View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Felicity Master
|
Posted: Wed 4.5.2011 13:39 Post subject: |
|
|
Nejsou to nervy?
Kazdopadne tim jak sledujes ubihajici cas a to, ze nespis a utika ti kus spanku si ublizujes a oddalujes usnuti.
Zkus si treba hodinu pred tvym usinacim casem dat neco lehkyho na uklidneni, treba persen, v posteli zkus treba chvili cist nebo se mrkni na neco neutralniho, treba dokument, to jsou dobri uspavaci. |
|
Back to top |
|
|
Janeira .
|
Posted: Wed 4.5.2011 13:42 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ We can be heroes just for one day. |
|
Back to top |
|
|
Felicity Master
|
Posted: Wed 4.5.2011 13:44 Post subject: |
|
|
Mozna ze prave to ocekavani nastupu nervu uz jsou prave ty nervy. Treba si to neuvedomujes, ale podvedomi uz pracuje.
Co treba nejaka 2 tis. strankova Encyklopedie vseho?
Ja bych zkusil ten persen, jednu tabletku hodku pred. Pokud usnes, tak by to fakt mohly byt uz nastupujici nervy. |
|
Back to top |
|
|
Janeira .
|
Posted: Wed 4.5.2011 13:46 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ We can be heroes just for one day. |
|
Back to top |
|
|
Merykara point of no return
|
Posted: Wed 4.5.2011 13:48 Post subject: |
|
|
ja persenu muzu sezrat kila a stejne nic.
ctu si, umiram unavou, oci se mi klizi, zhasnu a nic. proste neusnu, i kdybych se postavila na hlavu. v ne jsem sla spat o pulnoci, usnula o pul ctvrty. v po v 11 a usnula ve 2. vcera ve 2 a usnula jsem o pul ctvrty. vstavam pred sestou. uz mi fakt hrabe, ale at jsem unavena sebevic, jdu sei vecer pred tim zabehat, stejne jak zhasnu, tak se prevaluju, nemuzu usnout.
jediny co pomaha, je prasek na spani. ale s takovou bych je brala porad a bojim se jich. _________________ Every now and then the stars align, boy and girl meet by the great design.
Could it be that you and me are the lucky ones? |
|
Back to top |
|
|
Janeira .
|
Posted: Wed 4.5.2011 13:54 Post subject: |
|
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 4.5.2011 14:01 Post subject: |
|
|
no nic moc to neni
ted treba jsem unavena, mela bych cas jit spat. ale neusnu uz ani odpoledne, to driv byla zachrana.
snad koncem kvetna povoli hlavni stres a vyspim se, ted uz ani nebrecim vzteky nad ranem, protoze nemuzu.
kdyz uz jsem v unoru byla presvedcena, ze si ty prasky necham napsat, tak jak na potvoru jsem ted den mela pacienta zavislyho na praskach an spani.. a ne, no. tohle nechci a vzhledem k tomu, jaka je to slast, kdyz si ho vezmu, jak je vsechno tezky a fakt lehnu na polstar a pak uz ani nemuzu otocit hlavou, usnu, nevzbudi me ani skakjici psi, stekot, nic.. tak verim, ze bych k tomu casem dospela. _________________ Every now and then the stars align, boy and girl meet by the great design.
|
Back to top |
|
|
Janeira .
|
Posted: Wed 4.5.2011 14:03 Post subject: |
|
|
to tedy vazne kloubouk dolu, ja jen vidim, jak se citim ja po par takovych nocich. aspon mam o duvod vic prestat fnukat, diky! _________________ We can be heroes just for one day. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 4.5.2011 14:05 Post subject: |
|
|
ale tak to nebyl ucel, ja si jenom potrebovala zafnukat sama posledni tyden je to nejay kritictejsi nez to bylo, normalne jsem takovych 4-6 hodin spala. ted to nejak drhne, no.
ale co s tim krome prasku bych chtela vedet. jeste jsem premyslela, ze si koupim nejaky kozlik, ale nevim. _________________ Every now and then the stars align, boy and girl meet by the great design.
|
Back to top |
|
|
annysek .
|
Posted: Wed 4.5.2011 14:06 Post subject: |
|
|
ja jsem tohle mela asi pred rokem (psala jsem o tom na minule strance), nepomahalo nic, az mi pak doktorka predepsala circadin (melatonin) a to mi pomohlo. ale u me to mozna bylo spis rozhazenym cyklem, protoze pracuju do noci..
ale jestlize se ti to stava jenom doma, tak bych mozna i zkusila nejak premistit postel nebo neco, pry je dobry mit hlavu na sever a jeste nejakych par pravidel.. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 4.5.2011 14:07 Post subject: |
|
|
jo, to je fakt. mne treba driv pomahalo uz jenom to, ze jsem si prehodila polstar na druhou stranu postele nez obvykle. _________________ Every now and then the stars align, boy and girl meet by the great design.
|
Back to top |
|
|
Janeira .
|
Posted: Wed 4.5.2011 14:08 Post subject: |
|
|
|
Back to top |
|
|
shanzik kytky 3, meta: 1050
|
Posted: Wed 4.5.2011 19:24 Post subject: |
|
|
Možná je to blbost, ale mně se často špatně usíná a fakt mi pomáhá, když se namáhám tím, jak se snažím na něco vzpomenout - obvykle si v detailech vybavuju cely ten den.. Ta námaha vzpomenout si na každou blbost mě vždycky utahá a dále než k obědu se nedostanu. _________________ Nad řekou leží kouř, a já zas po roce
citím dým z natí a tlející ovoce...
vždycky pln bolesti, smutku a neklidu
jakoby naposled podél své řeky jdu |
|
Back to top |
|
|
terinas kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
Janeira .
|
Posted: Thu 5.5.2011 9:03 Post subject: |
|
|
|
Back to top |
|
|
|