Já je včera náhodou viděla v Tescu, tak jsem je vzala
jinak je mívají na Tyláku v tom velkém ovozelu, co vím, a určitě i jinde, ale v supermarketech jsem je doteď taky nikdy nepotkala
Jo a dobrý to teda bylo, ale focení neproběhlo, protože jsme to museli rychle sníst
Jsem to teda jakože vyfotila mobilem, ale to se moc nedá prezentovat.
Lišky jsem dělala na másle - hodně másla a na vysoký stupeň opékat, až začnou měknout a vonět, pak snížit plamen, osolit, opepřit, pak jsem přidala nakrájený česnek, zase trochu opekla, zalila kapičkou portského (ruby), nechala vyvařit, přidala trochu tymiánu a kapku citronu. To je asi tak všechno, chce to opravdu nešetřit máslem a nedělat je moc krátce, aby se hezky rozvinuly chutě.
"Omáčku" jsem dělala jen z výpeku se šalotkou a troškou česneku, červeného vína a šťávy z odleželých steaků, nechat vyvařit... je to takový pseudobordelaise.