|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
flambelle Servant
|
Posted: Mon 1.8.2011 19:49 Post subject: |
|
|
gigli wrote: | z čeho mám mít radost?. |
no prece ze uz nemuzu vsechny stalkovat! A vubec... nemektej a zacni delat ten tydenní report. A řádně výživnej, ať mám přes týden, co číst.
Koogi > ja porad nic nevidim, ale vis jak, tady jde vo to...vo ten princip, ze jo
Proste i presto, ze sem pravidelne chodim a stale pisu (naposled ehm ehm pred peti dny pokud dobre pocitam?), tak me che tresta za to, ze nesplnuju kvotu prispevku (o ktere ani nevim, jaka je). Jeho system pro me aortu zabiji. Prijde mi na hlavu, abych vzdycky cekala par dni nez uvidim souvislosti, i kdyz jsem samozrejme schopna vytvořit pár slintů. Ale proč? Protože musím? Ráda bych tu slintala podle své aktuální potřeby.
Ale je to jeho forum, at dela, co uzna za vhodne a uzitecne. Názory pro i proti tu uz koneckoncu jednou probehly.
Jinak, jak jsem i psala chemu, nejsem ani tak nasraná, jako zklamaná
(soukromá poznámka, díky Aly za obrázek)_________________ All work and no play makes Jack a dull boy.
...before I go I just wanna tell you, you were fantastic...absolutely fantastic ...
...he's slim...and a little bit foxy ...
|
|
Back to top |
|
|
Koogi can't ask why about love
|
Posted: Mon 1.8.2011 20:04 Post subject: |
|
|
Mně na tomhle systému přijde dobrý to, že díky němu spousta lidí, kteří nepsali, vylezli a psát začali (nejen do her). Ale na druhou stranu chápu, co se vám na tom nelíbí. a ta želva je dost dobrá prezidentko lepší než opice _________________ Look in the mirror and ask your soul if you're alright. Put out the glitter that your soul hides behind.
♥ |
|
Back to top |
|
|
Felicity Master
|
Posted: Mon 1.8.2011 20:28 Post subject: |
|
|
Koogi wrote: | Mně na tomhle systému přijde dobrý to, že díky němu spousta lidí, kteří nepsali, vylezli a psát začal | To mi na tom prave prijde dost smutny. Ze lidi, kteri jsou v tehle komunite skoro 10 let jsou najednou nuceni zacit blit posty, aby mohli neco cist. |
|
Back to top |
|
|
Lenore ___________________
|
Posted: Mon 1.8.2011 20:53 Post subject: |
|
|
Mně to taky přijde dobrý. Teda vlastně jak u koho
Ale když to donutí psát moje oblíbence, tak jsem ráda. Holt sobeček no Zase mi to nepřijde jako takový příkoří, občas něco napsat. 50 příspěvků denně určitě zapotřebí není. _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
che kytky 6, meta: 10250
|
Posted: Mon 1.8.2011 20:57 Post subject: |
|
|
To je samozřejmě záležitost vyvážení těch věcí. Mě třeba poněkud zklamalo když jsem zjistil o pár lidech co sem chodili skoro deset let a pak beze stopy zmizeli, že sem dál pravidelně chodí, akorát jim už nestojíme ani za "bů". |
|
Back to top |
|
|
Court kytky 4, meta: 3350
|
Posted: Mon 1.8.2011 21:46 Post subject: |
|
|
Felicity wrote: | Koogi wrote: | Mně na tomhle systému přijde dobrý to, že díky němu spousta lidí, kteří nepsali, vylezli a psát začal | To mi na tom prave prijde dost smutny. Ze lidi, kteri jsou v tehle komunite skoro 10 let jsou najednou nuceni zacit blit posty, aby mohli neco cist. |
Asi tak. A neni to skoro 10, ale 10.
