View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Jana kytky 5, meta: 4650
|
Posted: Mon 19.3.2007 12:53 Post subject: Jarní dekorace, květiny |
|
|
..
Last edited by Jana on Thu 8.11.2007 20:49; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
user_33 kytky 5, meta: 4350
|
Posted: Mon 19.3.2007 15:06 Post subject: |
|
|
Ja jsem driv 'pestovala' jen umely kytky, kdyz uz nejaky, protoze mi vsechny uschly. Ted jsem dostala jednu od babicky, mela uz namale. Ale diky tomuhle tematu jsi mi zachranila jednu, ktera uz taky dodelavala, zalila jsem ji na posledni chvili, dekuju. |
|
Back to top |
|
|
shuki Open Your Eyes
|
Posted: Mon 19.3.2007 15:21 Post subject: |
|
|
U nas doma neni jedina ziva kytka. To zapominame s mamkou zalejvat, takze radsi nic nemame _________________ I don't care what you think about me, James Blunt thinks I'm beautiful ^^ |
|
Back to top |
|
|
little_B ...malá bosorka...
|
Posted: Mon 19.3.2007 15:24 Post subject: |
|
|
Ja by som si nejakú tú dekoráciu aj spravila, ale nemám ju kam dať ... Izbu mám zapratanú všelijakými somarinkami a v ostatných izbách tiež nie je na dekorácie veľa priestoru... _________________ Prax ukazuje, že žena vydrží ešte desaťkrát toľko vo chvíli, keď vyhlasuje, že už nevydrží. Niektoré typy aj dvadsaťkrát.
Je to dobré. Zachráni to mnohé vzťahy, ktoré stoja za to.
Je to zlé. Udržiava pri živote aj vzťahy, ktoré stoja za hovno už dávno.
|
|
Back to top |
|
|
Byzzy kytky 8, meta: 20650
|
Posted: Mon 19.3.2007 15:31 Post subject: |
|
|
Ehm no - my máme byt plný květin. V každém pokoji (krom záchodu a koupelny, kde nejsou okna), spustu toho na chodbě.
V obýváku se nám po stěně platí mučenka (až zakvete to bude nádhera), máme docela velký banánovník, vanilku, nějaké ananasy a spoustu dalších exotických květin v květináči i velkém akváriu.
V kuchyni batáty (brambory), vajíčkový stromek (má plody jako vajíčka) a pak něco co se jí a hrozně sladce chutná. A a stole avokádo.
Na chodbě (panelák v mezipatře) několik banánovníků (vysoké odrudy), ananas, pepino melounky, nějaké čísnké růže, mučenku, nějaký citrus, velké avokádo, rajčenky a dál si bohužel nevzpomenu.
Vedle stolu mám skoro dvoumetrový stromek - je to taky nějaká extrovka, ale zaboha si nevzpomenu na název (ale před 14 dny jsem ho ručně opylovala).
V ložnici máme fíkovníky a za oknem asiminy.
To jsou rostliny
A teď asi k těm jarním dekoracím - na oknech máme něco z barev na sklo, to stejné na skle v obýváků. Udělal jsem z barev na sklo taky zajíce na vchodové dveře, ale ten teď půjde jinde a tam příjde něco jiného.
Koupila jsem si barevné květináče v Ikei, takže ty šoupnu na stůl a těsně před Velikonocema tady trochu rozmístím vajíčka a něco barevného.
Mám v plánu si udělat dřevěný květináč a nějaké zapichovátka do květin. |
|
Back to top |
|
|
henessy to je vsetko
|
Posted: Mon 19.3.2007 15:32 Post subject: |
|
|
My mame teras v byte strasne vela kvetin, suseda robi aranzerku a v kazdej izbe mame aspon 2 zive kvetiny.ja sa o to sice nestaram,ale mama to zalieva pravidelne, takze vacsinou nam preziju
v kuchyni mame asi 10 kaktusov malickych na okne na parapete,to asi najviac _________________ mejk sam faking noiz
-----Memento-----
lesik:) |
|
Back to top |
|
|
Chocolate Jedem das Seine und mir das Beste:-)
|
Posted: Mon 19.3.2007 16:16 Post subject: |
|
|
ja mam to, co jsem davala do Vycvaku.
ale jinak na tohle moc nejsem, obavam se, ze to byla jednorazova akce |
|
Back to top |
|
|
Shannon where no man has gone before
|
Posted: Mon 19.3.2007 17:04 Post subject: |
|
|
miluju mininarcisky a petrklíče, máme je teď doma _________________
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI. |
|
Back to top |
|
|
kecka kytky 6, meta: 7850
|
Posted: Mon 19.3.2007 18:43 Post subject: |
|
|
byzzy jak pěstujete to avokádo, já měla jedno a moc se mu nedařilo, po roce zešedly listy a oschly (nezalivanim to rozhodne nebylo, přelitim taky ne, spiš špatny podminky a časty stehovani bych řekla)
u nas je to taky jak v menšim pralese, nejradši mam kaktusky, už se těšim jak je odzimuju |
|
Back to top |
|
|
Lucrezia kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Mon 19.3.2007 18:44 Post subject: |
|
|
my jsme doma zastaveni kvitkama. Mame jich milion vysazenejch na zahrade a pul milionu doma. Navic mamka pestuje orchideje(je schopna koupit si tri za tyden ) a kaktusy.
Ted si chce budovat zimni zahradu.
Jinak na stole v obyvaku jsem snad nezazila, aby tam nebyla nejaka kytka. A vzdycky to tam krasne voni. |
|
Back to top |
|
|
Suga kytky 5, meta: 4950
Joined: 08 Jan 2007 Posts: 4897 Location: Kde mám ty fialový kytky?!
|
Posted: Mon 19.3.2007 18:59 Post subject: |
|
|
Tak R má milion bylinek a já si teď zasadila do truhlíku první kytičky... fialový a chci je mít za oknem, snad se to povede, už rostou jinak sem měla třeba úžasnou kytku z Ikei vypadalo to super... měla spoustu květů, jenže vykvetl jeden a pak začaly všechny další odumírat a pak i opadaly listy a tím to skončilo, hnědý suchý listy tak to letělo, nevím co sem dělala blbě, no nezalívala sem každý den protože sem myslela že se to ani nemá, myslim že neuschla, jakoby spíš uhníla. |
|
Back to top |
|
|
kecka kytky 6, meta: 7850
|
Posted: Mon 19.3.2007 19:11 Post subject: |
|
|
Lucrezia: a nemate venkovni orchidej? Ja ji koupila minulej tyden a moc nevim jak na ni |
|
Back to top |
|
|
Lucrezia kytky 5, meta: 7050
|
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Tue 20.3.2007 19:03 Post subject: |
|
|
budu dělat vajíčka a panenky ze šustí, tak až budou, pochlubím se:-) _________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
sl.megi kytky 5, meta: 4650
|
Posted: Tue 20.3.2007 19:42 Post subject: |
|
|
Shrew panenky z čeho?
Já tyhle různé výzdoby mám strašně ráda, ale ne že bych se nějak šíleně angažovala. Ale občas mě to chytne. Jinak kytky různé mám strašně ráda, do školy chodím kolem květinářství a pořád mám nutkání koupit si nějakou kytku do okna . ještě máme tady na intru jednoho hyacinta, tak čekám až se konečně znovu vzapamtuje . _________________ Zmáknu to! |
|
Back to top |
|
|
|