|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
melly :-)
|
Posted: Wed 21.3.2007 23:01 Post subject: Zdokonalovanie seba |
|
|
V poslednom case ma stve aka som v niektorych oblastiach nemozna. Bojim sa telefonovat, ludi na ulici, som neista, ked si mam nieco vypytat v obchode Necitim sa byt dostatocne vzdelana a rozhladena a asi najvacsie diery mam v samostatnosti.
Tato tema by mala byt o tom, v com by ste sa chceli zdokonalit, potom poradit mne co robit (nejake konkretne strategie) a takto by sme si vzajomne radili a hlasili pokroky, co zo strategii ako fungovali a ako sme sa zdokonalili. Ma sa niekto zaujem tiez zdokonalovat? |
|
Back to top |
|
|
edit_no_90 kytky 4, meta: 4050
|
Posted: Wed 21.3.2007 23:11 Post subject: ed |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Lenore ___________________
|
Posted: Wed 21.3.2007 23:18 Post subject: |
|
|
Já dlouho plánuju, že překonám svojí fóbii ze zubaře, ale to je fakt jen ve stádiu plánování
Jinak to překonávám tréninkem, ale nevím, jestli to pomáhá. Spíš někdy je to tak, že jsem v pohodě, a pak mám blbý období a nezvládnu zase nic.
Teď mám dva nejbližší cíle - zavolat domácímu a zajít na studijní. Zatím to pořád z nějaký "racionálních" důvodů odkládám _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 21.3.2007 23:22 Post subject: |
|
|
Ja sa chystam zajtra v skole prezentovat bez toho, aby som mala vsetko napisane,pripravene... Tak to snad pojde, velmi sa chcem naucit prezentovat uplne prirodzene a zahlbene do problematiky
Inak, mam to asi ako Lenore, striedaju sa tie fazy... |
|
Back to top |
|
|
evianek kytky 7, meta: 11650
|
Posted: Wed 21.3.2007 23:24 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Lenore ___________________
|
Posted: Wed 21.3.2007 23:30 Post subject: |
|
|
No já když něco pro mě nepříjemnýho musim udělat, tak se překonám a udělám to, ale nijak mi to nepomůže. Příště se toho bojim zase
Je teda možný, že ze mě práce doma dělá asociála Zatím mi to vyhovuje, ale celý život bych to dělat nechtěla... _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
Mo Cuishle kytky 8, meta: 17650
|
Posted: Wed 21.3.2007 23:34 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
evianek kytky 7, meta: 11650
|
Posted: Wed 21.3.2007 23:36 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
little_B ...malá bosorka...
|
Posted: Thu 22.3.2007 9:50 Post subject: |
|
|
Takže, začnem pekne po poriadku:
Mojim momentálnym problémom je môj výzor. Cítim sa ako šedá myška a keď idem po ulici, tak mám pocit, akoby na mňa každý zazeral, lebo vyzerám ako strašidlo . Nie je to môj momentálny pocit, je to realita, ktorú mi (bohužiaľ) potvrdila aj mamina. Ide o to, že voľakedy som sa obliekala celkom chic, nenosila som veľa športových vecí, dokonca ani rifle... Odkedy som však s mojim priateľom, úplne som zmenila štýl a radšej si kupujem športové a pohodlné veci. Lenže mám pocit, že tento štýl už moc nie je pre mňa, nehodí sa ani do práce, takže som začala pracovať na tom, aby sa zo mňa stala žena, ktorá aj výzorom bude pripomínať manažérku . Mojím najbližším plánom je kúpiť si nejaké oblečenie, v ktorom by som vyzerala ako "žena", nie ako teenagerka...
Ďalej sa chcem zdokonaliť v angličtine. Mrzí ma, že som už takmer všetko pozabúdala, čo som sa naučila v škole. Nemčina je síce fajn, ale tú angličtinu asi budem potrebovať do budúcnosti, takže sa jej musím začať intenzívnejšie venovať.
Okrem toho sa potrebujem zdokonaliť vo všetkých manažérskych činnostiach, o ktorých sa učím v škole a ktoré by som mala využívať aj v praxi, ale zatiaľ sa k tomu akosi nemám . Takže si dávam záväzok, že akonáhle pominie toto hektické obdobie okolo bytu, začnem uplatňovať moje teoretické vedomosti aj v praxi . _________________ Prax ukazuje, že žena vydrží ešte desaťkrát toľko vo chvíli, keď vyhlasuje, že už nevydrží. Niektoré typy aj dvadsaťkrát.
Je to dobré. Zachráni to mnohé vzťahy, ktoré stoja za to.
Je to zlé. Udržiava pri živote aj vzťahy, ktoré stoja za hovno už dávno.
|
|
Back to top |
|
|
pam kytky 7, meta: 12650
|
Posted: Thu 22.3.2007 11:04 Post subject: |
|
|
...
Last edited by pam on Sun 21.6.2009 22:38; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Nikky kytky 5, meta: 6650
|
Posted: Thu 22.3.2007 11:07 Post subject: |
|
|
..
Last edited by Nikky on Wed 21.5.2008 10:45; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 22.3.2007 11:35 Post subject: |
|
|
Little_B Tak ked ty si seda myska tak ja som seda blcha na nejakej sedej myske Co som ta videla, posobila si na mna fakt krasne a so stylom. Ale to bude zrejme o pocite. Tiez som si povedala, ze si musim kupit nieco "zenske", aby som vyzerala dostojnejsie, zenskejsie a starsie ( ), ale som leniva kupovat aj nosit a navyse financne zdroje su obmedzene Celkom by sa mi hodilo poradit nieco, kde pre krasu clovek nemusi trpiet (napriklad zimou, nepohodlim), ale co by zo mna spravila tak trosku osobu inde nez zaseknutu v sestnastich. |
|
Back to top |
|
|
little_B ...malá bosorka...
|
Posted: Thu 22.3.2007 12:20 Post subject: |
|
|
melly jooj, ďakujem za kompliment, si zlatá, ale to bola skôr náhoda, ako som vtedy vyzerala . A Ty vôbec nie si šedá myška, Tvoj štýl je úplne v pohode a páči sa mi, prečo by si sa chcela robiť staršou? S tou "ženskosťou" to chápem a viem, ako to myslíš (asi tak, ako ja ).. xixi, mali by sme niekedy vyraziť spolu na nejaký shopping... 2 holky, ktoré chcú konečne vyzerať ako ženy ... _________________ Prax ukazuje, že žena vydrží ešte desaťkrát toľko vo chvíli, keď vyhlasuje, že už nevydrží. Niektoré typy aj dvadsaťkrát.
Je to dobré. Zachráni to mnohé vzťahy, ktoré stoja za to.
Je to zlé. Udržiava pri živote aj vzťahy, ktoré stoja za hovno už dávno.
|
|
Back to top |
|
|
Lothórien kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Thu 22.3.2007 12:31 Post subject: |
|
|
ed
Last edited by Lothórien on Fri 6.6.2008 11:14; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 22.3.2007 12:41 Post subject: |
|
|
little_B wrote: | melly jooj, ďakujem za kompliment, si zlatá, ale to bola skôr náhoda, ako som vtedy vyzerala . A Ty vôbec nie si šedá myška, Tvoj štýl je úplne v pohode a páči sa mi, prečo by si sa chcela robiť staršou? S tou "ženskosťou" to chápem a viem, ako to myslíš (asi tak, ako ja ).. xixi, mali by sme niekedy vyraziť spolu na nejaký shopping... 2 holky, ktoré chcú konečne vyzerať ako ženy ... |
Starsou najma preto, ze sa ku mne ludia vobec nespravaju umerne mojmu veku. Niekedy je to fakt o nervy Takze by som rada vyzerala na svoj vek aspon. Ten shopping je dobry napad |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Srdeční záležitosti |
All times are GMT + 1 Hour Goto page 1, 2, 3, 4 Next
|
Page 1 of 4
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|