|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
spanish.eyes vi, ale nedba
|
Posted: Sat 18.6.2011 14:19 Post subject: |
|
|
tak je ten kosmodisk podvod nebo ne? jestli jo, tak jsem to radsi nemela vedet, zase o ideal min vzdyt ho doporucovala i nada urbankova nebo tak nekdo _________________ She's a rainbow and she loves the peaceful life
A change of heart comes slow..
*
Je třeba žít, je třeba milovat, je třeba tvořit
(JK) |
|
Back to top |
|
|
Seventh Sister 11
|
Posted: Sat 18.6.2011 14:23 Post subject: |
|
|
ty ho máš objednaný, že? _________________ .
Mike? |
|
Back to top |
|
|
Ester kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Sat 18.6.2011 14:25 Post subject: |
|
|
Lenorko, jinak určitě, ale ohledně té dlouhodobosti nic nevím, nečetla jsi k tomu nějaké výzkumy? (pardon za OT) _________________ Jestli chcete něco, co jste nikdy neměli, musíte být ochotni udělat něco, co jste nikdy neudělali. |
|
Back to top |
|
|
Cavendish mňau
|
Posted: Sat 18.6.2011 14:33 Post subject: |
|
|
kosmodisk je podle mě podvod a lidem, které ty záda opravdu bolí nepomůže. Stačí mi vždycky ty reklamy, 60ti letej důchodce vypraví, jak byl málem na invalidním vozíku a už přemýšlel, jak si přistaví k baráku rampu a nasadil kosmodisk a šplhá po stromech a staví barák jako by mu bylo dvacet
měla jsem tu čest si tu věcičku prozkoumat (přítelova máma ho dostala k narozeninám, takovou radost jsem snad nikdy neviděla ) a je to naprostá sračka, kus umělý hmoty. Jí to prý pomáhá, ale ona je zvláštní kategorie na tohle. Strašná bolest a vezme kosmodisk a hned je jí super. Jednou si ho chtěla vzít a nemohla ho najít, to jsem myslela, že snad spadne svět. Ale zas nechci být hnusná, třeba tu jen plácám a vážně to funguje _________________ Jednou jsem si v tichu řekl, že my spolu dožijem.
Jedna cesta do posledních tonů requiem.
Láska je proměnlivá, chcem ji pevnou jako kámen.
Dej mi ruku, povedu tě, pak se vystřídáme. |
|
Back to top |
|
|
evianek kytky 7, meta: 11650
|
Posted: Sat 18.6.2011 16:32 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Ivanka Quo vadis?
|
Posted: Sat 18.6.2011 16:36 Post subject: |
|
|
Četla jsem pár článků s lékaři či lidmi z oboru a všichni se shodli na tom, že kosmodisk je na prd. _________________ „Můžeš mě odkopávat, křičet na mě a stejně je mi jasné, že ti chybím.“ |
|
Back to top |
|
|
andrea-lin kytky 3, meta: 1550
|
|
Back to top |
|
|
sun Topic kytky 7, meta: 14150
|
Posted: Sat 18.6.2011 20:45 Post subject: |
|
|
kamarat ma ten power balance a vravi ze mu to celkom pomaha na spanok. ale zas on nikdy nemal problemy, takze asi tak no. napr. ale na stabilitu pri drepoch mu to nepomohlo ani trochu (co pisu ze zlepsuje stabilitu tela) no prd
Nemate niekto sksuenosti s tym Excipial DeoForte? |
|
Back to top |
|
|
Theresa I'm Brandy. The slutty cheerleader.
