View previous topic :: View next topic |
Jste se svým vzhledem víceméně spokojeni? |
spíš ano |
|
62% |
[ 36 ] |
spíš ne |
|
37% |
[ 22 ] |
|
Total Votes : 58 |
|
Author |
Message |
Koogi can't ask why about love
|
Posted: Wed 8.9.2010 19:28 Post subject: |
|
|
max, vždyť jsi ho nikdy neviděla:))
skromnost je krásná vlastnost, to máš pravdu _________________ Look in the mirror and ask your soul if you're alright. Put out the glitter that your soul hides behind.
♥ |
|
Back to top |
|
|
maxmiliana kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
Koogi can't ask why about love
|
Posted: Wed 8.9.2010 19:46 Post subject: |
|
|
na fotkach to neuvidíš, neukazuju nikomu žádné z profilu (když už mě tak někdo vyfotí) a jinak mi ten nos nevadí a není velkej... on je takovej spicatej a vůbec ne jemnej, něžnej no ) (já jsem tu skromnost takto pochopila:) a prostě je to pravda) _________________ Look in the mirror and ask your soul if you're alright. Put out the glitter that your soul hides behind.
♥ |
|
Back to top |
|
|
Ness always in love....
|
Posted: Thu 9.9.2010 20:53 Post subject: |
|
|
Koogi, tvůj nos mi vůbec nepřijde, ale je pravda, že jsem ho nějak zvlášť nezkoumala, když se občas vidíme. Každopádně mi nepřipadá že by byl v tvém obličeji nějak rušivý... ALE úplně tě chápu, protože mě se můj nos taky nelíbí (a kdybych se nebála plastiky - já se bojím jak toho, že se nepovede, nebo s ním pak budou problémy, možná i té bolesti po zákroku - tak bych snad taky šla). Já nesnáším ten hrbolek co mám na nose, chtěla bych malý hezký rovný roztomilý nosánek. Ale zatím mi všichni říkají že je to jen můj pocit, že mám nos normální. Nicméně taky bych si dovedla představit lepší.
Jinak já mám na sobě momentálně ráda snad jen oči a uši Se zbytkem jsem sice smířená, ale není to ono. |
|
Back to top |
|
|
JÁjenJÁ kytky 6, meta: 7450
|
Posted: Fri 10.9.2010 10:30 Post subject: |
|
|
aktualizuju:
nejraději mám na sobě svůj výraz v obličeji, myslím, že je naprosto dokonalej
hned po něm zadek, prsa a vlasy.
Nemám ráda nos, kolena a plet _________________ Sebeláska je jediná láska, která trvá navěky
O. Wilde |
|
Back to top |
|
|
spanish.eyes vi, ale nedba
|
Posted: Fri 10.9.2010 10:32 Post subject: |
|
|
ten vyraz jsi mi nemela pripominat! to je na me suverene nejosklivejsi vec. vzdycky kdyz se nekde nahodou vidim, tak se kolikrat leknu, jak prezirave a otravene se tvarim. (ale lidi na me hnusny nebyvaji, tak je to asi jeste v norme ) _________________ She's a rainbow and she loves the peaceful life
A change of heart comes slow..
*
Je třeba žít, je třeba milovat, je třeba tvořit
(JK) |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri 10.9.2010 10:37 Post subject: |
|
|
Spanish mě by se Tvůj výraz jistě líbil
Já se totiž taky tvářím hnusně a kolikrát se taky sama sebe leknu a říkám si, že už to přeháním, ale holt to mám tak "nastavený". _________________ Sebeláska je jediná láska, která trvá navěky
O. Wilde |
|
Back to top |
|
|
spanish.eyes vi, ale nedba
|
Posted: Fri 10.9.2010 10:39 Post subject: |
|
|
to ja ne, nedelam to vubec schvalne, jen si tak premejslim.. a najednou je to tam! (ale je pravda, ze jsem hrozne neuroticka a kdekdo me vytoci nejakou malickosti, tak to asi bude mit taky vliv. mne traba vadi i kdyz ma nekdo v metru spinavy nehty) _________________ She's a rainbow and she loves the peaceful life
A change of heart comes slow..
*
Je třeba žít, je třeba milovat, je třeba tvořit
(JK) |
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
pecička *Discipline, Drive, Determination*
|
|
Back to top |
|
|
Rokkan kytky 7, meta: 11650
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri 10.9.2010 14:58 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Sebeláska je jediná láska, která trvá navěky
O. Wilde |
|
Back to top |
|
|
|