|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Lenore ___________________
|
Posted: Mon 19.3.2007 15:47 Post subject: Míváte někdy "okno"? |
|
|
Já v poslední době zjišťuju, že mi pořád vypadávají názvy filmů, jména lidí a podobně. Něco vím, ale nedokážu si na to vzpomenout, připadám si občas jak totální debil Hlavně když s někým mluvím, chci něco říct, zjistím, že jsem to zapomněla, tak teda nic neřeknu. No musí se mnou být zábava
A z jiného soudku - míváte okno po "propařené" noci? Já když svojí už tak chatrné paměti "pomůžu" alkoholem, tak je to krize. Nikdy si nepamatuju, jak jsem se dostala domů Jinak celkem průběh večera si pamatuju, ale vzpomínky mi končí před odchodem a pak mám prostě temno. Hrozně mě to štve, fakt blbej pocit.
Teď jsme byli s přítelem na svatbě a naposled si pamatuju, že jsme šli "tancovat" (což už jsem musela být hodně namol, jinak by mě k tomu nikdo nepřinutil ). Vůbec si třeba nevzpomínám, že bysme se rozloučili.. přítel ráno povídá - tak si dáme k snídani ty koláčky (jaký koláčky, sakra? prý jsme dostali protekčně dvě krabice). To je fakt nepříjemný, vůbec nevím, co jsem tam vyváděla, jestli jsem se nějak neztrapnila.
Nedá se tomu nějak předejít? Jo, já vím, nechlastat Ale když někde sedíme dlouho, tak se to prostě nastřádá _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
shuki Open Your Eyes
|
Posted: Mon 19.3.2007 15:50 Post subject: |
|
|
Ja se ani nemusim opit a stejne se mi stava, ze si nepamatuju co jsem delala. Treba minuly tyden jsme meli jarni prazdniny a ja si za boha nemuzu vybavit co jsem delala pres ne _________________ I don't care what you think about me, James Blunt thinks I'm beautiful ^^ |
|
Back to top |
|
|
BadHans Nejstarší rebelka
|
Posted: Mon 19.3.2007 15:59 Post subject: |
|
|
V tomhle ti asi příliš nepomůžu. Skleróza ve věcech názvů, jmen, případně událostí, o kterých jsem ještě ráno věděl, že jsou životně důležité a musím je bezpodmínečně zařídit (Doh!), ta s přibývajícími letokruhy funguje čím dál lépe.
Ale okna po alkoholu nemám a nikdy jsem neměl. Až na dvě výjimky - první probíhala přesně dle tvého scénáře. Pamatuju se, že nás vyhazovali z hospody, to bylo půl jedné. Pak vím, že jsem dorazil domů, to bylo půl čtvrté. Vzdálenost hospoda -> domů = 3 bloky. Kde jsem chodil, netuším. Druhé okno bylo taky moc fajn, pamatuju se na rozjetý večírek a pak jsem se vzbudil v cizím bytě a před očima záda neznámé dívky. Otočím se a záda druhé neznámé dívky. Naštěstí mám tu vlastnost, že alkohol neodbourává mé morální zábrany, takže (prý) k ničemu nedošlo, jen jsem byl roztomilý, načež jsem usnul. Ale jestli mě někdy polilo horko, bylo to tenkrát!
Jinak jsem svého času býval opilý dost, ale okna nebyla. Dnes už jsem starý, takže nepiji. (Skoro!) _________________ I like pleasure spiked with pain and music is my aeroplane
Pro lásku bych třeba zemřel... ale pro život jsem se narodil.
