sfera.pravy.net Forum Index
sfera.pravy.net
Krásné narozeniny, Byzzy! :)
šetřivost vs. rozhazovačnost
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5

Post new topic   Reply to topic    sfera.pravy.net Forum Index -> Řečičky, názory, etc.
View previous topic :: View next topic  
Author Message
ephelides
*louloute*

PostPosted: Fri 18.5.2007 8:10    Post subject: Reply with quote

Chocolate wrote:
[nejblizsi automat moji banky a oni se divili, ze nechci vybirat z jiny, abych nemusela platit vyssi poplatek a prave rikali, ze musim byt strasne sporiva. Shocked

no do jineho bankomatu nez je moji banky by me napadlo jit jen v nejvyssi nouzi ( a to si pomalu neumim predstavit co by to muselo byt Very Happy ), vypisy z uctu jsem taky zrusila, jinak co se tyce jidla vzdycky koukam do spodnich a vrchnich regalu kde jsou levnejsi vyrobky - protoze mi prijde ze treba testoviny nemusim mit ty nejdrazsi apod. v tomhle se rafeme s pritelem, protoze ten vzdycky popadne prvni co vidi a pak mne u kasy lezou oci z dulku i kdyz to plati on Razz a taky ma ve zvyku nakupovat vseho vic nez pak ve finale snime a vyhazovat to co se nespotrebuje to me taky bere cert Evil or Very Mad proste mi vydaje tohohle typu prijdou zbytecne....
jinak nejvic utratim za cestovani a asi i za mobil, ale to jsou vydaje ktery v mym pripade nejdou omezit, no a taky za sporty - to je pro me ale taky zivotni nutnost
kosmetiku apod. kupuju spis levnejsi nez drazsi
no a taky nenechavam treba zbytecne rozsviceno
Back to top
View user's profile Send private message  
Rose Madder
kytky 4, meta: 2950
kytky 4, meta: 2950

PostPosted: Fri 18.5.2007 16:56    Post subject: Reply with quote

Ja jsem setriva tak nejak primerene. Dokazu setrit, kdyz po neceme fakt touzim, ale ze bych vylozene skudlila kazdou korunu, tak to urcite ne Smile

Co mam praci, tak se mi vubec nechce se nejak omezovat. Takze uz se docela tesim, az penize rozfofruju - zijeme holt jen jednou Smile
Deja.Vu
kytky 1, meta: 300
kytky 1, meta: 300

PostPosted: Wed 7.11.2007 15:58    Post subject: Reply with quote

Od nasich dostavam vreckove nejakych tych 300 korun, ktore dam tak na tabletky a a nieco ked si cem kupit.... za jedlo utracam cez stravne listky-ktore mi dava mamka, bo ich nepotrebuje, takze najem sa prakticky zadarmo... teraz mam brigadku, z ktorej mi idu peniazky vecsinou na nieco co sa mi velmi paci a proste to chcem Smile iste peniaze z brigady odkladam na darceky vianocne a tak... snazim sa aby mi to vsetko ako tak vyslo, ale hlavne si niekedy chcem aj dopriat co sa tyka veci alebo kozmetiky...
Alshwarya
kytky 8, meta: 21650

PostPosted: Tue 26.7.2011 21:30    Post subject: Reply with quote

edit

Last edited by Alshwarya on Sat 10.3.2012 16:34; edited 1 time in total
Back to top
Ruth A.
sort of mental masturbation

PostPosted: Tue 26.7.2011 21:34    Post subject: Reply with quote

nešetřím, protože nemám z čeho, žiju z 5000 měsíčně, ale do dluhů bych nikdy nešla, pokud by to nebylo bezvýhradně nutné, např. při koupi bytu, ale nikdy bych si nepůjčila od kamarádky na tričko
Back to top
Alshwarya

PostPosted: Tue 26.7.2011 21:36    Post subject: Reply with quote

edit

Last edited by Alshwarya on Sat 10.3.2012 16:35; edited 1 time in total
Back to top
evianek
kytky 7, meta: 11650
kytky 7, meta: 11650

PostPosted: Wed 27.7.2011 8:20    Post subject: Reply with quote

Nešetřím a neumím to,jsem ten typ člověka co nechává dýška 50 Kč,když si ode mě půjčí kamarád stovku,tak ji zpět nechci...možná když má člověk rodinu a je zodpovědný víc než za sebe,tak je to jiné...já jsem zodpovědná jen sama za sebe a vím že se světem protluču
Back to top
sun Topic
kytky 7, meta: 14150
kytky 7, meta: 14150

PostPosted: Thu 28.7.2011 9:05    Post subject: Reply with quote

ja mam prijem dost nizky vzhladom na vydavky, a dokazem si usetrit v priemere kazdy mesiac skoro polovicu. neplatim byvanie a z potravin len polku.. chce to hlavne organizaciu.
ked nieco naozaj chcem,viem si na to nasetrit
Back to top
Post new topic   Reply to topic    sfera.pravy.net Forum Index -> Řečičky, názory, etc. All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5
Page 5 of 5

Jump to:  
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum