View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Felicity Master
|
Posted: Sun 6.11.2011 23:48 Post subject: |
|
|
Lenore wrote: | mě prostě hrozně rozčiluje ten herec no, vůbec mu to nevěřím, tak se u toho nudím | Presne tohle jsme si dnes taky rikali. Ja to neverim ani Rodenovi, strasne me irituje, kdyz mluvi s klientem a nediva se mu do oci a misto toho sleduje svoje kolena, operadlo kresla a podobne. Do toho vyraz, ze se kazdou chvili rozbreci. A nechapu proc si neprevedou do nasich realii z puvodniho serialu prevzaty texty, pusobi to nemistne usmevne.
Last edited by Felicity on Sun 6.11.2011 23:50; edited 2 times in total
|
|
Back to top |
|
|
Seventh Sister 11
|
Posted: Sun 6.11.2011 23:50 Post subject: |
|
|
No přesně! Teď to tu sem jdu napsat... mám za sebou teprve 1.díl, ale ty jo, ten Roden, ten Roden! Nevěřím mu ani slovo! Strašné toto. _________________ .
Mike? |
|
Back to top |
|
|
flambelle Servant
|
Posted: Mon 7.11.2011 0:14 Post subject: |
|
|
Já tam mám pocit, že Roden potřebuje terapeuta sám. Herečka v prvním dile Ultra nesympaticka, a co ze mám věřit ze ten borec z druhýho dela? _________________ All work and no play makes Jack a dull boy.
...before I go I just wanna tell you, you were fantastic...absolutely fantastic ...
...he's slim...and a little bit foxy ...
|
|
Back to top |
|
|
Koogi can't ask why about love
|
Posted: Mon 7.11.2011 8:24 Post subject: |
|
|
taky jsem byla z prvnich dilu rozpacita, prvni tyden je cely takovy (mozna krome ctvrtku a patku), ale pak
no ale je jasne, ze se to nemuze libit kazdemu _________________ Look in the mirror and ask your soul if you're alright. Put out the glitter that your soul hides behind.
♥ |
|
Back to top |
|
|
Lenore ___________________
|
|
Back to top |
|
|
Theresa I'm Brandy. The slutty cheerleader.
|
Posted: Mon 7.11.2011 9:34 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane. |
|
Back to top |
|
|
flambelle Servant
|
Posted: Mon 7.11.2011 10:19 Post subject: |
|
|
Ale z Byrnea jsem ten pocit neměla ...
Lenore wrote: | ale přišlo mi to jako zajímavý nápad. |
No to jo, ale to se radši podívám na ten originál, kde mi dotaz: "jak se dostaneš domů, když nemáš auto" nepřijde vtipný (v praze? sockou asi, ne?)
Fakt jsem čekala od české verze trochu víc...ja nevím... originality?. _________________ All work and no play makes Jack a dull boy.
...before I go I just wanna tell you, you were fantastic...absolutely fantastic ...
...he's slim...and a little bit foxy ...
|
|
Back to top |
|
|
Felicity Master
|
|
Back to top |
|
|
Axioma coin-operated girl
|
Posted: Mon 7.11.2011 12:17 Post subject: |
|
|
Mně se tedy Terapie líbí čím dál víc. První týden mě nenadchnul, ale pak už dobrý A nejlepší jsou sezení s Ditou.
Apollo 18
první díl The Fades _________________ Not all those who wander are lost.
There is so much love in me. |
|
Back to top |
|
|
Felicity Master
|
Posted: Mon 7.11.2011 12:19 Post subject: |
|
|
Bylo to Apollo 18 dobry v ramci zanru? |
|
Back to top |
|
|
Axioma coin-operated girl
|
Posted: Mon 7.11.2011 12:25 Post subject: |
|
|
Feli, mně se líbilo, jak je to natočený, mám tyhle autentický záznamy ráda. A hrozně se u nich bojím, ale tak já jsem posera Jinak celkově takový nenadchne, neurazí. Nicméně podobný filmy moc nesleduju _________________ Not all those who wander are lost.
There is so much love in me. |
|
Back to top |
|
|
Ester kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Mon 7.11.2011 14:26 Post subject: |
|
|
Pan Am s01e01 a dobré, celkem se mi to líbí
jo a Terapie je opravdu čím dál lepší. je fakt, že mě nebaví ten čtvrteční pár, respektive toho chlapa bych musela zabít, takže to většinou proklikám během 5 minut, ať přibližně vím, co se děje, ale taky to nesleduju celé. výborná je ta Linda(?), co chodí ve středu. ale nejlepší jsou pátky, rozhovor 2 psychoterapeutů má principiálně velký potenciál _________________ Jestli chcete něco, co jste nikdy neměli, musíte být ochotni udělat něco, co jste nikdy neudělali. |
|
Back to top |
|
|
annysek .
|
|
Back to top |
|
|
Chanteau kytky 8, meta: 20650
|
Posted: Mon 7.11.2011 16:24 Post subject: |
|
|
Já už mám za sebou 4 díly terapie a bavily mě vpodstatě všechny, má to ideální délku jako vsuvka do učení.
Jen ten Roden se mi zdá nedůvěryhodný a vsadím se, že vyplave na povrch, že má sám nějaké hrozné problémy |
|
Back to top |
|
|
greenwood seja feliz, menina
|
Posted: Mon 7.11.2011 16:28 Post subject: |
|
|
panam je super, ja teda zatim videla jen prvni tri dily, pritel nestiha sledovat ale bavi me to a nejvic se mi libi Colette! _________________ "Valeu a pena? Tudo vale a pena se a alma não é pequena" ~ Fernando Pessoa, Mensagem, Mar Português
“It’s dark because you are trying too hard.
Lightly child, lightly. Learn to do everything lightly.
Yes, feel lightly even though you’re feeling deeply.
Just lightly let things happen and lightly cope with them."
|
|
Back to top |
|
|
|