|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
greenwood seja feliz, menina
|
Posted: Sun 13.6.2010 16:34 Post subject: |
|
|
ja mam takovej hodne hrubej ramec, ktery asi tak naplnuje moji predstavu smyslu meho zivota, ale konkretni obrysy nechavam na tom, co prijde...nechci si neco vytycit, k necemu se vylozene upnout, protoze pak bych na to akorat krute dojela...
zhruba vim, co bych chtela jednou delat a vim, ze me prace bude naplnovat, ale fakt neresim, co presne to bude zac....je spousta moznosti a ja jich chci nekolik vyzkouset _________________ "Valeu a pena? Tudo vale a pena se a alma não é pequena" ~ Fernando Pessoa, Mensagem, Mar Português
“It’s dark because you are trying too hard.
Lightly child, lightly. Learn to do everything lightly.
Yes, feel lightly even though you’re feeling deeply.
Just lightly let things happen and lightly cope with them."
|
|
Back to top |
|
|
Lilith :faitilhiér:
|
Posted: Sun 13.6.2010 19:31 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Proč on? Protože se nám chtělo... |
|
Back to top |
|
|
waxeipahdeth kytky 8, konec
|
Posted: Mon 14.6.2010 12:27 Post subject: |
|
|
"Snažím se milovat život víc než jeho smysl." (Dostojevský)
Já nevím, chtěla bych dosáhnout nějaké vnitřní harmonie a rovnováhy, žít duchovněji (nemyslím žádné konkrétní náboženství ani filozofii), v souladu s přírodou a dělat něco prospěšného.
Jinak je pro mě hlavním smyslem láska, nemyslím k opačnému pohlaví, ale tak celkově, k lidem, zvířatům, přírodě, prostě úcta a respekt. |
|
Back to top |
|
|
maxmiliana kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
Seventh Sister 11
|
Posted: Mon 14.6.2010 14:10 Post subject: |
|
|
Jak povrchní? (ale asi vím, jak to myslíš - zní to jako taková povídačka, když se někomu přeje "hoodně štěstí, zdraví, lásky...) No, asi záleží, co si pod tím kdo představí, že. _________________ .
Mike? |
|
Back to top |
|
|
maxmiliana kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
Lolita konec
|
|
Back to top |
|
|
Lolita konec
|
|
Back to top |
|
|
Ivanka Quo vadis?
|
Posted: Mon 14.6.2010 14:40 Post subject: |
|
|
Právě, že každý si pod tím představí něco jiného a důležité je hlavně to, jak vnímá dotyčná osoba. Někdo pod stěstím a zdravím vidí psa a bazén z reklamy, někdo touhu, aby se mu po ozařování nevrátila rakovina a aby mu voda znovu nevzala dům. _________________ „Můžeš mě odkopávat, křičet na mě a stejně je mi jasné, že ti chybím.“ |
|
Back to top |
|
|
Lolita konec
|
Posted: Mon 14.6.2010 14:43 Post subject: |
|
|
jako nevim, ivanko, ale kdyz mi nekdo v kontextu smyslu zivota rekne, ze by chtel mit dobudoucna hlavne hezkej spokojenej zivot, tak tim asi nemysli, ze se hodla vzpamatovavat z rakoviny. |
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Mon 14.6.2010 14:44 Post subject: |
|
|
Ivanka wrote: | Právě, že každý si pod tím představí něco jiného a důležité je hlavně to, jak vnímá dotyčná osoba. Někdo pod stěstím a zdravím vidí psa a bazén z reklamy, někdo touhu, aby se mu po ozařování nevrátila rakovina a aby mu voda znovu nevzala dům. |
_________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
Ivanka Quo vadis?
|
Posted: Mon 14.6.2010 14:46 Post subject: |
|
|
Lolita wrote: | jako nevim, ivanko, ale kdyz mi nekdo v kontextu smyslu zivota rekne, ze by chtel mit dobudoucna hlavne hezkej spokojenej zivot, tak tim asi nemysli, ze se hodla vzpamatovavat z rakoviny. |
ale tys reagovala nejen na ten "hezkej spokojenej život", ale na toto komplexně, ne?
Quote: | Chci jen abychom byli všichni šťastní, zdraví a spokojení, užívali si hezkých okamžiků. |
Já bych si teda netroufla bez znalosti dotyčné osoby vyvozovat závěr, že její přání je plytké či ploché.. Nevím no. Někdo smysl života rozvede v 8 transcendentálních rovinách, někdo to samé shrne do pár slov a myslí tím to samé._________________ „Můžeš mě odkopávat, křičet na mě a stejně je mi jasné, že ti chybím.“ |
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Mon 14.6.2010 14:48 Post subject: |
|
|
ed _________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude.
Last edited by Shrew on Sat 16.6.2012 21:31; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Hyenečka kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
Lolita konec
|
Posted: Mon 14.6.2010 15:24 Post subject: |
|
|
..
Last edited by Lolita on Sun 14.11.2010 15:33; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4, 5 Next
|
Page 3 of 5
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|