View previous topic :: View next topic |
Věříte na náhody? |
Ano, občas se v životě stane něco "jen tak" (shodou okolností) |
|
67% |
[ 27 ] |
Ne, všechno co vypadá, jako náhoda jsou jen přirozené důsledky (sice sled příčiny-následku třeba zrovna neumíme přesně určit ale nestalo se to samo o sobě) |
|
22% |
[ 9 ] |
Nevím, nemám v tom jasno |
|
10% |
[ 4 ] |
|
Total Votes : 40 |
|
Author |
Message |
Man of the world caballero
|
Posted: Fri 19.1.2007 16:54 Post subject: |
|
|
Ester wrote: | Na náhody věřím už proto, že nevěřím na osud a nezdá se mi, že by život byl předem daný. Tak mi ty náhody vlastně zbývají jako jediná možnost. |
ale to že by neexistovala náhoda neznamená že je život už předem danný.
život se vyvíjí podle toho jak se v jeho průběhu chováme,takže svůj osud mám ve svých rukou,jsou samozřejmě věci které nemůžeme ovlivnit,ale můžeme ovlivnit hodně věcí._________________ Miluj hluboce a vasnive. Muzes se pritom zranit, ale je to jediny zpusob,jak zit svuj zivot. |
|
Back to top |
|
|
Ester kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Fri 19.1.2007 17:22 Post subject: |
|
|
Man of the world wrote: | Ester wrote: | Na náhody věřím už proto, že nevěřím na osud a nezdá se mi, že by život byl předem daný. Tak mi ty náhody vlastně zbývají jako jediná možnost. |
ale to že by neexistovala náhoda neznamená že je život už předem danný.
život se vyvíjí podle toho jak se v jeho průběhu chováme,takže svůj osud mám ve svých rukou,jsou samozřejmě věci které nemůžeme ovlivnit,ale můžeme ovlivnit hodně věcí. |
V zásadě s tím, co jsi řekl, souhlasím. Ale člověk nemůže ovlivnit všechno, jak sám říkáš a je otázka, jestli to všechno ovlivňují svými rozhodnutími lidé kolem nás, nebo je to právě ta náhoda. _________________ Jestli chcete něco, co jste nikdy neměli, musíte být ochotni udělat něco, co jste nikdy neudělali. |
|
Back to top |
|
|
sawatdee kytky 5, meta: 5550
|
Posted: Wed 24.1.2007 1:49 Post subject: |
|
|
ano verim.....a nekdy si rikam jak je zajimavy,ze jsem potkala pred 5lety meho ex....kdych sla tam a nesla za skolu tam, kdyby on mel denni a ne po nocni....at atd atd tak bychom se nikdy nepotkali a ja bych byla HAPPY.
No....takovych pribehu mam _________________
If it makes you happy
It can't be that bad
If it makes you happy
Then why the hell are you so sad... |
|
Back to top |
|
|
pam kytky 7, meta: 12650
|
Posted: Wed 24.1.2007 2:34 Post subject: |
|
|
...
Last edited by pam on Sat 13.6.2009 17:21; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Nocturmas _____________
|
Posted: Mon 19.3.2007 20:35 Post subject: |
|
|
Tak ja začinam věřit na štěstí, ketré přeje připraveným, nebo jak to nazvat
Vposledni době mi jde snad všechno na ruku...
Koupim si knizku o treningu a zrovna se mi v ni libyly nejake metody, tak sjem si rikal ze si musim najit sparinga, jinak to uz nejde ! Načeš se jdu s kamošema bavit a potkam kamose co me privedl ke cviceni ! Zrovna se vratil z anglie, kde ted dela trenera ! A že tu bude asi mesic a že jestli jeste cvicim, že by potreboval sparinga no prsote maras...
