|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Cavendish mňau
|
Posted: Sat 9.4.2011 18:30 Post subject: Šéfka |
|
|
Sledujete? Komu fandíte? Koho nemusíte? Co říkáte na Mojsejovou? (já ji zbožňuju ) a všechno o této reality show, snad se na ni nedívám sama
Nejhorší je Zoltán, kéž by vypadnul _________________ Jednou jsem si v tichu řekl, že my spolu dožijem.
Jedna cesta do posledních tonů requiem.
Láska je proměnlivá, chcem ji pevnou jako kámen.
Dej mi ruku, povedu tě, pak se vystřídáme. |
|
Back to top |
|
|
Lenore ___________________
|
Posted: Sat 9.4.2011 18:39 Post subject: |
|
|
Hm, já se přiznám Jsem si nějak zvykla při domácích pracích koukat na všechny reality show, je to taková nenáročná kulisa
Nefandím nikomu, vždyť to přece není jako že vážně soutěž, kde by se dalo někomu fandit, ale přehlídka loserů.
Mojsejová mi přijde jako děsná kráva a úplně nejhorší je ten Šula, ten mi přijde úplně strašně zoufalej A chudák Christová mi tam přijde jak šikanované děcko, se kterým se nikdo nebaví.
Prostě výživné po všech stránkách.
Zoli nesmí vypadnout, to by nebyla ani zdaleka taková sranda. Jako vážně, přece tohle není žádný konkurz na manažera (už jenom ty úkoly, seriously? ), jde tam jen o tu zábavu. _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
Cavendish mňau
|
Posted: Sat 9.4.2011 18:42 Post subject: |
|
|
To je vlastně nakonec pravda, bez Zoltána a Honzy by to byla nuda, je to takový panoptikum no. Úplně hrozná mi z ženských přijde třeba ta vysolárkovaná kolotočářka, myslím Anna?
Šulu nemusím, ale hrozně se mi líbí jeho hlas. Těším se na další díl, z ukázek to vypadalo výživně. _________________ Jednou jsem si v tichu řekl, že my spolu dožijem.
Jedna cesta do posledních tonů requiem.
Láska je proměnlivá, chcem ji pevnou jako kámen.
Dej mi ruku, povedu tě, pak se vystřídáme. |
|
Back to top |
|
|
Franchise kytky 6, meta: 8650
|
Posted: Sat 9.4.2011 20:12 Post subject: |
|
|
Koukám na to, ale nikomu nefandím, beru to čistě jako "zábavu".
Mojsejová mě baví, naopak jsem dřív měla ráda Šulu, ale tady mě chvílema šíleně vytáčí.
Jinak si teda nedovedu představit, že by někdo z nich toho manažera fakt dělal. |
|
Back to top |
|
|
Dellores kytky 6, meta: 8250
|
Posted: Sat 9.4.2011 20:31 Post subject: |
|
|
Mojsejovou taky žeru, je dobrá .
Anna možná moc inteligence nepobrala, ale nebyla zlá a zákeřná, kdežto Markéta je krysa, bože já ji potkat, tak ji chytím pod krkem!
Christová a Šula se tam absolutně nehodí .. Jinak mám celkem ráda Míšu, to je takový poseroutka .
Je mi jedno kdo to vyhraje (až na Markétu), ale hrozně moc nás to s manželem baví . |
|
Back to top |
|
|
villete vrrrr raf raf
|
Posted: Sat 9.4.2011 20:37 Post subject: |
|
|
Ja nesnasim Honzu, vubec se na nej nemuzu divat, to jeho vyjadrovani osmileteho ditete a furt takove ty tiky
Podle me to vyhraje ten Michal, tak nejak jako jediny mi prijde normalni a schopny a pak jeste mozna Marcela. _________________ "All will be well, and all will be well, and every kind of thing will be well." (Julian of Norwich) |
|
Back to top |
|
|
Juliette kytky 4, meta: 2950
|
|
Back to top |
|
|
Franchise kytky 6, meta: 8650
|
Posted: Sat 9.4.2011 21:06 Post subject: |
|
|
Jo, Míša je dobrej, nejlepší bylo jak se bál v tý místnosti kde byli ve tmě. ... Myslím, že je homosexuál podle některejch jeho gest. |
|
Back to top |
|
|
lambretta kytky 6, meta: 8650
|
Posted: Sat 9.4.2011 21:26 Post subject: |
|
|
taky se divam, je to sranda
uz se tesim na dalsi dil, chci videt, proc vsichni breci
a nemam rada tu zenskou co porad kouli ocima a krouti hubou a vsem rika zdrobnelinama
A Zoltan je hnusak |
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sat 9.4.2011 21:29 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sat 9.4.2011 21:32 Post subject: |
|
|
dell, my se divavali na joj v sobotu kolem poledne na opakovani, ale dneska to presunuli uz na 9 a to jsme jeste v praci |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sat 9.4.2011 21:38 Post subject: |
|
|
ale on hraje už v pátky večer nový díl na jojce |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sat 9.4.2011 21:54 Post subject: |
|
|
ja nevedela, kdy to mivaji, ale v patek vecer stejne nebyvam doma...pockam si do zitrka |
|
Back to top |
|
|
Fantagiro kytky 3, meta: 1950
|
Posted: Sat 9.4.2011 22:03 Post subject: |
|
|
Najsympatickejsi mi je Miso
Zolo mi ide na nervy
Honzo mi pripada ako dusevne chory
Anna vyzor hovori sam za seba....
Christova uplne mimo
Mojsejku mam rada uz davnejsie aj napriek stylu jej vyjadrovania _________________ Asi to tak funguje aj pri rozchodoch. Že aj keď bolia a keď vlastne vôbec nič nie je doriešené, stačí, aby padlo slovné spojenie definitívny rozchod a z kruhového objazdu sa zrazu objaví cesta, po ktorej sa dá výjsť. Je jedno či štvornožky, alebo vzpriamene po dvoch. Je jedno, že ju človek chvíľu ignoruje a stále sa vozí dookola. Je tam. Tá cesta. Človek sa môže nastaviť na nové zajtrajšky, stopne blúdenie emócií v krvnom obehu, celé je to iné. Lepšie. |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Next
|
Page 1 of 7
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|