|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Lenore ___________________
|
Posted: Tue 22.6.2010 8:24 Post subject: |
|
|
aha, tak jo... já nevim no, na mě je to nějaký moc jednoduchý, já si všechno hrozně komplikuju
ale podle hlasu bych se teda zrovna neřídila, i když je možný, že máme homosexuálního prezidenta, kterej sakra dobře předstírá, že je na ženský _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
spanish.eyes vi, ale nedba
|
Posted: Tue 22.6.2010 8:28 Post subject: |
|
|
tyjo, to mi taky nedavno nekdo rikal to s vendou, ze afera letuska byla moc dobre vymyslena (meli sme se zeptat toyen nez zmizela )
ja bych rekla, ze homosexualove mivaji casto i takove trosku zvlastni rysy v obliceji, podle toho to vetsinou poznam. vykrouceni jsou jen nekteri _________________ She's a rainbow and she loves the peaceful life
A change of heart comes slow..
*
Je třeba žít, je třeba milovat, je třeba tvořit
(JK) |
|
Back to top |
|
|
Dellores kytky 6, meta: 8250
|
Posted: Wed 23.6.2010 16:01 Post subject: |
|
|
já bych to teda nepoznala, myslím, že na některých to opravdu poznat nejde |
|
Back to top |
|
|
Man of the world caballero
|
|
Back to top |
|
|
Bodie.CI5 kytky 1, meta: 250
|
Posted: Sat 26.6.2010 6:59 Post subject: |
|
|
Theresa wrote: | Tak resit asi stejne jako kdyby odesel s milenkou. Akorat ja bych chlapa asi nesla lip nez jinou zenskou. | vidíš, jedna kamrádka mi říkala, že by asi nepřežila, kdyby jí jejích chlap odešel za jinym ženskou by tak nějak zvládla, ale chlapa prý ne
Shrew wrote: | proto první co mě při bližším setkání s mužem napadne je : je ke mně opravdu tak milý, že se mu líbím a nebo je to homosexuál?
pak samozřejmě dalších x co jsou bi a pak nechci ani přemýšlet kdo, se třeba ještě teprve rozmýšlí nebo o tomm ani neví |
Já byl nedávno s kolegyní z bývalé práce na kafi a dozvěděl jsem, že víceméně celá firma mě měla za latentního homosexuála a že se prý čekalo, kdy s tím přijdu ofiko a koukal jsem nějak takhle ale pak mě dostalo, že jeden člověk, který s tim neměl nic společnýho mi taky řekl, že si myslel, že jsem gay tak jsem z něj tahal rozumy proč jako a prý, že jsem přátelský, dobře se oblíkám a s nikym nechodím... tak nevim, no, už se radši nikoho na nic neptám a jsem spokojenej _________________ Matouš, 7.kapitola:
Nesuďtež, abyste nebyli souzeni. Nebo kterýmž soudem soudíte, týmž budete souzeni, a kterou měrou měříte, bude vám zase odměřeno. |
|
Back to top |
|
|
Ruth A. sort of mental masturbation
|
Posted: Tue 29.6.2010 14:33 Post subject: |
|
|
já osobně se přiznávám, že homosexuály moc nepoznám
a lesbičky už vůbec ne |
|
Back to top |
|
|
*LEATITIA* kytky 6, meta: 7450
|
Posted: Fri 2.7.2010 15:32 Post subject: |
|
|
Asi největší zklamání zažívám teď. Sice spolu pořád chodíme, ale on prý neví, co ke mě cítí. Tak snad se to spraví, jak dojede a pak, jak dojedu domů |
|
Back to top |
|
|
JÁjenJÁ kytky 6, meta: 7450
|
Posted: Sun 18.7.2010 11:29 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Sebeláska je jediná láska, která trvá navěky
O. Wilde |
|
Back to top |
|
|
pecička *Discipline, Drive, Determination*
|
|
Back to top |
|
|
*LEATITIA* kytky 6, meta: 7450
|
|
Back to top |
|
|
terrynka kytky 7, meta: 13150
|
Posted: Mon 26.7.2010 19:08 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Srdeční záležitosti |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
|
Page 11 of 11
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|