|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
maxmiliana kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
Toyen kytky 2, meta: 700
|
Posted: Tue 8.6.2010 20:48 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ If you make people think they're thinking, they'll love you; But if you really make them think, they'll hate you.
Last edited by Toyen on Tue 8.6.2010 22:33; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 8.6.2010 21:05 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ If you make people think they're thinking, they'll love you; But if you really make them think, they'll hate you.
Last edited by Toyen on Tue 8.6.2010 22:33; edited 2 times in total
|
|
Back to top |
|
|
Chanteau kytky 8, meta: 20650
|
Posted: Tue 8.6.2010 21:09 Post subject: |
|
|
já bych zase řekla ať se svými politickými a pseudopolitickými komenty pokračuješ dál, diskusi o hadrech to aspoň pěkně oživí
nikdy tu nebudeš vyhovovat všem... |
|
Back to top |
|
|
mamba Alexithymia
|
Posted: Tue 8.6.2010 21:15 Post subject: |
|
|
toyen neee. pis dal. me tohle bavi! |
|
Back to top |
|
|
user007 kytky 5, meta: 6650
|
Posted: Tue 8.6.2010 21:20 Post subject: |
|
|
Souhlasim s Chanteau. navic tolik zenskych pohromade nedela nikdy dobrotu
Jen takove mensi OT a pujdu. Napr. tady prispiva opravdu velke procento lidi na charitu, ci v ni pracuje jako dobrovolnik, nebo placeny zamestnanec. V tomhle jsou napr. Anglicani uplne jini a je mi to sympaticke. Aspon potkavam lidi, kteri maji - dalo by se pomalu rict - protikladny nazor, co se tyka charit a pomahani lidem... Vegetarianstvi, zdravy zivotni styl a podobne.... USA neznam a asi nikdy nepoznam. uz radsi jdu, nez prijde che s bicem _________________ Everything can be taken from a man or a woman but one thing: the last of human freedoms to choose one’s attitude in any given set of circumstances, to choose one’s own way. - Viktor E. Frankl |
|
Back to top |
|
|
evianek kytky 7, meta: 11650
|
Posted: Tue 8.6.2010 21:23 Post subject: |
|
|
Toyen wrote: | maxmiliana wrote: | Toyen wrote: | njo, on Paja je celkove takovej zabavnej original je v anglictine a vazne jsou v NY na ne hony, konkurence je obrovska, tam by ani Simonka Krainova nemela sanci | super! nechces si zalozit tema "toyen ma od vseho klice"?
nic proti, ale bud te lasky a ty svoje reci o fungovani sveta pis laskave jinam nez do tematu o hadrech, proste at nemusim cist dve strany OT o politice, milenkach, financnicich a jinych "zakuslisnich drbech" ktere cpes kde muzes. diky.
spanishko, nafot jeste neco:)
a ty sestro taky, nebo koogi? nebo evianek treba! |
ja cekala, kdy to prijde, ok, uz Vas nebudu obtezovat
btw: Vy si zase davejte velky pozor koho sem poustite, ja sem pisu vetsinou jen blbosti a sarkasticke nadsazky, docela jsem zirala, kdyz se mi ozvala jista Hecate do soukrome zpravy a co me psala ja sem pisu aspon pravdu a nepretvaruju se |
no vidíš, já myslela že jsi Hecate se změněným nickem |
|
Back to top |
|
|
annysek .
|
Posted: Tue 8.6.2010 21:27 Post subject: |
|
|
toyen je podle me fake
ne, delam si srandu |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 8.6.2010 21:29 Post subject: |
|
|
_________________ If you make people think they're thinking, they'll love you; But if you really make them think, they'll hate you.
Last edited by Toyen on Tue 8.6.2010 22:32; edited 2 times in total
|
|
Back to top |
|
|
mamba Alexithymia
|
Posted: Tue 8.6.2010 21:29 Post subject: |
|
|
anny, ted jsem se poprskala smichy
abych nebyla az tak OT, tak se mi od Spanish nelibi. Nedokazu rict co, ale proste je to moc nudny a suchy. Nicmene to, ze to na ni visi mi nevadi, spis naopak. Ale chtelo by to prisolit, at je pak o cem diskutovat. Tohle je jak ubor chemicke laborantky. |
|
Back to top |
|
|
spanish.eyes vi, ale nedba
|
Posted: Tue 8.6.2010 21:32 Post subject: |
|
|
maxmiliana wrote: | jinak k tem vecem od span, ze jsou ji "velky"... je fakt ze vypadaji, ze na ni visi, jak pise koogi a to je neco co mi prijde hodne nesexy:) ale zas chapu, ze kdyz to span prijde pohodlny, tak ze to tak nosi rada, ja ten pocit kupovani radeji vetsich veci docela znam, vzdycky si rikam, ze to je v pohode, ze to nikdo nepozna (zmateny prispevek, co?) |
co, kdyby slo jen o pohodli, mne se to vazne casto libi, ze to trochu visi, vzdycky si rikam, ze upnuty uz je okoukany, ze to umi nosit kazdej a ze to proste ne ale treba ty sede kalhoty jsou mi pres zadek presne akorat, takze usuzuju, ze nohavice maji byt sirsi. a sukni bych si velkou v zivote nekoupila, to jen na tech vrscich mi to prijde hezky
ja si prave vzdycky predstavovala, jak by bylo hrozny koupit si to o fous mensi a tomu jsem za kazdou cenu chtela predejit
ed-mambo, ty mas prisoleno i za me, ber to tak treba
ad kenzucha a dobrovolnictvi-to je podle me trochu zjednodusene. podle me by totiz s dobrovolnictvim mela byt spojena jista mira spolecenske "prestize" (to je asi spatne zvolene slovo, ale lepsi me nenapada). samozrejme clovek to ma delat nezistne, ale prijde mi spravny, aby ho za to spolecnost ocenila, stejne jako si vazi jinych lidi, kteri delaji vic nez musi. a ten pozivany respekt na zapade vidim. u nas ne_________________ She's a rainbow and she loves the peaceful life
A change of heart comes slow..
*
Je třeba žít, je třeba milovat, je třeba tvořit
(JK)
Last edited by spanish.eyes on Tue 8.6.2010 21:33; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 8.6.2010 21:36 Post subject: |
|
|
Toyen wrote: | pak nevim, kdo tu dela tedy OT, no vidis evianku a u tebe me v SZ dalsi nejmenovane uzivatelky upozornovali, ze ti nemam verit, neco o zmenenych nickach a jine storky nechapu, proc mi to ty lide maji potrebu PSAT, konec OT a zavist, ta je tu opravdu velka, chtela jsem si dat praci s vymazavanim prispevku, ale kdyz to tady uzivatelky asi ze zabavy si ukladaji, tak uz je to stejne jedno... |
to ale nejsou storky ale je pravda, že na každém šprochu pravdy trochu |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 8.6.2010 21:37 Post subject: |
|
|
_________________ If you make people think they're thinking, they'll love you; But if you really make them think, they'll hate you.
Last edited by Toyen on Tue 8.6.2010 22:32; edited 2 times in total
|
|
Back to top |
|
|
maxmiliana kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 8.6.2010 21:42 Post subject: |
|
|
jj, to je vlastně věc, která je mi na tobě a hecate a coroně sympatická, že jste velmi konzistentní se svou skupinou a neměníte svá stanoviska a je jasné kde jsou vaše sympatie
Last edited by evianek on Tue 8.6.2010 21:43; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page 1, 2, 3 ... 12, 13, 14 Next
|
Page 1 of 14
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|