|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Byzzy kytky 8, meta: 20650
|
Posted: Fri 18.2.2011 21:45 Post subject: |
|
|
Už mě to taky štve - zákaz editu
Geike - koment s nejvíce souhlasy na novinkách
Quote: | Jiří Procházka, Chlumec nad Cidlinou
Pátek, 18.února 2011, 04:58:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | +5665
Kdo chce tvrdit, že tito lékaři nevydírají a že nejezdili po nemocnicích v pohřebáku, na kterém bylo napsáno "Náš odchod, vaše smrt", tak přehlíží fakta.
Ti lidé nejsou o nic víc odborně ani profesně zdatní než inženýr elektro nebo konstruktér, stavař či kdokoliv jiný. Prostě jen udělali tuhle školu a v reálu fungují většinou spíše jako úředníci.
Není to žádná skutečná elita ani superodborníci, je to naprosto průměrný vzorek populace ve všech směrech. Nevidím sebemenší důvod, proč by je měla společnost zvýhodňovat oproti ostatním skupinám obyvatel kromě toho, že vydírají a berou si rukojmí.
Jedna výpověď z práce na oddělení je úplně v pohodě. Koordinovaný kolabs systému organizovaným odchodem tím, že právě oni mají finanční rezervy v rozsahu dvou ročních platů a majetky, tak si to mohou dovolit a neriskují tak, jako ostatní skupiny obyvatel, to je prostě děs a vydírání a za to měli ti, co to organizují, být už dávno v kriminále, protože škodí celé zemi.
Nevím jak ostatní, ale já si každého lékaře, který si dal na dveře cedulku "Podporuji iniciativu Děkujeme odcházíme" budu do smrti pamatovat a od dvou už jsem se odhlásil jinam. Podrazáka, který si mne bere jako rukojmího a kašle na mne a mé problémy, nehodlám podporovat.
Z nemocnice, kam se tahle svoloč vrátí, bych moc nadšený nebyl. Odměna patří těm, kterým záleží na pacientech a zdravotní péči a mají zodpovědnost k celku a ne vyděračům a bezcitným vrahům, kteří si v klidu vezmou na triko, že kvůli jejich platům budou umírat nevinní lidé !!
Takový člověk mne má operovat ? Takovému mám svěřit svůj život ? Nikdy !!
|
|
|
Back to top |
|
|
Geike °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
|
Posted: Fri 18.2.2011 21:55 Post subject: |
|
|
omg díky byzzy. |
|
Back to top |
|
|
Kyo kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Fri 18.2.2011 22:24 Post subject: |
|
|
tohle je fakt.. když nad tím teď občas přemýšlím, furt mi na mozek leze myšlenka, proč že to vlastně lékaři mají pověst jakési elity národa. a kde jsem na to vlastně přišel.. došel jsem jen k tomu, že je to asi ve společnosti zakořeněno od dávnejch dob, ale je to spíš, jak je vidět, v dnešní době jen zažitej stereotyp.
běžný doktor přece není o nic větší kapacita než kdoli jiný, když už tak tedy s podobnou úrovní vzdělání. Prostě vystudoval medicínu, stejně jako jiný techniku. Navíc dneska i mnoho doktorů se zaprodá a propagují něco, čemu vlastně ani sami tolik nerozumí popřípadě rozumí ale nevýhody zamlčí a jde jim tedy asi hlavně o zisk. Pomalu už nemůže věřit anijim. Různý ty soukromý kliniky od očních po plastický..
