View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Tornado_Lou kytky 6, meta: 8250
|
|
Back to top |
|
|
Lenore ___________________
|
Posted: Fri 15.7.2011 12:22 Post subject: |
|
|
Nechci nějak rýpat, ale k čemu je pak Módní policie? Já mylela, že právě na tohle pomlouvání, co se komu nelíbí. _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
Tornado_Lou kytky 6, meta: 8250
|
Posted: Fri 15.7.2011 12:25 Post subject: |
|
|
no to mas vlastne pravdu Lenore
che prosim te, az budes mit cas, muzes tohle tema smaznout?Dekuji |
|
Back to top |
|
|
Court kytky 4, meta: 3350
|
Posted: Fri 29.7.2011 22:11 Post subject: |
|
|
Mne prijde hrozne smutny, jak se modni peklo ujalo. Foceni lidi na ulici a jejich nasledny pomlouvani na netu mi pripada fakt nevkus. Kdyz uz to musi delat jedna holka, ktera je sama dost diskutabilni, co se vkusu tyka, nemusela by se po ni aspon pulka internetu opicit a prebirat (kolikrat dost slepe) jeji nazory. _________________ Never complain. Never explain. |
|
Back to top |
|
|
maxmiliana kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
Člověk jsem duhová víla
|
Posted: Sat 30.7.2011 8:07 Post subject: |
|
|
To vidím poprvé. Ta holka nemá co lepšího na práci, že fotí cizí lidi na ulici a pak jejich fotky strká na web?
Asi by mě to nasralo, kdybych objevila sebe na takovýmhle webu. Příjde mi to celkem hnusný (nepředpokládám, že by se těch lidí zeptala, jestli je může vyfotit a jejich fotky takhle veřejně vystavovat s různejma komentářema). _________________ * Peace * Authenticity *Gratitude * Nonviolence * Honesty * Kindfulness *
** every action you take is a vote for the type of person you wish to become.
make peace, be kind.
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sat 30.7.2011 9:23 Post subject: |
|
|
Asi tak. Mne je neprijemny i to, kdyz tam napise, ze se treba nema nosit silonky pod kratasy (jo ja to delam) a sto slepic se tam sesype se stejnym nazorem, jak je to hnusny. Predstava, ze tam k tomu da jeste moji fotku, to by me asi kleplo.
Najit na cizim webu svoji svatbu, i treba pozitivne hodnocenou, no ja bych to proste nechtela. Nevim, pripada mi to jako elementarni nedostatek slusnosti.
Ten fler beru trochu jinak, ty lidi vystavili sami, tak to mi prijde celkem fer. _________________ Never complain. Never explain. |
|
Back to top |
|
|
shuki Open Your Eyes
|
Posted: Sat 30.7.2011 9:37 Post subject: |
|
|
Ona hlavně ta autorka módního pekla by se měla podívat nejdřív sama na sebe. Někdo jí tu kdysi šéroval, myslím že ona sama toho vkusu moc nepobrala. _________________ I don't care what you think about me, James Blunt thinks I'm beautiful ^^ |
|
Back to top |
|
|
Chanteau kytky 8, meta: 20650
|
Posted: Sat 30.7.2011 9:39 Post subject: |
|
|
tak moódní peklo je dle mého prostě jen česká záležitost typu nula kritizuje ostatní, protože nic jiného jí nejde tak dobře.
nejsměšnější mi přijde, jak tam jednou kritizovali džíny jako absolutní nedostatek vkusu a fantazie - vsadila bych se, že ještě před rokem dva je tam nosili všichni diskutující. |
|
Back to top |
|
|
Franchise kytky 6, meta: 8650
|
Posted: Sat 30.7.2011 9:45 Post subject: |
|
|
Mně třeba nevadí, když tam rozebírá kvalitu oblečení, nebo střihy atd. to si docela ráda přečtu, ale ta kritika konkrétních lidí vyfocených na ulici mi taky moc sympatická není. _________________ Zítřek Ti nikdo neslíbil ... |
|
Back to top |
|
|
villete vrrrr raf raf
|
Posted: Sat 30.7.2011 9:54 Post subject: |
|
|
No ale zase si priznejme, ze prave na fotky lidi, ktere tam drbe, se nejvic chytaji ctenari.
Mne ted taky vytocilo, kdyz tam kritizovala nejakou starou pani, co mela pytlovite obleceni, ale co. Ta ma jiste jine starosti, nez si vybirat lichotive strihy. _________________ "All will be well, and all will be well, and every kind of thing will be well." (Julian of Norwich) |
|
Back to top |
|
|
Alshwarya kytky 8, meta: 21650
|
Posted: Sat 30.7.2011 10:46 Post subject: |
|
|
edit
Last edited by Alshwarya on Fri 19.9.2014 19:09; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Theresa I'm Brandy. The slutty cheerleader.
|
Posted: Sat 30.7.2011 15:06 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane. |
|
Back to top |
|
|
che kytky 6, meta: 10250
|
Posted: Sat 30.7.2011 16:08 Post subject: |
|
|
Lenore wrote: | Nechci nějak rýpat, ale k čemu je pak Módní policie? Já mylela, že právě na tohle pomlouvání, co se komu nelíbí. |
Tohle mi spíš přijde jako téma na kritiku Módního pekla a hádání se o tom zda je amorální? Ale pokud myslíte že to nemá budoucnost klidně možno zamknout.
Court wrote: | Najit na cizim webu svoji svatbu, i treba pozitivne hodnocenou, no ja bych to proste nechtela. Nevim, pripada mi to jako elementarni nedostatek slusnosti. |
Mně připadá úplně normální že se lidi baví o tom co se jim líbí a nelíbí, a to co se jim nelíbí haní. Překvapilo by mě kdybys taková nebyla. To že to dělají na netu je jen přirozený důsledek toho že existuje jako komunikační prostředek, ostatně se to děje i tady.
Pokud se bojíte že se na ulici nebudete někomu líbit a řekne to dál, tak na veřejnost nechoďte. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sat 30.7.2011 16:28 Post subject: |
|
|
Myslim, ze jsi pochopil, ze nam vadi to foceni bez souhlasu, tak nedelej, ze ne. _________________ Never complain. Never explain. |
|
Back to top |
|
|
|