|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Shrew _______________
|
Posted: Tue 8.6.2010 19:59 Post subject: |
|
|
Rhiannon wrote: |
Samo od sebe to "neco" vetsinou nezustane, je to potreba hyckat a pestovat |
ano, i to jsem se touhle ztrátou naučila.
tedy nenaučila, nedokážu ani zpětně říct, jak pěstovat, jak se snažit, aby to něco zůstalo. ale alespoň vím, že se to nedá brát jako samozřejmost. jak to pěstovat, se snad naučím časem..._________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
maxmiliana kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
Rhiannon Mrs. Bunny
Joined: 02 Jan 2007 Posts: 10336 Location: Somewhere over the rainbow
|
Posted: Tue 8.6.2010 21:25 Post subject: |
|
|
ale i pot a krev tam prece patri
nevim, proste si opravdu myslim, ze to, ze je ve vztahu jiskra, vasen, "neco", neznamena samospadem "happily ever after". Asi me nenapadlo, ze by si to mohl nekdo vykladat jako usilovnou lopotu Ale taky je mozne, ze to je proste mnou, ze je pro me misty narocne se chovat ve vztahu "normalne".
OK, nejspis se opakuju, necham toho _________________ I don't want to be your other half, I believe that 1 and 1 make 2
|
|
Back to top |
|
|
Theresa I'm Brandy. The slutty cheerleader.
|
Posted: Tue 8.6.2010 21:33 Post subject: |
|
|
Ja mam vztah jako kytku, kdyz ji nezaleju tak uschne. Obcas chce i prihnojit,aby vykvetla
u maxika by me zajimala ta jina tekutina nevim jestli tam mam videt sperma _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane. |
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Tue 8.6.2010 21:36 Post subject: |
|
|
ed _________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude.
Last edited by Shrew on Sat 16.6.2012 22:01; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Tue 8.6.2010 21:43 Post subject: |
|
|
SOULOŽIT
Mě se třeba teprve v tomhle vztahu stalo, že ta vášeň tam stále je..
Člověk musí dát sám na sebe jesli má smysl se snažit nebo nemá.. ačkoli pro vás tady je můj vztah nejhorší z boardu Tak já si to nemyslim, a spoustu věcí mi stálo za to překonat..
Pro mě je důležitý, že mě umí poslouchat, poradí mi, podpoří mě a stojí vždycky za mnou..
V každym vztahu je to tak trochu sinus.. no možná u max né..
Podlemě je třeba strašně důležitý se dotýkat, pořád.. když se dva lidipřestanou dotýkat je to špatně. _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Tue 8.6.2010 21:50 Post subject: |
|
|
ed
v takových myšlenkách se pak spíš přikláním k nzoru max happily ever after, aneb není co řešit, když to jde, tak to jde samo od sebe a nepřestane to.. _________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude.
Last edited by Shrew on Sat 16.6.2012 22:01; edited 2 times in total
|
|
Back to top |
|
|
maxmiliana kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
Rhiannon Mrs. Bunny
|
Posted: Tue 8.6.2010 21:57 Post subject: |
|
|
Theresa wrote: | Ja mam vztah jako kytku, kdyz ji nezaleju tak uschne. Obcas chce i prihnojit,aby vykvetla |
to bude mozna ono! Protoze pestovani kyticek je pro me fuska nejvetsi, mne jednou uschnul i kaktus
Samo ze nemyslim nejaky krecovity snazeni "pot a krev" Ucta, respekt, tolerance, laska - jasne. Pro me to treba znamena kdyz jsem unavena a pretazena jako ted, spoustu premahani svych sobeckych, ublizenych a vztahovacnych reakci. Taky umet si najit cas na sebe a stravit ho spolu. Delat si drobne radosti a i ty velke. Snazit se, aby ten druhy neodnasel vsechny spatne veci, co se mi deji, protoze je mi nejbliz a je nejvic na rane._________________ I don't want to be your other half, I believe that 1 and 1 make 2
|
|
Back to top |
|
|
Theresa I'm Brandy. The slutty cheerleader.
|
Posted: Tue 8.6.2010 22:01 Post subject: |
|
|
mne spousta kytek spis uhnije diky nadmernemu zalevani _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane. |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Tue 8.6.2010 22:02 Post subject: |
|
|
maxmiliana wrote: |
shrew a co resis? jak si naordinovat sex?
najit si chlapa, ktery je tak sexy, ze se zacnes svlekat jakmile ho uvidis no (snad to nebude nekdo chapat doslovne) |
ale tak ono to tak je..v podstatě.. i když ta četnost se úměrně času snižuje._________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
Rhiannon Mrs. Bunny
|
Posted: Tue 8.6.2010 22:08 Post subject: |
|
|
Hm, tak ted nad tim budu premyslet, ze jsem divna, kdyz tomu rikam "pracovat" na vztahu jako ze ze sveho vztahu v kreci delam neco co neni? Co ja vim. _________________ I don't want to be your other half, I believe that 1 and 1 make 2
|
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Tue 8.6.2010 22:27 Post subject: |
|
|
musíš ríkat přihnojovat vztah a budeš v pohodě
alevážně ten výraz "přihnojit" se mi dost líbí _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Tue 8.6.2010 22:33 Post subject: |
|
|
ed _________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude.
Last edited by Shrew on Sat 16.6.2012 22:00; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3 ... , 11, 12, 13 Next
|
Page 12 of 13
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|