Stejně jako v jakymkoli oboru, se žádnej doktor nevyzná ve všem a jít třeba za praktickym doktorem se sportovnim úrazem je jistota, že vám pomůže tak maximálně babskou radou.
zdaleka ne každej lékař je inteligentní a zdaleka ne každej lékař je schopnej. opět jako všude jinde. problém je hlavně fakt v tom, že to vzdělání v oboru mu v podstatě automaticky zajištuje práci, protože pro výkon je nezbytné..
nikdo neni neomylnej a když si člověk uvědomí, že každej rok na světe umře hafo lidí díky chybě lékařů.. no myslím že tohle nejen mou ale vůbec celkovou důvěrou v lékařskou profesi trochu zamávalo _________________ Doba kráčí vpřed a svět se předhání. Už i blbci mají vyšší vzdělání. |
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Nocturmas _____________
|
Posted: Fri 18.2.2011 23:19 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Píše do sněhu, bez použití rukou.
Last edited by Nocturmas on Fri 18.2.2011 23:21; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Kyo kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Fri 18.2.2011 23:20 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Doba kráčí vpřed a svět se předhání. Už i blbci mají vyšší vzdělání. |
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Milísek kytky 2, meta: 750
|
Posted: Sat 19.2.2011 9:05 Post subject: |
|
|
mám podezření, že jsi chodila na můj gympl anebo jsou učitelé stejně praštění všude?
Spíš jde o to, že namyšlenci jsou obecně zlo, právníci i medici. právníků - namyšlenců znám kupy, už bych je ani nechtěla potkat |
|
Back to top |
|
|
greenwood seja feliz, menina
|
Posted: Sat 19.2.2011 9:07 Post subject: |
|
|
Milísek wrote: | mám podezření, že jsi chodila na můj gympl anebo jsou učitelé stejně praštění všude? |
myslim, ze prasteni budou vsude...nam se to cpalo do hlavy, ze jsme elita teto zeme, horem dolem...ale je pravda, ze tohle vychazelo z historie ty skoly, kterou si proslo vic nez dost vyznamnych osobnosti..._________________ "Valeu a pena? Tudo vale a pena se a alma não é pequena" ~ Fernando Pessoa, Mensagem, Mar Português
“It’s dark because you are trying too hard.
Lightly child, lightly. Learn to do everything lightly.
Yes, feel lightly even though you’re feeling deeply.
Just lightly let things happen and lightly cope with them."
|
|
Back to top |
|
|
Franchise kytky 6, meta: 8650
|
Posted: Sat 19.2.2011 9:28 Post subject: |
|
|
Nám to cpala naše třídní taky, hlavně když byl nějaký problém, tak říkala, že takhle se elita národa přece nechová. |
|
Back to top |
|
|
maxmiliana kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Lenore ___________________
|
Posted: Sat 19.2.2011 14:27 Post subject: |
|
|
nám to taky říkali a praštěný mi to přijde
za elitu teda považuju fakt něco jinýho než lidi s VŠ nebo gymplem _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sat 19.2.2011 14:39 Post subject: |
|
|
jj, tak to je asi o tom jak má člověk nastavenou tu definici slova "elita". teď mě napadá, že možná ta naše učitelka říkala budoucí elita národa. což mi sedí, já třeba za elitu asi považuju jednak lidi jako jsou spisovatelé, někteří umělci a různí "myslitelé", kteří nějak pozvedávají tu kulturu národa, a pak lidi jako jsou vědci, vynálezci, výborní doktoři, profesoři a chytří vzdělaní lidé, profesionálové dobří ve své práci (bych řekla že takoví asi těžko budou se základním vzděláním). ale tak uznávám, že je možné to chápat různě =) |
|
Back to top |
|
|
Lenore ___________________
|
Posted: Sat 19.2.2011 14:44 Post subject: |
|
|
ale tak o to nejde, já si taky pod "elitou" představim vzdělaný lidi (i když i to je otázka, třeba u nějakých umělců nebo vrcholových sportovců vzdělání nějak nutný neni a přitom můžou být ve svém oboru elitou)
jenomže si myslim, že třeba za "elitu národa" s 10 milionovou populací jde považovat tak kolem 1000 lidí, prostě ty nejlepší z nejlepších
k čemuž je teda od studia na gymnáziu opravdu dlouhá cesta _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
|
|