(melouny, pochopitelně) |
|
Back to top |
|
|
Chocolate Jedem das Seine und mir das Beste:-)
|
Posted: Mon 19.3.2007 16:00 Post subject: |
|
|
jj, ja uz pul hodiny premyslim, jak se jmenuje jedna ulice v Plzni, ale fakt znama, jsem magor
uz mne kolikrat napadlo, jestli nemam nejakou pocinajici sklerozu nebo tak...
vypadavaji mi hlavne jmena - lidi, spisovatelu rano jsem si za boha nemohla vzpomenout, kdo napsal Lorelei... , hercu, ulic a nekdy i cizi slova...tuhle jsem si nemohla vzpomenout na remitendu
manzel rika, ze je to kvuli mnozstvi informaci, ktere se snazim do mozku natlacit, takze mozek pak prirozene nektere info ztraci, ale mne se to nezda, spis to vidim na tu sklerozu |
|
Back to top |
|
|
Lenore ___________________
|
Posted: Mon 19.3.2007 16:10 Post subject: |
|
|
Chocolate, no já někdy taky mám pocit, že se mnou fakt není něco v pořádku. Vypadávají mi úplně běžný slova a fakta
A takový ty věci, že nevím, co jsem měla dneska k obědu, to mám od dětství, ale přisuzuju to spíš tomu, že to pro mě není podstatná informace. Ale na základce to bylo peklo, při klasické rodičovsko/babičkovské otázce
S roztržitostí jsem se taky nějak smířila, okolí to o mně ví, tak už to nikoho ani moc nepřekvapuje.
Ale ty výpadky paměti mi teda vadí dost _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
Chocolate Jedem das Seine und mir das Beste:-)
|
Posted: Mon 19.3.2007 16:18 Post subject: |
|
|
co nejaky ginkgo nebo lecitin na to? ja uz jsem si ho i koupila, ale pak jsem otehotnela, tak to nechci do sebe ted zbytecne cpat. |
|
Back to top |
|
|
cooky kytky 3, meta: 1350
|
|
Back to top |
|
|
Daimler The best damn thing your eyes have ever seen.
|
|
Back to top |
|
|
Lujsa Srdečnice
|
Posted: Mon 19.3.2007 16:59 Post subject: |
|
|
Ja jsem taky v poslední době zjistila, že mi vypadávají různá jména apod., třeba taky dlouhou dobu dumám nad tím jak se to jmenuje. Asi bych mohla brát něco pro zlepšení paměti _________________ Revenge is a dish best served cold. |
|
Back to top |
|
|
Daimler The best damn thing your eyes have ever seen.
|
Posted: Mon 19.3.2007 17:00 Post subject: |
|
|
No ale tobě není 14... Asi přestanu okousávat dráty... _________________
Taumatawhakatangihangakoauauotamateaturipukakapikimaungahoronukupokaiwhenuakitanatahu |
|
Back to top |
|
|
Alunka kytky 6, meta: 9450
|
Posted: Mon 19.3.2007 17:03 Post subject: |
|
|
Já se spíš neorientuju v čase. Někdy mám pocit, že něco bylo minulej rok a přitom to bylo před týdnem a naopak.
Ale jinak mi nic moc nevypadavá. Jména si pamatuju a třeba nazvy filmů, co se mi libíly a co mám zažitý taky. |
|
Back to top |
|
|
edit_no_90 kytky 4, meta: 4050
|
Posted: Mon 19.3.2007 17:04 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
cooky kytky 3, meta: 1350
|
|
Back to top |
|
|
honey kytky 7, meta: 13150
|
Posted: Mon 19.3.2007 17:05 Post subject: |
|
|
mě se pletou jména dvou spolužáku, protože oba se jmenují stejně a začátky písmen jejich přijmení je U a V, jenže tady bych nenaražela na sklerozu, ale na vrozenou demenci .
Jinak jsem zjistila, že čím míň čtu (taky něco jiného než Yellow nebo Spy), tím se mi zmenšuje slovní zásoba a fakticky zapomínám na takové slova jako hromosvod, kšandy, poklička ... teď nedávno jsem si nemohla vzpomenout, jak se řekne "to dírkovatý, kde se lejou nudle s vodou" - ano, cedník. |
|
Back to top |
|
|
Lujsa Srdečnice
|
Posted: Mon 19.3.2007 17:06 Post subject: |
|
|
cooky- no tak stará zase nejsem _________________ Revenge is a dish best served cold. |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page 1, 2, 3, 4 Next
|
Page 1 of 4
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|