|
Posted: Sat 18.6.2011 21:03 Post subject: |
|
|
Naramek ma kolegyne a citi se jak novy clovek:-) _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane. |
|
Back to top |
|
|
villete vrrrr raf raf
|
Posted: Sun 19.6.2011 3:40 Post subject: |
|
|
My jsme se normalne ve skole ucili, ze Kosmodisk je klasicky priklad podvodu, stejne jako treba rucni pracka, do ktere "staci studena voda a neni treba prasek", proste neni to absolutne ucinne. Jestli to nekomu pomuze, tak je to bud placebo, nebo souhra nahod. Neni tam zadna funkce/zarizeni/ucinna latka/cokoli, co by pomahalo. Ale nic proti tomu, at si to koupi kdo chce. Jen mi prijde hloupe cpat to lidem s problemy se zady, kteri by si radsi meli dojit k ortopedovi/fyzioterapeutovi/rehabilitacni sestre. _________________ "All will be well, and all will be well, and every kind of thing will be well." (Julian of Norwich) |
|
Back to top |
|
|
sun Topic kytky 7, meta: 14150
|
Posted: Sun 19.6.2011 7:30 Post subject: |
|
|
ja som myslela, ze kosmodisk funguje na principe, ze ked sa pokrivi chrbat (A teda sa dotkne ten cip toho chrbta) tak zapipa a clovek sa vystrie.
aspon takto to mala jedna baba z nasej skoly. a teda ziadna ucinna latka tam byt ani nemusi, ked si clovek dava pozor na to, ako chodi |
|
Back to top |
|
|
Lenore ___________________
|
Posted: Sun 19.6.2011 8:07 Post subject: |
|
|
Ester - studii nemám, ale určitě nějaký jsou. Tohle říkal jeden pán na přednášce, kde mluvil právě o placebo efektu, alternativní medicíně, léčitelství, lékařské etice... hrozně zajímavý to bylo (a na to že je zcela konvenční doktor ty alternativy nijak paušálně nezavrhoval) _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
Ester kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Sun 19.6.2011 8:52 Post subject: |
|
|
Cavendish wrote: | kosmodisk je podle mě podvod a lidem, které ty záda opravdu bolí nepomůže. Stačí mi vždycky ty reklamy, 60ti letej důchodce vypraví, jak byl málem na invalidním vozíku a už přemýšlel, jak si přistaví k baráku rampu a nasadil kosmodisk a šplhá po stromech a staví barák jako by mu bylo dvacet
měla jsem tu čest si tu věcičku prozkoumat (přítelova máma ho dostala k narozeninám, takovou radost jsem snad nikdy neviděla ) a je to naprostá sračka, kus umělý hmoty. Jí to prý pomáhá, ale ona je zvláštní kategorie na tohle. Strašná bolest a vezme kosmodisk a hned je jí super. Jednou si ho chtěla vzít a nemohla ho najít, to jsem myslela, že snad spadne svět. Ale zas nechci být hnusná, třeba tu jen plácám a vážně to funguje |
v tom je právě kouzlo té víry, že ti to pomůže já bych si takovou věc jako kosmodisk nebo náramek, co dávala little, nikdy nekoupila, přijde mi to jako blbost, ale prostě když tomu někdo věří, přijde mi úplně v pořádku, že si to koupí, a klidně i za těch 40(?) Euro, protože když je to dražší, tím víc tomu někdo věří a tím pádem je větší šance, že mu to pomůže.
btw jak víš, že přítelovu maminku to opravdu nebolí? _________________ Jestli chcete něco, co jste nikdy neměli, musíte být ochotni udělat něco, co jste nikdy neudělali. |
|
Back to top |
|
|
Lenore ___________________
|
Posted: Sun 19.6.2011 8:58 Post subject: |
|
|
Jo, s tou cenou to tvrdil přítel, že jim říkali, že čím je lék dražší, tím víc pomáhá
Jinak i tu.
Mě by ale zajímalo, jestli placebo funguje, i když tomu vědomě nevěřim. _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
Lolita konec
|
Posted: Sun 19.6.2011 9:02 Post subject: |
|
|
ja myslim ze jo. alespon si tak vysvetluju svoje homeopaticky zazitky.
sla jsem tam s tim, ze tomu neverim a prislo mi to fakt zvlastni, ale zazracne to zabralo (asi jsem proste doufala, ze kdyz to zabralo tolika mejm pratelum, tak uz to proste fungovat MUSI), nicmene asi po mesici zacalo byt vsechno ve starejch kolejich (alergie, migreny). nacez jsem tam sla znovu a uz to nezabralo.. |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3 Next
|
Page 2 of 3
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|