View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Geike °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
|
Posted: Sun 4.3.2007 14:35 Post subject: |
|
|
jo, když už se k těmhle časopisům dostanu, tak si něco přečtu - nebo spíš prohlídnu, protože ke čtení tam toho opravdu moc není...ale už dlouho přemýšlím, jestli to co tam píšou je myšleno opravdu vážně - nebo jestli fakt jsou chlapi, kteří to vážně berou, nebo jestli je to jen recese...někdy je to fakt maras=))) |
|
Back to top |
|
|
kyokushi kytky 4, meta: 2150
|
Posted: Sun 4.3.2007 14:38 Post subject: ed |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Geike °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
|
Posted: Sun 4.3.2007 15:10 Post subject: |
|
|
no to doufám, že nejsou...
jinak, můj bývalý měl takovou teorii, na ženské časopisy: že ten životní styl, který čtenářkám předkládá cosmopolitan a spol. vlastně není a že si to kupujou ženské které pak sní o tom, že by jejich život takhle vypadal...a proto si kupují drahé kabelky a podobně, aby se tomu svému vytouženému životu aspoň přiblížily...
nemůžu říct, že bych s tím úplně souhlasila, ale něco na tom možná bude, tak třeba to podobně funguje i na chlapy...koupí si ten časopis a pak si představují, že kdyby byli správní samci podle maxima, tak by tu barmanku zrovna takhle zbalili...i když ví, že takhle to v reálu nevypadá... |
|
Back to top |
|
|
Flowing_ kytky 8, meta: 24650
|
Posted: Mon 5.3.2007 16:40 Post subject: |
|
|
Já Maxim občas čtu, je to hodně vtipnej časák, prostě na odreagování. Zrovna v pátek sem byla v nějakým baru kde je měli pro hosty k dispozici. _________________ . |
|
Back to top |
|
|
Lenore ___________________
|
Posted: Mon 5.3.2007 16:49 Post subject: |
|
|
V Maximu měli super slečnu s pytlem přes hlavu A vůbec je to vtipnej časopis. _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
mexxie kytky 5, meta: 5250
|
Posted: Mon 5.3.2007 17:19 Post subject: |
|
|
Maxim, Esquire aspol. mi přijdou pěkně debilní Fakt že jo.
Většinou to beru hodně s rezervou (jak by to taky někdo mohl brát vážně, že ?), ale zrovna nedávno jsem v nějakém četla článek ve stylu "co říct dítěti, aby vás už nikdy neotravovalo". A to se mě teda upřímně dotklo Že chlapi slintají nad vyretušovanýma modelkama a čtou ty žvásty okolo, fajn, to může být koneckonců fakt jenom sranda.
Ale tady byly takové hlody Dokážu si představit, že někteří nevyzrálí a méně intelektuálně nadaní jedinci by to ze srandy mohli nějakému prckovi říct a že by ho to třeba mohlo poznamenat.
Jako dokud se chlapi pokouší praktikovat rady ohledně balení bab - fájn. Pár ženských je pošle do p*** a dojde jim to. Ale ty děti? Nevím, no
Jinak Cosmopolitan atd. jsou stejné zblitky jako Maxim, akorát v ženském vydání. Občas si to koupím, hlavně na cesty je to dobré, ale člověk to musí brát hodně s nadsázkou. I když je teda pravda, jak říkala Geike, že některé ženské podle toho fakt žijou |
|
Back to top |
|
|
Daimler The best damn thing your eyes have ever seen.
|
Posted: Fri 16.3.2007 14:15 Post subject: |
|
|
Noo jednu dobu dávali k Carautu pánské časopisy, Redhot a Reload. Musím říct, že v obou byly fakt zábavný články...
P.S.: Cosmopolitan nečíst, protože:
"Voe hele kosmopolitan,
mrdky ze všech stran."
James Cole. _________________
Taumatawhakatangihangakoauauotamateaturipukakapikimaungahoronukupokaiwhenuakitanatahu |
|
Back to top |
|
|
jirka ...
|
Posted: Fri 16.3.2007 14:17 Post subject: |
|
|
tu a tam Maxim. obcas se tam najdou zajimave clanky.
ale sestra mi ho krade s pravidelnosti. _________________ [i]štestí je dar
] |
|
Back to top |
|
|
Kess kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Fri 16.3.2007 17:43 Post subject: |
|
|
hihi dneska jsem si u kadernice listovala maximem a mela jsem co delat, abych se nezacala smat nahlas vsude same vychrtliny se ctyrkama a dokonce jsem poprve videla sestky na mlade hubene slecne (a udajne prave ). i kdyz teda vlastne ne vsechny holky byly hubene...ale vsechny mely velky prsa, to joo ale kupodivu se mi tam i ty "baculky" libily (coz nechapu, proc se mi to teda nelibi na mne? ) _________________ Jen lidská mysl dokáže udělat z nebe peklo a z pekla nebe.
"Největším štěstím člověka je, když může žít pro to, zač by byl ochoten zemřít." Honoré de Balzac |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri 16.3.2007 18:12 Post subject: |
|
|
Kess: Já sem posledně v Maximu viděla strašně moc holek s malinkýma prsama, docela sem se divila, ale vypadalo to dobře _________________ . |
|
Back to top |
|
|
Kess kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Fri 16.3.2007 18:18 Post subject: |
|
|
flow - ja videla maxim 2x v zivote...takze treba tohle cislo bylo zamereny na slecny s velikaaanskym poprsim? fakt nevim _________________ Jen lidská mysl dokáže udělat z nebe peklo a z pekla nebe.
"Největším štěstím člověka je, když může žít pro to, zač by byl ochoten zemřít." Honoré de Balzac |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri 16.3.2007 18:19 Post subject: |
|
|
Kess: to je blbost já sem ho viděla mokrtát a malý prsa tam byly fakt málokdy, proto mě to překvapilo _________________ . |
|
Back to top |
|
|
Dreamgirl kytky 4, meta: 2550
|
Posted: Fri 12.12.2008 23:41 Post subject: |
|
|
Maxim si od přítele půjčuju celkem často.. zajímá mě pohled "z druhé strany". Jako některý řeči jsou fakt mimo mísu, ale někdy se tam najdou celkem zajímavý články.
Naposled mě zaujal ten o vývoji ženy.. jak se postupem času mění, ten byl fakt zajímavej! |
|
Back to top |
|
|
Cee kytky 5, meta: 5250
|
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Sat 13.12.2008 1:01 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
|