|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Rose Madder kytky 4, meta: 2950
|
Posted: Sun 18.3.2007 8:20 Post subject: |
|
|
Pokud jsi jeste na stredni a krome uceni nemas zadne povinnosti, myslim, ze se to da v pohode zvladnout. Staci jen chtit a domluvit se, kdo za kym prijede.
My se taky vidame jen pres vikendy. Vlastne ted to byl docela luxus, ptz jsme k tomu meli jeste pondeli. Snazime se pro sebe cas vysetrit, ackoli spolu pochopitelne nemuzeme byt cele dny. Ted budu mit mozna praci, takze pondeli pada, ale i tak doufam, ze se to da zvladnout. Vikendy budou ted mnohem vic zabity, ptz budu dohanet skolu, ale tak snad to nejak doklepem do konce semestru a o prazdninach to bude zase super. _________________ Jakmile začne člověk přemýšlet, přestává žít... |
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Geike °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
|
Posted: Sun 18.3.2007 9:26 Post subject: |
|
|
Johanko: držím palce=)...já si dřív taky říkala že by mi nevadil vztah na dálku, mám kamaráda který kvůli vzdálenosti takhle ukončil vztah i když sám říkal, že je to jediná holka, u které si myslel že by s ní mohl být celý život... nechápala jsem...ale teď už je mi to jasnější...ono to časem hrozně vyčerpá, bydlet tak hodně daleko od sebe (teď nemyslím těch 20 km)...taky jsem si myslela že by mi nevadilo, kdyby jeden z nás odjel třeba na rok do ciziny...že se to dá...ale myslím že ne, aspoň já bych to asi nezvládla... |
|
Back to top |
|
|
Johanka kytky 3, meta: 1350
|
Posted: Sun 18.3.2007 10:22 Post subject: |
|
|
Vztah na nějakou extra dálku by mi taky hodně vadil. Ale přijdou mi divný takový ty vztahy, kdy jsou spolu dlouho, bydlej od sebe daleko a neřešej, co bude dál. Mně by to asi vadilo a měla bych potřebu řešit kde budeme bydlet, kdo se kam odstěhuje a tak. _________________ 27.10.2010 - Těhotenská poradna
23.11.2010 - TP
Last edited by Johanka on Sun 25.3.2007 18:53; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Tornado_Lou kytky 6, meta: 8250
|
Posted: Sun 18.3.2007 10:54 Post subject: |
|
|
ed
Last edited by Tornado_Lou on Fri 31.8.2007 8:11; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Lucrezia kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Sun 18.3.2007 11:08 Post subject: |
|
|
Rose Madder wrote: |
Mne to vase vidani se furt vrta hlavou Neslo by to udelat treba tak, ze byste se sesli v sobotu vecer (tim padem je cely den volny na praci) a treba u sebe prespali? To asi z nejakyho duvodu nejde, ze?
Jinak vas ale obdivuju, ze jste to ustali. Uprimne receno vzdycky kdyz mam "vidaci krizi", vzpomenu si na vas |
Rose, ja takhle za nim zridka v sobotu jezdim, jenze kdyz jsou jeho rodice doma, tak se mi tam u nich nechce spat, oni bydli v byte a i kdyz je znam strasne dlouho, nevyspim se a necitim se tam no taky mi pripada, ze je omezuju, protoze jeho tatinek je nocni sova a pracuje v obyvaku, ve kterem ja pak spavam
ted jak je zas pekne, tak budou jezdit na vikend do baracku kterej spravuji, no a pak se tam odstehuji(cca za rok ) - prave tohle me drzi v jakz takz dobre nalade.
No ale posledni dobou to byla fakt krize, no vlastne porad je ale vim, ze to bude lepsi.. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sun 18.3.2007 12:16 Post subject: |
|
|
Luc: A u vas by se spat nedalo? Asi se k tomu kazdej stavi jinak. Ja bych se asi taky citila neprijemne, ze nekoho omezuju, na druhou stranu bych do toho cas od casu stejne sla, ptz by to bylo zrejme unosnejsi nez se nevidet vubec. Ja vlastne tak trochu omezuju nase, ze tu pritel spi, asi jim to neni taky uplne po chuti, i kdyz uz si zvykli....no jsem asi sobecek, ale nevidat se vubec by pro me bylo neunosne. I tak to ostatne stoji obcas za starou belu.