Myslim, ze u kazdyho se obcas vystrida to min psavy obdobi. nebo ho tu proste nic nezaujme natolik, aby neco napsal. Ja uz tu treba sleduju jenom par temat, vim, ze v ostatnich nic nebude ... no ale to je jedno, resilo se tu to tu stokrat, holt admin ma vzdycky pravdu._________________ Never complain. Never explain. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 1.8.2011 22:11 Post subject: |
|
|
S dovolením nebudu zabíhat do technikalit jako je to že původní board existoval od července 2002 a tys na něj psala od února 2003, a rovnou se podivím nad tím, že nepřímo označuješ za krutozlý diktát to co tu počítáno podle příspěvků z posledního dne má minimálně 50:50 podporu, a fakticky to drtivá většina členů paranoidně používá kdekoli to jde. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 1.8.2011 22:27 Post subject: |
|
|
Ty mas nejaky prehled, ale vsadila bych se, ze se pletes. Usuzuju z toho, ze si pamatuju, jak se me nekdo na starym boardu ptal, kolik mi je, a ja mu odpovidala (popravde), ze 19. No a bohuzel - dneska je mi 29. Mam to zafixivane, ze jsme urcite psala jako nactileta, ale samozrejme, nejsem do toho asi tak zazrana, abych ti dokazovala, kdy jsme se zaregistovala, nevim.
Jinak nechapu. Jaky krutozly diktat, naprosto respektuju, ze je to tvuj board a muzes si tu zavest pravidla jaka chces. Ale kdyz jsi se tvaril, ze si stojis za svym nazorem, bylo mi to o malicko smypatictejsiu, nez kdyz se ted ohanis nejakou pofiderni 50:50 podporou. _________________ Never complain. Never explain. |
|
Back to top |
|
|
Felicity Master
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 1.8.2011 23:02 Post subject: |
|
|
Mám slíznutou většinu historie původního boardu. Pofidérní podporu zmiňuji toliko v rámci zaujetí nad kontextem despotického admina, nicméně uznávám že to je asi subjektivní záležitost a historici možná jednou uznají že tohle byl první krok v plíživém nárůstu totalitní zvůle na aortě. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 1.8.2011 23:06 Post subject: |
|
|
Felicity wrote: | Si to beres nejak osobne, ne? :lol: Ja za svuj zivot chodil na spoustu diskuznich for, vetsinou dle mych konicku, ktery se postupem casu menily, ale nikdy by me nenapadlo se nejak loucit, lidi prijdou a zase odchazi. Na forech i v realu. A nikdo nikomu nerika sbohem. |
Trochu jo (ostatně to máme s flambelle asi společné, soudě dle jejích příspěvků :-)
Jinak teď motáš dohromady dvě různé věci, lidí co odešli se můj příspěvek vůbec netýkal. |
|
Back to top |
|
|
Felicity Master
|
Posted: Mon 1.8.2011 23:14 Post subject: |
|
|
che: To jsem netusil, ze se flam taky dotkl odchod lidi, kteri nadale aortu cetli (navic by to ani nemohla poradne vedet, ne?). Z tvyho postu mi prijde, ze se to dotklo tebe (a beres to jako nejakou formu podvadeni, ze ti lide nepisou, ale ctou).
A k druhe vete - nemotam, nemam na mysli lidi z aorty, ale obecne diskuzni fora a jejich uzivatele. Ale je mozny, ze jsi zvykly z jinych for, kde se lide rozlouci a poctive odejdou. |
|
Back to top |
|
|
Lenore ___________________
|
Posted: Tue 2.8.2011 8:30 Post subject: |
|
|
Mně je taky teda trochu líto, že sem třeba chodí někdo, koho jsem měla ráda, ale už nic nenapíše. Protože teda aortu beru jako úplně něco jinýho než "běžný fórum". To je ten sentiment
Právě že sem chodíme tak dlouho, tak na to asi máme vyhrocenější názory. Jinde by mi to bylo fakt jedno.
