View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
annysek .
|
|
Back to top |
|
|
alishka kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Sun 1.8.2010 14:12 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Albert Einstein:
Pouze dvě věci jsou nekonečné. Vesmír a lidská hloupost. u té první si tím však nejsem tak jist |
|
Back to top |
|
|
user007 kytky 5, meta: 6650
|
Posted: Sun 1.8.2010 15:08 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Everything can be taken from a man or a woman but one thing: the last of human freedoms to choose one’s attitude in any given set of circumstances, to choose one’s own way. - Viktor E. Frankl |
|
Back to top |
|
|
celita kytky 7, meta: 11650
|
Posted: Sun 1.8.2010 16:39 Post subject: |
|
|
Když sme před 3 lety kouřili co si kdo doma vypěstoval tak to bylo fajn, seděli jsme v parku a smáli se. Teď mi přijde, že všichni hulí nějaký extra skunky a potom usnu do minuty, takže už sem nehulila docela dlouho. _________________ Jakmile jednou letíš, je pozdě přemýšlet, jestli to byl dobrý nápad, nebo ne. |
|
Back to top |
|
|
spanish.eyes vi, ale nedba
|
Posted: Sun 1.8.2010 19:58 Post subject: |
|
|
ja nevim, ale mam v tomhle dost prikry nazory. prjde mi to trochu detinsky chtit zkouset kdeco, opravdu si nemyslim, ze si clovek musi osahat vsechno na vlastni kuzi. ale klidne to ode me berte jako prizemnost
(navic jsem celkove dost i proti lehkym drogam a vsemu, co ovlivnuje vnimani. coz se vztahuje i na alkohol, ke kterymu zadny vyhrady nemam) _________________ She's a rainbow and she loves the peaceful life
A change of heart comes slow..
*
Je třeba žít, je třeba milovat, je třeba tvořit
(JK)
Last edited by spanish.eyes on Sun 1.8.2010 20:00; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
annysek .
|
Posted: Sun 1.8.2010 19:59 Post subject: |
|
|
spanish, tak tenhle nazor bych chapala, kdyby alishka mluvila treba o heraku, ale kdyz jde o travu, tak se vubec nedivim, ze to chce zkusit. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sun 1.8.2010 20:05 Post subject: |
|
|
Mne osobne prijde horsi pit alkohol, nez hulit.. samozrejme zalezi, pokud si nekdo da travu jednou tydne, prijde mi to jeste ok. Horsi je se zhulit kazdy den. Alkohol ale nici telo horsim zpusobem, nejen telo, i mysl. _________________ Everything can be taken from a man or a woman but one thing: the last of human freedoms to choose one’s attitude in any given set of circumstances, to choose one’s own way. - Viktor E. Frankl |
|
Back to top |
|
|
spanish.eyes vi, ale nedba
|
Posted: Sun 1.8.2010 20:10 Post subject: |
|
|
taky zalezi na tom, jak kdo ten alkohol pije a za jakym ucelem. ja bych treba byla radsi, kdyby alkohol neopijel, vino piju kvuli tomu, jak chutna u lehkych drog predpokladam zamereni na ten ucinek, to mi neni sympaticky
(a ja jsem treba travu shodou nahod taky zkusila, prestoze me to nelakalo, to jen pro uplnost) _________________ She's a rainbow and she loves the peaceful life
A change of heart comes slow..
*
Je třeba žít, je třeba milovat, je třeba tvořit
(JK) |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sun 1.8.2010 20:14 Post subject: |
|
|
jasne, vsak vino (pivo) muze byt lek, ale take jed:) zalezi, jak se k tomu clovek stavi.
trava se vyuziva napr. v Indii pro meditaci, maji ji dovolenou sadhuove (svetci, nevim jak to prelozit). Neprijde mi spatne si obcas zapremyslet nad svetem a zmenit si vedomi, z lidi to take nedela zvirata, jako alkohol. Nebo se jen uvolnit a zasmat se s prateli. _________________ Everything can be taken from a man or a woman but one thing: the last of human freedoms to choose one’s attitude in any given set of circumstances, to choose one’s own way. - Viktor E. Frankl |
|
Back to top |
|
|
annysek .
|
|
Back to top |
|
|
terinas kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
Lolita konec
|
|
Back to top |
|
|
indulona kytky 6, meta: 7450
|
Posted: Mon 2.8.2010 15:45 Post subject: |
|
|
Nechápu, jak může někomu zkoušení dorg v kterémkoliv věku připadat rozumné |
|
Back to top |
|
|
Lolita konec
|
Posted: Mon 2.8.2010 15:55 Post subject: |
|
|
vsak te do toho nikdo nenuti. |
|
Back to top |
|
|
Koogi can't ask why about love
|
Posted: Mon 2.8.2010 20:19 Post subject: |
|
|
indulona wrote: | Nechápu, jak může někomu zkoušení dorg v kterémkoliv věku připadat rozumné |
lolita snad nepsala, ze ji to prijde rozumny... jen to, ze cim je clovek starsi, tim k tomu pristupuje min splasene
s cimz souhlasim
a proti zkouseni drog az podminky, ze clovek dodrzuje vse, co je s tim spojene a nejedna se o pervitin nebo heroin nebo nejaky uchylaciny:)) proti tomu taky vubec nic nemam
sama nejsem svata:)) a uprimne, jsem za svoje zkusenosti s ruznyma drogama rada, povazuju to za prinosny, vazne:)_________________ Look in the mirror and ask your soul if you're alright. Put out the glitter that your soul hides behind.
♥ |
|
Back to top |
|
|
|