View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
evianek kytky 7, meta: 11650
|
Posted: Sat 17.12.2011 10:45 Post subject: Z čeho posloucháte? |
|
|
téma je jasné, ale co mě k tomu dovedlo? já poslouchala doteď z různých hraček na hudbu a teď mám ZeppelinAir, už druhý den nedělám nic jiného než poslouchání hudby, nechce se mi nikam, kde hudba není atd
máte nějaké kvalitní zařízení? byl to pro vás taky tak průlomový zážitek jako pro mě? |
|
Back to top |
|
|
Kačenka &
|
Posted: Sat 17.12.2011 11:49 Post subject: |
|
|
Rozdíly jako walkman x cd přehrávač se asi nepočítají co
První velký rozdíl jsem zaznamenala, když jsem si do ipodu dala jiná sluchátka než ta bílá, a byl to neskutečný rozdíl. Dřív jsem měla kossy, které se ale cca po dvou letech rozpadly, teď mám nějaké buxton a jsem s nima moc spokojená. (oboje stály do 500, takže to taky nejsou nijak ultra boží suchátka). Ty bílé jsou fakt hrozné.
Další velký rozdíl byl, když jsem poprvé poslouchala "svoji" hudbu ne přes svoje malé bedničky k pc, ale přes přítelovy bedny, nerozumím tomu co to je, ale po celém bytě máme několik beden a hezky to hraje. |
|
Back to top |
|
|
Člověk jsem duhová víla
|
Posted: Sat 17.12.2011 14:23 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ * Peace * Authenticity *Gratitude * Nonviolence * Honesty * Kindfulness *
** every action you take is a vote for the type of person you wish to become.
make peace, be kind.
|
|
Back to top |
|
|
Ivanka Quo vadis?
|
Posted: Sat 17.12.2011 15:06 Post subject: |
|
|
Ipod, pak jakýsi Zen a asi patery sluchátka ve střední cenový relaci (na těch pole mě záleží nejvíc). Do extáze mě uvádí konkrétní hudba sama, nikoliv přístroj, z kterýho ji poslouchám. _________________ „Můžeš mě odkopávat, křičet na mě a stejně je mi jasné, že ti chybím.“ |
|
Back to top |
|
|
šunka Alunka
|
Posted: Sat 17.12.2011 15:26 Post subject: |
|
|
Ivanka wrote: | Do extáze mě uvádí konkrétní hudba sama, nikoliv přístroj, z kterýho ji poslouchám. |
eh přesně!_________________ Život není pes, yes! |
|
Back to top |
|
|
puresound kytky 3, meta: 1950
|
Posted: Sat 17.12.2011 15:47 Post subject: |
|
|
Taky můžu číct, že nejdůležitější je pro mě samotná hudba než přehrávač (samozřejmě ale kvalitní sluchátka/repro jsou velice důležitý - např. když jsem si koupila SE Xperiu, tak jsem se divila, jakto že je ten zvuk tak děsný - pak jsem zjistila, že ty sluchátka, co k ní byly jsou fakt děsný, takže jsem je nahradila sluchátkama z MP4 a hned je to obrovský rozdíl).
Pokud ale chci absolutně nejlepší audio zážitek, tak si pouštím vinyly. Miluju prostě ten zvuk z desek. |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Sat 17.12.2011 15:53 Post subject: |
|
|
mám 4G MPtrojku, už asi od školy, předtím jsem měla takyMP3, ale 1G větší se tenkrát nedělaly.. |
|
Back to top |
|
|
BadHans Nejstarší rebelka
|
Posted: Sat 17.12.2011 19:01 Post subject: |
|
|
šunka wrote: | Ivanka wrote: | Do extáze mě uvádí konkrétní hudba sama, nikoliv přístroj, z kterýho ji poslouchám. |
eh přesně! |
Nojo, dobrá hudba je základ, ale když je mizerně reprodukovaná, tak mě to hrozně dráždí, možná proto, že se muzice aktivně věnuju a mám dost zažitý, jak to má znít doopravdy. Vůbec třeba nechápu lidi, co poslouchaj muziku z chrastících repráčků v mobilu, to se mi vždycky otvírá kudla v kapse. A to platí i o filmech. Takže v obýváku u televize mám tohle:
...plus subwoofer Sony, ten mám ještě z dřívějška ...akorát to zatím jede přes takový starý domácí kino, což není nic moc, po novém roce ale plánuju nějaký A/V Receiver. A taky gramofon, protože mám doma pár desítek vinylů a stýská se mi po nich...
