|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Zenoa 25.9.2002
Joined: 03 Jan 2007 Posts: 1333 Location: ...in crazy town...
|
Posted: Thu 8.3.2007 15:11 Post subject: |
|
|
já si v bílých kalhotách přijdu jak doktor _________________ " ‘Cause what we are is victims of fun, come on, come on, the fun has just begun! " |
|
Back to top |
|
|
Theresa I'm Brandy. The slutty cheerleader.
|
Posted: Thu 8.3.2007 15:29 Post subject: |
|
|
ed _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane.
Last edited by Theresa on Sun 12.8.2007 13:15; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Káťaa Guest
|
|
Back to top |
|
|
Káťaa Guest
|
|
Back to top |
|
|
smouki no fear
|
Posted: Thu 8.3.2007 16:46 Post subject: |
|
|
já bych byla hned jako prase |
|
Back to top |
|
|
Geike °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
|
Posted: Thu 8.3.2007 17:05 Post subject: |
|
|
já bílé gatě miluju...=)...měla jsem jedny plátěné, letní, ale je fakt že asi po dvou letech jsem je musela nabatikovat a teď z nich jsou tepláky, protože tak nějak zašly (stajně jsem od nich ale nečekala, že vydrží celý život, že...)
teď mám na léto bílé tříčtvrťáky a nepřijde mi že bych se nějak víc špinila, jasně, na zemi v nich nesedávám, a peru je třeba po dvojím nošení, ale jsou moc hezké a stojí to za to...=) |
|
Back to top |
|
|
Lothórien kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Fri 9.3.2007 7:32 Post subject: |
|
|
ed
Last edited by Lothórien on Tue 10.6.2008 17:01; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Nikolaos Agent Provocateur
|
|
Back to top |
|
|
annysek .
|
Posted: Fri 9.3.2007 8:12 Post subject: |
|
|
Lothórien wrote: | Geike ale to my urcite taky na zemi nesedime...u me je to treba kdyz si bundu povesim ve vlaku, dokazu si predstavit, jak je to tam spinavy. |
Ale kalhoty si obycejne ve vlaku, ani jinde nevesis. Bunda se mi spini hlavne u rukavu, kdyz venku saham na neco spinaveho a tak.. Kalhoty jsou jine, myslim, ze se to s bilyma da.. Ale mne se nelibi.. |
|
Back to top |
|
|
mexxie kytky 5, meta: 5250
|
Posted: Fri 9.3.2007 9:37 Post subject: |
|
|
Lothórien wrote: | Btw, po jake dobe perete dziny? Docela by me to zajimalo, protoze na tech neni normalne videt, ze by byly nejaky spinavy apod. |
Podle toho, jak často je nosím Po týdnu, 14 dnech většinou, pokud teda nejsem měsíc nonstop v Brně
Nemám ráda, když jsou dlouho nošené, to se pak vytáhnou a už to není ono.
A samozřejmě po kalbě, nesnáším, když mi smrdí po cigaretách.
Bílé kalhoty mám dvoje a nosím je v létě - a ještě jsem neměla problém Na to, jaké jsem prase, jsou zatím oboje bez úhony. Jediné, co se mi špiní, jsou dolní okraje, ale to je asi celkem normální. |
|
Back to top |
|
|
lucuska kytky 4, meta: 2750
|
Posted: Fri 9.3.2007 9:47 Post subject: |
|
|
kalhoty peru, když jsou vytahaný, to znameno, když začnou mít vyboulený kolena, což je po pár nošení, jelikož mám těsný džíny |
|
Back to top |
|
|
katule dee kytky 2, meta: 400
|
Posted: Fri 9.3.2007 12:50 Post subject: |
|
|
..jasne, smrad, vytahane, a nebo to poznam podle zaspineni - jedine misto kde to na dzinach bezpecne poznas je az dole u zeme zevnitr v miste sesiti nohavice
Kdyz uz se bavime o dzinach. Jake mate? Znackove, nebo bezne - treba New Yorker a pod? Ja ted premyslim o nejakych nechutne drahych znackovych, prijde mi, ze jsou kvalitnejsi, teda aspon co se tyce toho, jak dlouho vydrzi...nebo ne? |
|
Back to top |
|
|
mexxie kytky 5, meta: 5250
|
Posted: Fri 9.3.2007 13:57 Post subject: |
|
|
Nevím, no, v té džínovině podle mě zas tak velký rozdíl být nemůže, takže hlavně ušití, střih.
Já si kupuju džíny v NY, Orsay, Kenvelu, stojí kolem tisícovky a vydrží mi dlouho... Teď mám jedny rok a půl a mám je o to radši, že jsou tak jeté
Svého času jsem si kupovala wranglery a levisky, a co se kvality týče, vyšlo to na stejno, ne-li hůř. Ale tyhle značky nejsou zas až tak nechutně drahé |
|
Back to top |
|
|
Theresa I'm Brandy. The slutty cheerleader.
|
Posted: Fri 9.3.2007 15:13 Post subject: |
|
|
ed _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane.
Last edited by Theresa on Sun 12.8.2007 12:56; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Geike °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
|
Posted: Fri 9.3.2007 23:34 Post subject: |
|
|
Loth, jó, já vím že nesedíte, myslela jsem to tak že si dávám víc pozor kam si sedám, než třeba v riflích...=)
jinak já peru rifle ani ne tak kvůli špíně, jako spíš proto, že se mi vždycky hrozně vytahají a musím je vyprat aby byly tužší a oplejší...takže většinou po tom co si je třeba 4x vezmu, ale záleží jak které... |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Móda |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6 Next
|
Page 5 of 6
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|