|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
indulona kytky 6, meta: 7450
|
Posted: Sun 19.6.2011 11:37 Post subject: |
|
|
Vill, co ti na tom přijde tak hrozného? Já to aktivně nečtu asi 5, 6 let, ale pořád jsou to knihy, které se mi četly nejlíp Je to jako časopis, člověk nad tím nemusí moc přemýšlet, což ho sice moc duševně neobohatí, ale relax je to výbornej |
|
Back to top |
|
|
villete vrrrr raf raf
|
Posted: Sun 19.6.2011 11:47 Post subject: |
|
|
Tak samozrejme, ze se to cte dobre, protoze je to stylem "stalo se tohle, pak tohle, pak tamto a skoncilo to takhle". Ale ja to prece nikomu neberu a nepopiram, ze to muze byt pro tebe skvely relax. Jenom mne to proste prijde desne a radsi si prectu knihu, u ktere budu muset treba i trosicku myslet nebo vnimat, co se tam pise, ale o to to bude lepsi nezazitek. Nevim, asi se neumim spravne vyjadrit, proste je to jako cist ty nejhorsi harlekyny, jenom zabijak casu. _________________ "All will be well, and all will be well, and every kind of thing will be well." (Julian of Norwich) |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sun 19.6.2011 12:06 Post subject: |
|
|
Takže to vychází z toho, že ty ráda u četby přemýšlíš a chceš, aby ti to dalo i něco víc Pak s tebou souhlasím. |
|
Back to top |
|
|
villete vrrrr raf raf
|
Posted: Sun 19.6.2011 12:10 Post subject: |
|
|
Ano, v tom mi to prijde zabavne. Na druhou stranu rada si prectu treba dobrou detektivku, tam jde v podstate taky "jenom" o ten pribeh. Ale za prve je to vzdycky napsane lepe nez Lanczova a za druhe tam neni hlavni postavou ctrnactileta holka, ktera objevuje prvni lasku a sexualni zkusenosti:) _________________ "All will be well, and all will be well, and every kind of thing will be well." (Julian of Norwich) |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sun 19.6.2011 12:30 Post subject: |
|
|
Náhodou, Lanczová napsala už asi dva romány pro dospělé |
|
Back to top |
|
|
terrynka kytky 7, meta: 13150
|
Posted: Sun 19.6.2011 13:33 Post subject: |
|
|
Nahodou, ja se jednou za cas (treba jednou do roka, hlavne u vody v lete:) ) jako relax taky k Lanczove vracim, je to fakt oddychovka.
Knizek k premysleni, detektivek a historickych romanu mam na cele roky doma spoustu, ale tohle je proste takova "kravinka" na odreagovani jednou za cas, proc ne
Po tech stresech v praci a tak... |
|
Back to top |
|
|
Lolita konec
|
Posted: Sun 19.6.2011 13:42 Post subject: |
|
|
ja souhlasim s villete. i na relax je to podle me pro dospelyho cloveka moc velkej hardcore. ja treba na relax pouzivam adriana molea nebo neco takovyho. tohle uz je pro me krystalicka blbost |
|
Back to top |
|
|
spanish.eyes vi, ale nedba
|
Posted: Sun 19.6.2011 14:00 Post subject: |
|
|
jo, ja si teda u takovy agathy odpocinu mnohem lip nez u popisu prvniho sexu sestnactilete blbky, sekterou se houpe cely svet _________________ She's a rainbow and she loves the peaceful life
A change of heart comes slow..
*
Je třeba žít, je třeba milovat, je třeba tvořit
(JK) |
|
Back to top |
|
|
shuki Open Your Eyes
|
Posted: Sun 19.6.2011 14:13 Post subject: |
|
|
Já teda Lanczovou četla vždycky hrozně moc ráda:) Na ní jsem vyrůstala A věřím, že bych někdy z nudy přelouskala i něco teď _________________ I don't care what you think about me, James Blunt thinks I'm beautiful ^^ |
|
Back to top |
|
|
Seventh Sister 11
|
Posted: Sun 19.6.2011 14:15 Post subject: |
|
|
Já jsem jí kdysi ve třinácti napsala, že má pěkné knížky a že jí určitě musí mrzet, že už takové příhody nezažije, když je starší .
A ona odepsala něco jako, že tyto věci se přece nezažívají jen v náctiletém věku. Si pamatuju, že jsem se na ni tenkrát dívala jak na prase . _________________ .
Mike? |
|
Back to top |
|
|
gigli kytky 7, meta: 14150
|
Posted: Sun 19.6.2011 18:51 Post subject: |
|
|
lol, sestro, to je vynikající!
ale přesně, jak píše lolita. pro dospělýho fakt moc hardcore. mně to přišlo vcelku blbý už ve třinácti a ty holky většinou strašný pipiny.
na oddech detektivky nebo nějaká slušná young adult literatura nebo klidně i pohádky. |
|
Back to top |
|
|
Nefertite kytky 6, meta: 10250
|
|
Back to top |
|
|
shanzik kytky 3, meta: 1050
|
Posted: Mon 20.6.2011 21:04 Post subject: |
|
|
Já to uplně chápu. Když jsem byla před 2 lety vyplivnutá po státnicích, louskala jsem Lanczovou, na nic jinýho jsem prostě neměla. Teď (stejně jako 10 let před tím) po ní nemám potřebu sahat. Ale třeba takovýho Otce Kondelíka klidně. _________________ Nad řekou leží kouř, a já zas po roce
citím dým z natí a tlející ovoce...
vždycky pln bolesti, smutku a neklidu
jakoby naposled podél své řeky jdu |
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
|
Back to top |
|
|
Cavendish mňau
|
Posted: Tue 21.6.2011 12:00 Post subject: |
|
|
Já si čtu občas Řídících Márinku, tu mi vždycky četla babička nebo Rudolfa, k němu se taky ráda vracím. Lanczová mě nikdy nebavila, ani v těch 13, ale pár knížek jsem v ruce měla a vždycky jsem si tam akorát našla nějakou sexuální scénu, tu jsem si přečetla a zbytek mě nezajímal _________________ Jednou jsem si v tichu řekl, že my spolu dožijem.
Jedna cesta do posledních tonů requiem.
Láska je proměnlivá, chcem ji pevnou jako kámen.
Dej mi ruku, povedu tě, pak se vystřídáme. |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3 ... , 28, 29, 30 Next
|
Page 29 of 30
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|