View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
E_w_e ALLinALL,you´re just another brick in theWALL
|
Posted: Fri 6.5.2011 21:12 Post subject: |
|
|
USA prý docela výjmečně (ale třeba kamarád psal za dvě holky test z matiky a to prošlo) a třeba ve Francii se spíš radilo než opisovalo z taháků, ale nijak extra nápadně... _________________ I smile when I’m angry
I cheat and I lie...
I do what I have to do
To get by...
But I know what is wrong,
And I know what is right...
And I’d die for the truth
In My Secret Life... |
|
Back to top |
|
|
gigli kytky 7, meta: 14150
|
Posted: Sat 7.5.2011 14:02 Post subject: |
|
|
Ivanka wrote: | Zvláštní.. Když jsem vloni chodila na angličtinu a němčinu na FF, tak se při každém testu mohli spolužáci strhat, jak tahali taháky a listovali učebnicemi. |
to je těma bakalářema. už tam taky vezmou každýho smrada.
chanteau, dokonale samozřejmě ne, ale dá se odhadnout, zda má uchazeč o obor skutečný zájem. do práce si taky nepřijmeš lempla |
|
Back to top |
|
|
Chanteau kytky 8, meta: 20650
|
|
Back to top |
|
|
Geike °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
|
|
Back to top |
|
|
lambretta kytky 6, meta: 8650
|
|
Back to top |
|
|
Lucrezia kytky 5, meta: 7050
|
|
Back to top |
|
|
Terez1990 kytky 6, meta: 8650
|
Posted: Sun 15.5.2011 16:24 Post subject: |
|
|
Chanteau wrote: |
ale zahraniční studenti prý neopisují vůbec (hlavně US atd), že je to pro ně tabu. to by mě zajímalo, jestli je to pravda.. |
já nevím, jak na výšce, ale na střední je to fakt tabu .. což mě dost převapilo, i ti největší flákači prostě taháky nepoužívají .. jednou, ze začátku školy, jsem si udělala tahák na genetiku kvůli slovíčkům, které jsem v té době ještě neznala a moji spolužáci, kteří to věděli na mě koukali jako na největšího podvodníka .._________________ it is what it is |
|
Back to top |
|
|
LadyCroft bojovnice!!!
Joined: 22 Jan 2007 Posts: 13356 Location: flight level over 195 (19500 ft)
|
Posted: Wed 18.5.2011 7:58 Post subject: |
|
|
Geike wrote: | gigli wrote: |
pardon, ale kam to chodíš? na vysoký opisovat. by mě hanba fackovala.
|
pardon, ale kam chodíš ty, že se tam neopisuje? opisuje se všude, ať je to vysoká právnická nebo střední popelářská. to snad nezáleží na škole, ne, ale na přístupu těch konkrétních lidí... |
tohle také moc nepobírám. opisují naprosto všichni a všude. já se opisování bojim, protože to neumim, měla jsem tahák jen párkrát a z toho mi to snad pokaždý vzali. ale lidi od nás opisují snad všechno a to zas nechápu já já když už tak čumim ke kolegovi, ale i to se mi vymstilo, jako třeba teď.
jinak ta profesorka mi to pochopitelně dala na poslední pokus a to jsem jí tam řekla jen tři věty. to prostě bylo jasné, cílené vytrestání za to otočení ale hlavně že to mam, měla jsem dost bobky |
|
Back to top |
|
|
Milan kytky 2, meta: 450
|
Posted: Wed 18.5.2011 9:33 Post subject: |
|
|
Geike: Tak ono použít tahák na nesmyslné předměty, které vlastně s oborem souvisí jen okrajově není nepochopitelné. V předmětech, které jsou opravdu podstatné, je nesmysl taháky používat. To už si pak ze školy člověk neodnese vůbec nic. |
|
Back to top |
|
|
Mantis_religiosa kytky 4, meta: 2750
|
Posted: Fri 3.6.2011 10:21 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ "Kdo z vás může jen o píď prodloužit svůj život, bude-li se znepokojovat?
Nedokážete-li tedy ani to nejmenší, proč si děláte starosti o to ostatní?"
(Ježíš) |
|
Back to top |
|
|
Lucrezia kytky 5, meta: 7050
|
|
Back to top |
|
|
Lolita konec
|
Posted: Fri 10.6.2011 18:06 Post subject: |
|
|
a hlavne zajem o obor nejde pojimat jako celek. nebo me teda rozhodne nezajimaj veskery odvetvi prava. spis tak treba polovina a to musim natrefit na dobryho kamtora
a kdybych mohla nejak osmelit to, cim potrebuju jenom prolezt, tak to asi udelam. bohuzel mame ze vseho ustni zkousky a tam to moc nejde. |
|
Back to top |
|
|
|