View previous topic :: View next topic |
Jste se svým vzhledem víceméně spokojeni? |
spíš ano |
|
62% |
[ 36 ] |
spíš ne |
|
37% |
[ 22 ] |
|
Total Votes : 58 |
|
Author |
Message |
*jiva* kytky 6, meta: 9050
|
Posted: Wed 1.9.2010 17:22 Post subject: |
|
|
před X lety jsem tu psala, že mám ráda svoje kotníky, tak to pořád platí! posledních 20 cm z nohou mi celkově připadá jako moje nejhezší část.
no a pak mám ráda svůj hrudník, myslím, že mám malá ale hezká prsa (kulatá a pevná) a mám vidět klíční kosti a při některých pohybech mi maličko vylézají žebra a taky se tam rýsujou úpony těch prsních svalů, tak to mi taky připadá hrozně hezké
u přírodní blondýny s kudrnatýma vlasama bych ale čekala zmínku o něčem jiným. |
|
Back to top |
|
|
violetka kytky 6, meta: 7450
|
Posted: Sat 4.9.2010 18:49 Post subject: |
|
|
Mám ráda svoje vlasy. Myslím, že mají hezkou barvu a líbí se mi jak se vlní. Pak se mi líbí moje oči, pihy na nose a prsa. Myslím, že až se mi podaří zhubnout, mohla bychmít zase ráda svoje břicho a zadek |
|
Back to top |
|
|
*LEATITIA* kytky 6, meta: 7450
|
|
Back to top |
|
|
la fraise .
|
Posted: Sat 4.9.2010 20:07 Post subject: |
|
|
Já se mám ráda na úseky
od krku po pas dobrý, od pasu pod zadek ne, a pak zase OK... jinak mám ráda vlasy, už i zuby a rty:) |
|
Back to top |
|
|
Cantarella kytky 5, meta: 5250
|
Posted: Sun 5.9.2010 10:57 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Chcípni Rimmere!
Už se stalo.
OPAKOVAT!! |
|
Back to top |
|
|
spanish.eyes vi, ale nedba
|
Posted: Sun 5.9.2010 12:56 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ She's a rainbow and she loves the peaceful life
A change of heart comes slow..
*
Je třeba žít, je třeba milovat, je třeba tvořit
(JK) |
|
Back to top |
|
|
Člověk jsem duhová víla
|
Posted: Sun 5.9.2010 15:04 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ * Peace * Authenticity *Gratitude * Nonviolence * Honesty * Kindfulness *
** every action you take is a vote for the type of person you wish to become.
make peace, be kind.
|
|
Back to top |
|
|
Lolita konec
|
|
Back to top |
|
|
Neahoo kytky 6, meta: 9850
|
Posted: Sun 5.9.2010 15:49 Post subject: |
|
|
Já nejsem úplně spokojená s ničím, všechno by podle mě mohlo být prostě lepší, ale na druhou stranu nemám nic, co bych na sobě přímo nesnášela Jsem zkrátka spokojená, protože vím, že by to mohlo být horší
Líbí se mi, že jsem drobná, ne úplně mrňavá, ale působím křehce, to se mi na holkách líbí Pak mám docela ráda svoje vlasy - délku a barvu, ale mohly by být o dost hustší a kvalitnější...
Jsem ráda, že vůbec nemám akné, ale pleť bych mohla mít hladší, zdravější, ale na to, že s ní nic nedělám, to jde.
Celkově se mi líbí tvar postavy, mám drobnou kostru, prsa bych chtěla větší, ale asi by se to ke zbytku stejně nehodilo.
Jsem prostě tak nějak smířená |
|
Back to top |
|
|
Koogi can't ask why about love
|
Posted: Mon 6.9.2010 21:04 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Look in the mirror and ask your soul if you're alright. Put out the glitter that your soul hides behind.
♥ |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 6.9.2010 21:26 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ She's a rainbow and she loves the peaceful life
*
(JK) |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 6.9.2010 21:31 Post subject: |
|
|
no jo, kdyz ja mam nejakou depku z toho nosu posledni dobou, tak jsem si to nemohla odpustit a rovnou jsem to vzala vsechno:)
mne ten nos ze predu nevadi, vypada normalne, ale z profilu je takovej nezenskej nebo jak bych to rekla, proste se mi stasne nelibi a ja bych do te plastiky sla, jenze bych za to nedala tolik penez (v posledni marianne je reportaz o plastice nosu a ta slecna ho mela pred zakrokem uplne stejny jako mam ja ted... mne dokonce u tohoto ani nevadi ta vedomost operace a nasledne pooperacni bolesti) _________________ Look in the mirror and ask your soul if you're alright. Put out the glitter that your soul hides behind.
♥ |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 6.9.2010 21:35 Post subject: |
|
|
*
(JK) |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 6.9.2010 21:44 Post subject: |
|
|
no jo na cely zivot to je a prislo by mi to adekvatni, pokud bych mela ten nos nejaky opravdu osklivy, krivy, hrbolaty apod. ale takhle mi to prijde fakt hodne. ale investice to je dobra to zase jo:) teda pokud se vse povede tak, jak ma. _________________ Look in the mirror and ask your soul if you're alright. Put out the glitter that your soul hides behind.
♥ |
|
Back to top |
|
|
maxmiliana kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
|