |
|
Smarionelle V království ledu vládne chlad.
|
Posted: Fri 3.2.2012 16:02 Post subject: |
|
|
Lenore wrote: | No Partyková Vilma na mě zrovna nepůsobí moc věrohodně |
A proč, Lenore?_________________ I'm a dreamer
A distant dreamer
Dreaming for hope
From today. |
|
sun Topic kytky 7, meta: 14150
|
Posted: Fri 3.2.2012 16:08 Post subject: |
|
|
Lenore no ja myslim uplne obycajne spomalenie metabolizmu... napriklad ja beriem lieky na stitnu zlazu, mam o dost znizenu funkciu a ked ich na par dni vysadim, hned to citim
jedine sa snazim pochopit aspekty toho postu, nakolko je to viac zdraviu prinosne ako skodlive alebo naopak |
|
Lenore ___________________
|
Posted: Fri 3.2.2012 16:25 Post subject: |
|
|
Smarionelle wrote: | A proč, Lenore? | Protože jsem nenašla jediný výzkum, na kterém by se podílela, svoje tvrzení má podložené "osobní zkušeností" a jediné její další publikace jsou něco o urinoterapii a vaříme nemocným s rakovinou. Na odbornici teda nevypadá, spíš na někoho, kdo se snaží vydělat.
Sun, já fakt nevím, co je "zpomalení metabolismu". Metabolismus se asi moc zpomalit nedá. Jestli tím myslíš sníženou funkci štítné žlázy, tak to je něco jiného. Ale obávám se, že ti s tím tady nikdo neporadí, ne že bych místní osazenstvo chtěla podceňovat, ale odborníka tu asi nemáme. Zběžný google search ukazuje, že by to mohlo prospět, ale vyhodilo mi to hlavně stránky propagující intermittent fasting, takže těžko říct, jak je to objektivní. Zkus si pohledat na pubmedu._________________ queerer than we can suppose |
|