S tim barackem je to super. Ten rok se uz da vydrzet a ve vasem pripade je skoro uz povinnost vydrzet to, kdyz uz to trva tak dlouho _________________ Jakmile začne člověk přemýšlet, přestává žít... |
|
Back to top |
|
|
lucuska kytky 4, meta: 2750
|
Posted: Sun 18.3.2007 22:01 Post subject: |
|
|
Taky bydlíme každý jinde, prostě se v týdnu tak jednou, dvakrát sejdeme v Praze, kde on pracuje a já studuju a od pátku jsme spolu u něj nebo u nás. Takže přes týden máme čas i na svoje aktivity. |
|
Back to top |
|
|
Nereide kytky 2, meta: 500
|
Posted: Mon 19.3.2007 10:35 Post subject: |
|
|
Tak my jsme ze stejnýho města,oba pracujeme,takže v tejdnu se vidíme tak 1-2krát, jinak spolu trávíme víkendy. _________________ Tak ty chceš umřít? A co já, lásko, a co já? Mám trčet na tomhle světě, který bez tebe je zpustlejší než chlív? |
|
Back to top |
|
|
terrynka kytky 7, meta: 13150
|
Posted: Mon 19.3.2007 20:13 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
kecka kytky 6, meta: 7850
|
Posted: Mon 19.3.2007 20:16 Post subject: |
|
|
ja taky nekousu, obcas skrabu, ale jenom pritele , takže pokud nechceš byt mym mužem bud v klidu |
|
Back to top |
|
|
E_w_e ALLinALL,you´re just another brick in theWALL
|
Posted: Sat 24.3.2007 10:03 Post subject: |
|
|
ted budu trochu OT
znám jednoho úžasnýho chlapa, který bydlel u nás ve městě, aleptm se po VŠ odstěhoval do Prahy za prací... takže k nám do města sice jezdí, ale tak dvakrát měsíčně.... je naprosto skvělý, rozumíme si,už jsme spolu něco i měli ale bohužel... 400km je prostě moc (navíc ten věkový rozdíl je taky moc)
tak... konec , pardon, ale potřebovala jsem si ulevit _________________ I smile when I’m angry
I cheat and I lie...
I do what I have to do
To get by...
But I know what is wrong,
And I know what is right...
And I’d die for the truth
In My Secret Life... |
|
Back to top |
|
|
vivi25 kytky 3, meta: 950
Joined: 09 Feb 2007 Posts: 852 Location: pod tou naší horou....
|
Posted: Mon 26.3.2007 8:43 Post subject: |
|
|
Já a můj přítel od sebe bydlíme zhruba 12km daleko a také se vídáme 1x nebo maximálně 2x týdne. Tak ale zase mi to tak nevadí, protože vím, že toho má opravdu hodně...práce a ještě k tomu myslivost, která mu zabírá skoro veškerý volný čas, tak se mu snažím vycházet vstříc a jsem moc ráda, že on rád plánuje co spolu podniknem, až se uvidíme... |
|
Back to top |
|
|
ephelides *louloute*
|
Posted: Mon 26.3.2007 8:51 Post subject: |
|
|
Johanka wrote: | Myslim, že je to jen o tom chtít. Když člověk chce, dokáže divy. A 20 km je nic. |
asi tak, my jsme 1500km a je to toho dukazem ze fakt clovek musi jen chtit |
|
Back to top |
|
|
Aduška zjisti, kdo jsi, a tím se staň.
|
Posted: Tue 31.7.2007 18:12 Post subject: |
|
|
1500? tak to už je docela hodně.. odkud ten tvůj je?
já jsem právě začala vztah na asi 300 km... včera jsem od něj odjela, stýská se mi teda hrozně.. pořád si píšem na icq, plánujeme další návštěvy.. chtěla bych s ním být každý den a nejde to.. je to mučení ale.. stojí to za to _________________ Srdce lidské má příliš mnoho snů, než aby mohlo být šťastno. |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Srdeční záležitosti |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3 Next
|
Page 2 of 3
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|