A s tím olympem to je docela vtipný. Protože pokud mě paměť neklame, tak tady vzniklo málem povstání proti zlému chemu, co nechce aortu uzavřít, a teď zase stížnosti, jak zlý che nutí lidí přispívat. Diktátor to prostě nemá lehký _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
flambelle Servant
|
Posted: Tue 2.8.2011 11:50 Post subject: |
|
|
Lenore wrote: | Ale když to donutí psát moje oblíbence, tak jsem ráda.. |
Jistě, možná je to je to mnou nedoceněný skvělý motivační nástroj. Jenže podle mě to nemá, co dělat s olympem.
Olymp jsem vnímala jako komunitu, která si navzájem projevila důvěru "ano tito lidé jsou (relativně) důveryhodní". Občas jsme se spletli, od toho tu byla možnost požádat ostatní, aby ho z důvodu nedůveryhodnosti odolympovali. Jediný problém byl, pokud člověka nebyla možnost na požádání a zvážení ostatních odolympovat z důvodu, že ho zbožňovali lidé, kteří sem už vůbec nechodí (tzn. vůbec nelogují a ani to tu už nečtou). Když jsem tedy navrhovala odolympovat lidi, kteří se po nějaký čas nelognou, aby tyhle lidi mohla aktivní komunita odolympovat, argumentoval che jestli aktivní částí myslím i např. nějaké číslo. Ano, aktivní částí komunity, jsem měla na mysli i číslo. Olympané mají být opatrnější, koho mezi sebe pustí a odpovědně sledovat, jestli si tu důvěru i nadále zaslouží.
Následně che přišel s tím, že pokud nepřispíváš, tuto důvěru si automaticky nezasloužíš. (A jistě, i někteří další najednou razili heslo "příspěvky za příspěvky"). Nepřišlo mi, že by to předtím byl nějaký zásadní problém. Motivováno je to prý tím, že kdyby se všichni chovali jako my (nepřispívali, přispívali málo) tak board umře. Board na tohle neumře, vždycky existovali lidi, kteří přispívali hodně, a ti kteří přispívali málo. Existovali lidé, kteří přicházeli a odcházeli, board to taky přežil. Board neumře ani na to, že to některé olympany znechutí a odejdou. Rozdíl je v tom, že jeden přístup buzeruje dlouholeté uživatele nesmyslným požadavkem. A vím, že jsme jen malá část (navíc povětšinou tichá), takže to většinu nějak zvlášť netankuje a nejsme pro ně příliš důležití. Ale přijde mi to smutný. Právě z důvodu, že aortu beru něco jako jinýho než bežný forum.
Lenore> jo to je mi taky líto, ale to je život, na druhou stranu je hezký, že ho ještě i nějakým tichým způsobem zajímáš ne? Já mám na fb taky spoustu lidí, kde si prohlídnu fotky z jejich dovolený, i když je veřejně nekomentuju a jsem naopak ráda, že se oni třeba podívají na moje a třeba si v duchu řeknou, že jsem si to asi užila a že je to fajn.
Diktátor to skutečně nemá jednoduché. Ale já nechci chemu říkat diktátor, má právo dělat si tu co chce, protože to on nese náklady na provoz. Jen s tím nesouhlasím._________________ All work and no play makes Jack a dull boy.
...before I go I just wanna tell you, you were fantastic...absolutely fantastic ...
...he's slim...and a little bit foxy ...
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 2.8.2011 21:27 Post subject: |
|
|
Che - ten odkaz ale vubec nedokazuje, ze stratosfera board neexistoval i pred tim, ale jen to, ze v tomto archivu starsi prispevky nejsou.
Btw. mne se hrozne tohle tema libi. Uz jen diskuze s tebou, zda jsi ci nejsi despota, mi udrzuje otevrena vsechna ostani temata _________________ Never complain. Never explain. |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Meta-šuplík |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 51, 52, 53 Next
|
Page 27 of 53
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|