|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Suny ..........................
|
Posted: Fri 21.5.2010 11:28 Post subject: |
|
|
lenore, tam je každýmu naprosto ukradený, na co máš ŽL...moc to řešíš _________________
If you want to make God laugh, tell him about your plans.
-Woody Allen- |
|
Back to top |
|
|
Felicity Master
|
Posted: Fri 21.5.2010 11:36 Post subject: |
|
|
jj, co by delali treba pohrebaci, rakve tam neprodavaji nebo tanecnice u tyce? |
|
Back to top |
|
|
Lenore ___________________
|
Posted: Fri 21.5.2010 12:41 Post subject: |
|
|
Však já vim, že to moc řešim, jsem prostě přehnaně úzkostlivá
Určitě na tom neni nic špatnýho, ale z mýho zdeformovanýho pohledu je to tak, že ti, kdo tam pro svoje podnikání nic nepotřebujou, by tam teda chodit neměli.
(stejně jako jsem třeba nebrala od státu "příspěvky na nezaopatřené dítě" na který jsem sice měla nárok, ale přišlo mi, že na tom nejsem špatně, tak to nebudu zneužívat)
No ale prostě si to zařídím a časem se snad otrkám, že mi to nepřijde blbý. Po dnešním nákupu v Tescu už se tam moc těšim _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
Felicity Master
|
Posted: Fri 21.5.2010 12:58 Post subject: |
|
|
Ja ti rozumim. Kdyz jsem tam byl poprve, tak jsem si pripadal nepatricne. |
|
Back to top |
|
|
Lenore ___________________
|
Posted: Fri 25.6.2010 9:06 Post subject: |
|
|
Tak já už tam asi nikdy nepůjdu, fakt na to nemám nervy
Dneska mi volala nějaká paní a ptala se prý, co tam budu nakupovat Tak jsem řekla, že nevím
Ježiš to je úplně hrozně trapný _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
Rage If life deals you lemons, make lemonade.
|
|
Back to top |
|
|
user007 kytky 5, meta: 6650
|
Posted: Fri 25.6.2010 10:05 Post subject: |
|
|
V makru jsem koupila ve sleve zdravotni periny, jedny moc fajn... ale prijde mi, ze urcite veci tam nemaji tak extra levne, clovek musi mit zrejme stesti..
ale dik za radu, podivam se priste po alkoholu _________________ Everything can be taken from a man or a woman but one thing: the last of human freedoms to choose one’s attitude in any given set of circumstances, to choose one’s own way. - Viktor E. Frankl |
|
Back to top |
|
|
mexxie kytky 5, meta: 5250
|
Posted: Fri 25.6.2010 13:29 Post subject: |
|
|
Levné jak co. Přijde mi, že se tam hodně věcí už nevyplatí kupovat, v klasickým super/hypermarketech mívají výhodnější akce. A třeba sprcháče v balení po třech jsou za fajn cenu, ale já se nechci celý rok sprchovat jednou příchutí. Zas tam ale mívají věci, které jinde ne, to je fakt. Chlast a akce na parfémy jsou fajn. |
|
Back to top |
|
|
Ivanka Quo vadis?
|
Posted: Fri 25.6.2010 13:31 Post subject: |
|
|
My tam kupujeme maso, třeba balík 3kg kotlety, doma to naporcujeme na plátky, po 2 dám zamrazit a máme na čtvrt roku s masem vystaráno. Navíc tam to maso je fakt kvalitní. _________________ „Můžeš mě odkopávat, křičet na mě a stejně je mi jasné, že ti chybím.“ |
|
Back to top |
|
|
ephelides *louloute*
|
Posted: Fri 25.6.2010 17:08 Post subject: |
|
|
jo ja tam kupuju vetsinou sprchace (pokud fakt nejaky mam rada - viz mexxie - se kteryma se zvladnu sprchovat i rok ), praci prasky a vubec ruzny veci z drogerie, no a pritel zasadne pivo + ostatni chlast _________________
dog is god backwards
Qualität kommt von Qual.
Arretez de prendre les cons pour les gens.
"Wer ständig glücklich sein möchte, muss sich oft verändern." (Konfuzius)
|
|
Back to top |
|
|
BadHans Nejstarší rebelka
|
Posted: Sat 26.6.2010 9:45 Post subject: |
|
|
Ještě k té debatě, jestli je nebo není "fér" tam nakupovat věci, které ke svému podnikání nepotřebuju: já to beru tak, že to je malá "odměna" za to, že vytvářím něco vlastními silami, sám odvádím daně atd.
Nemluvě samozřejmě o tom, že nižší ceny Makra jsou ve většině případů důsledkem toho, že se nakupuje po kamionech a kontejnerech a prodává po krabicích. A je pravda, že ne všechno je levnější, například pásky do kamery (které ke svému podnikání fakt potřebuju) jsou v Makru celkem drasticky dražší, než u fotoŠkody.
Nechodím tam nakupovat kdovíjak často, ale sledovat letáky se občas vyplatí, to nemohu říct. _________________ I like pleasure spiked with pain and music is my aeroplane
Pro lásku bych třeba zemřel... ale pro život jsem se narodil.
(melouny, pochopitelně) |
|
Back to top |
|
|
shanzik kytky 3, meta: 1050
|
Posted: Sat 26.6.2010 16:12 Post subject: |
|
|
Já tam sice nechodím moc často (máme minilednici), ale můžu doporučit ceny masa, hlavně ryby, kosmetiky (deodorant dove jsem ted koupila za 50%), nekdy parfemy, odevy (pritel kupuje sportovni), alkohol, praci gel ted treba o 100,- levnejsi nez v Tesku, nějaký věci co jindě neseženu (čaje, horký jablíčka), peřiny a spol. z tama super a jeste levny.. Zas ale takovy ty obycejny veci (sladky pecivo) mi tam pripadaji hodne drahy.
Priteluv tatka programuje, mame kartu na nej, taky tam toho moc nekupuje ve vztahu k te cinnosti, takze pohoda.
My jezdime na Cernak, tam nejsou zadny uloziste na batuzky (nebo to po mne nikdy nikdo nechtel) a driv tam byly slecny, co hlidaly obcanku+karticku+pocet lidi, ted uz ne..
A jsou hodne vstricni pri reklamacich.. bez reci vraci prachy.. ja z toho mam jinde trauma. _________________ Nad řekou leží kouř, a já zas po roce
citím dým z natí a tlející ovoce...
vždycky pln bolesti, smutku a neklidu
jakoby naposled podél své řeky jdu |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2
|
Page 2 of 2
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|