Taky jsem si zacal procitat a zkouset nejake blbosti ve fleschi a najednou vola teta jestli bych ji nemohl udelat nejake stranky na net
A to me jeste navic holky v praci porad preckecavaji ze mam jit s nema na kafco (ja kafe ale nepiju )
A co je nejlepsi ze kouknu na spoluzaky a tam vidim Janču Je tady zpatky z italie ! Ja myslel ze vyskocim radosti do stropu
Mam proste v poslednich dnech strasnou radost _________________ Píše do sněhu, bez použití rukou. |
|
Back to top |
|
|
Suga kytky 5, meta: 4950
Joined: 08 Jan 2007 Posts: 4897 Location: Kde mám ty fialový kytky?!
|
Posted: Mon 19.3.2007 20:38 Post subject: |
|
|
Nostumeras... ano, někdy se to takhle pěkně nakupí |
|
Back to top |
|
|
Lenore ___________________
|
Posted: Mon 19.3.2007 20:43 Post subject: |
|
|
No akorát někdy se zase pěkně nakupí ta smůla, aby to bylo vyvážený
Ale taky mám takový období, že se mi buď všechno daří, nebo všechno jde do háje. _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 19.3.2007 20:49 Post subject: |
|
|
No v životě člověka přichází různá období, cykly jsou cykly. Až budu mít za sebou kurz tranzitní astrologie, budu moct na tohle téma filozofovat víc a líp |
|
Back to top |
|
|
Nocturmas _____________
|
Posted: Mon 19.3.2007 21:17 Post subject: |
|
|
A co když je to vazne jen o tom ze dostanete to co si doopravdy prejete ? Nekdo trebas mysli jen na to ze nic nema cenu a ze vsechno do ceho se pusti tak se mu podela a ejhle ono se mu to vazne podela... neco jako by vesmir prijimal vase objednavky... chces mit depku a chces, aby te lidi litovali, mas to mit... chces sparinga a vis na co ho potrebujes ? Tak tady ho mas _________________ Píše do sněhu, bez použití rukou. |
|
Back to top |
|
|
Guest
|
Posted: Mon 19.3.2007 22:45 Post subject: |
|
|
Noctumeras... hezká teorie, to by to bylo ale moc jednoduché a všichni by si přáli. Ale to víš, že přístup dělá hodně. |
|
Back to top |
|
|
JÁjenJÁ kytky 6, meta: 7450
|
Posted: Tue 20.3.2007 13:26 Post subject: |
|
|
mě se v poslední době stalo tolik "náhod" , že na ně asi začnu věřit.
Dřív jsem nevěřila, když se někdo vymlouval na náhodu, brala jsem to ajko alibismus.
ted fakt nevím _________________ Sebeláska je jediná láska, která trvá navěky
O. Wilde |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 20.3.2007 16:32 Post subject: |
|
|
JÁjenJÁ... náhoda je jen pojmenování, fakt. Stejně tak vnímám i osud a další podobný pojmy |
|
Back to top |
|
|
anika kytky 4, meta: 3750
Joined: 06 Jan 2007 Posts: 3658 Location: mezi nebem a zemí
|
Posted: Tue 20.3.2007 20:47 Post subject: |
|
|
na náhody nevěřím, neexistují. Myslím, že je to dané, vše má svůj důvod a svůj smysl a vše souvisí se vším. _________________ „Nechtěj být člověkem, který je úspěšný, ale člověkem, který za něco stojí.“
— Albert Einstein |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 20.3.2007 20:56 Post subject: |
|
|
Já si nemyslím ani že by bylo vše dané, vše je v naší vůli akorát vznikají různé situace do kterých se proplétáme. Na osud nevěřím to je takový slovo zneužívaný |
|
Back to top |
|
|
anika kytky 4, meta: 3750
Joined: 06 Jan 2007 Posts: 3658 Location: mezi nebem a zemí
|
Posted: Wed 21.3.2007 14:35 Post subject: |
|
|
Já nevím, třeba to, že s někým spadne letadlo a někdo se tomu vyhne, je prostě dané, nevím, jak to bych mohla ovlivnit . Řeknu si, ne letadlo nespadne a ono nespadne? _________________ „Nechtěj být člověkem, který je úspěšný, ale člověkem, který za něco stojí.“
— Albert Einstein |
|
Back to top |
|
|
|