U PC jsem měl takové malé bedničky + sub, ale kočka mi nedávno přehryzala kabel, takže jsem si teď koupil tyhle:
a připojil k nim ještě ten subwoofer od těch původních.
No a z iPhonu poslouchám přes Koss Porta Pro 25th Anniversary
...a nedám na ně dopustit _________________ I like pleasure spiked with pain and music is my aeroplane
Pro lásku bych třeba zemřel... ale pro život jsem se narodil.
(melouny, pochopitelně) |
|
Back to top |
|
|
user007 kytky 5, meta: 6650
|
Posted: Sun 18.12.2011 11:53 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Everything can be taken from a man or a woman but one thing: the last of human freedoms to choose one’s attitude in any given set of circumstances, to choose one’s own way. - Viktor E. Frankl |
|
Back to top |
|
|
Člověk jsem duhová víla
|
Posted: Sun 18.12.2011 12:08 Post subject: |
|
|
s Kossama mám hrozně špatnou zkušenost. pokaždý se po nějaký době rozbijou.. Vám se to nestává? Teď jsem si koupila Phillipsy a příjdou mi mnohem lepší (hlavně se teda nerozbíjej).
Mám pocit, že doby, kdy byly koss nejlepší značkou jsou ty tam. Nědávno jsem se na kossy ptala v obchodě, jestli se rozbíjej jenom mně nebo co a pán taky potvrdil, že tam mají na kossy hrozně moc reklamací. _________________ * Peace * Authenticity *Gratitude * Nonviolence * Honesty * Kindfulness *
** every action you take is a vote for the type of person you wish to become.
make peace, be kind.
|
|
Back to top |
|
|
evianek kytky 7, meta: 11650
|
Posted: Sun 18.12.2011 12:42 Post subject: |
|
|
šunka wrote: | Ivanka wrote: | Do extáze mě uvádí konkrétní hudba sama, nikoliv přístroj, z kterýho ji poslouchám. |
eh přesně! |
eh, nezažila jsi asi kvalitní reprodukci, to je prostě něco průlomového, dokonce to dokáže změnit žebříček muziky... |
|
Back to top |
|
|
LadyCroft bojovnice!!!
Joined: 22 Jan 2007 Posts: 13356 Location: flight level over 195 (19500 ft)
|
Posted: Sun 18.12.2011 12:48 Post subject: |
|
|
posloucham muziku z ntb, ipod, iphone, mam doma nějakou větší sestavu repráků, ale z té moc neposlouchám protože jsem líná přepojovat kabely.
mám na běhání sluchátka koss, takové ty okolo ucha... _________________ women who behave rarely make history |
|
Back to top |
|
|
Leňula Feet planted firmly in the sky
|
Posted: Sun 18.12.2011 13:05 Post subject: |
|
|
clovek - mne se porty rozjebaly trikrat po sobe (prestalo hrat jedno sluchatko)... navic mi hrozne vadi, ze v metru rusi ostatni lidi (jako vsechna otevrena sluchatka)... koupila jsem si zavrena akg a jsem strasne spokojena. paradni zvuk, co nejde ven. _________________ I will kill you so hard you will die to death!
“We don’t need a list of rights and wrongs, tables of dos and don’ts: we need books, time, and silence. Thou shalt not is soon forgotten, but Once upon a time lasts forever.” |
|
Back to top |
|
|
Ivanka Quo vadis?
|
Posted: Sun 18.12.2011 14:26 Post subject: |
|
|
evianek wrote: | šunka wrote: | Ivanka wrote: | Do extáze mě uvádí konkrétní hudba sama, nikoliv přístroj, z kterýho ji poslouchám. |
eh přesně! |
eh, nezažila jsi asi kvalitní reprodukci, to je prostě něco průlomového, dokonce to dokáže změnit žebříček muziky... |
Jistě. Odteď je z tebe odborník na elektroniku? Nechci ani domýšlet, co tu vyplodíš, až ti další milenec věnuje pozlacenej model atomu._________________ „Můžeš mě odkopávat, křičet na mě a stejně je mi jasné, že ti chybím.“ |
|
Back to top |
|
|
honey kytky 7, meta: 13150
|
Posted: Sun 18.12.2011 14:42 Post subject: |
|
|
Ivanko Trefné! Ipad byl taky přelomový...
Jinak já poslouchám z notebooku nebo sluchátek. Ale asi moc kvalitní nemám. Na doma mám sluchátka z Tchiba, růžové s puntíky a pak nějaké hráškově zelené Philips, ale zdají se být (v porovnání s koss, které jsem měla dříve) fajn a kvalitní. |
|
Back to top |
|
|
|