|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Theresa I'm Brandy. The slutty cheerleader.
|
Posted: Sat 25.12.2010 12:40 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane. |
|
Back to top |
|
|
Lilith :faitilhiér:
|
Posted: Sat 25.12.2010 13:30 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Proč on? Protože se nám chtělo... |
|
Back to top |
|
|
Rage If life deals you lemons, make lemonade.
|
|
Back to top |
|
|
henessy to je vsetko
|
Posted: Sat 25.12.2010 22:42 Post subject: |
|
|
Tak nase vianoce boli pekne, tak ako kazdy rok, sice bez sestry,pretoze uz byva s manzelom,ale aj tak pekne ako vzdy.
Dostala som strasne vela darcekov, az sa hanbim za to kolko. Najvacisu radost mi spravilo nove auto . Potom oblecenie,kopu kozmetiky, peniaze,vonavku,nausnice, no proste dakujem:) _________________ mejk sam faking noiz
-----Memento-----
lesik:) |
|
Back to top |
|
|
Alshwarya kytky 8, meta: 21650
|
|
Back to top |
|
|
violetka kytky 6, meta: 7450
|
Posted: Sun 26.12.2010 11:45 Post subject: |
|
|
Neřekla bych, že letošní vánoce byly nějak super. Štědrý den stál za prd (ale to každoročně u nás). Zlomilo se to až včera návštěvou sestry s dětma. Takže nakonec to bylo celkem fajn. Dneska přijdou znovu a navíc i brácha s malým miminkem, takže se těším.
Pro mě celkem každoročně ta správná atmosféra přichází až s návštěvou sourozenců, štědrý den nějak nemusím kvůli rodinné atmosféře, ale věřím, že až budu mít svoji rodinu, budu schopná tu správnou atmosféru vytvořit a užít si úplně celé vánoce.
Ale abych jen nenadávala - strašně moc mě potěšily dárky, dostala jsem skoro všechno co jsem si fakt přála, překvapivě se trefili všichni do mého vkusu a tradičně největší radost mám z knížek. A zdálo se mi, že jsem se letos trefila i já s dárky pro druhé, takže z toho mám opravdu radost. |
|
Back to top |
|
|
E_w_e ALLinALL,you´re just another brick in theWALL
|
Posted: Sun 26.12.2010 12:11 Post subject: |
|
|
Vánoce byly dokonalé
byli jsme od 23. do 24. do odpoledne u rodičů přítele, pak jsem jeli na večeři a na 25. k našim... a všechno bylo super... pohádky, pohoda, láska, dárečky,sníh... mám strašnou radost... _________________ I smile when I’m angry
I cheat and I lie...
I do what I have to do
To get by...
But I know what is wrong,
And I know what is right...
And I’d die for the truth
In My Secret Life... |
|
Back to top |
|
|
Mari addicted..
|
Posted: Sun 26.12.2010 14:54 Post subject: |
|
|
fajn to bylo:)
radost mi udělalo, že jsem asi potěšila activitama, takže jsme hned večer hráli a byla sranda:)
a dostala jsem skvělý dárky! _________________ ♪♪♪ |
|
Back to top |
|
|
pecička *Discipline, Drive, Determination*
|
|
Back to top |
|
|
evianek kytky 7, meta: 11650
|
Posted: Mon 27.12.2010 10:16 Post subject: |
|
|
já měla taky úžasné vánoce, naši ví, že pohádky nenávidím, ale máme letitou úmluvu, že budu s nimi v obýváku, oni budou koukat na pohádky a jí si budu číst...navíc jsem dostala v součtu 7 knih, které jsem chtěla! |
|
Back to top |
|
|
Člověk jsem duhová víla
|
Posted: Mon 27.12.2010 12:05 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ * Peace * Authenticity *Gratitude * Nonviolence * Honesty * Kindfulness *
** every action you take is a vote for the type of person you wish to become.
make peace, be kind.
|
|
Back to top |
|
|
Cantarella kytky 5, meta: 5250
|
Posted: Mon 27.12.2010 16:37 Post subject: |
|
|
Pro mě to letos bylo fakt špatný. Asi ani jako malá jsem nikdy tak neobrečala, co jsem dostala. Máma je na mě naštvaná a dokonce i můj otec, který ani 22-tého neměl jediný dárek a já ho aspoň pro mámu sháněla dva dny za něj, mi dává přednášky, jak jsem to přehnala.
A řešení? Žádné. Vrátit se to nedá, táta mi nabídla, že to ode mě koupí a tím pádem to zůstane u něj v pokoji nám všem na očím a to fakt nechci, protože by mi to asi vyčítali až do smrti.
A já jsem tak strašně chtěla knížky _________________ Chcípni Rimmere!
Už se stalo.
OPAKOVAT!! |
|
Back to top |
|
|
Byzzy kytky 8, meta: 20650
|
Posted: Mon 27.12.2010 16:43 Post subject: |
|
|
Cantarella a co jsi dostala tak hrozného? |
|
Back to top |
|
|
pecička *Discipline, Drive, Determination*
|
|
Back to top |
|
|
Cantarella kytky 5, meta: 5250
|
Posted: Mon 27.12.2010 17:45 Post subject: |
|
|
No, já asi před měsícem poslala dopis Ježíškovi o pár velmi konkrétních knížek a to bylo všechno. Jo, a varnou konvici.
No a dostala jsem takovej ten pytel na sezení, ale je fakt jumbo, je koženkovej, je to strašně obrovský, nevkusný a páchne to. Navíc to stálo skoro 3000, takže až na pár opravdu drobností jsem nedostala nic jinýho a prostě jsem nedokázala pochopit, že máma něco objedná na dobírku za takový prachy bez možnosti návratu a sebemenší konzultace se mnou
Takže teď to leží ve vedlejším pokoji, nikdo se mnou nemluví a já kdykoli to vidím, tak se mi chce brečet, jak mě mí rodiče totálně vyignorovali. Jediná mámina reakce je, že mi dala fakturu, ať si to zařídím (a nejde to, má se to vrátit do 14-ti dnů po nákupu, navíc to musím dopravit do Těšína a ještě v původním balení, vše impossible). Navíc máma je na byt a nábytek děsná háklivka, tohle by sis sama nikdy do bytu nedala a mně...?
Já vím, asi jsem nevděčná, ale fakt kvůli tomu brečím ještě teď. _________________ Chcípni Rimmere!
Už se stalo.
OPAKOVAT!! |
|
Back to top |
|
|
|
|