View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Angie kytky 1, meta: 75
|
Posted: Sat 8.5.2010 14:14 Post subject: Brigády |
|
|
Čauky. Protože jsem tady toto téma nikde nenašla a přijde mi poměrně užitečné, tak jsem založila nové. Zajímalo by mě jako vysokoškoláka, jaké brigády jsou možná sehnat tak, abych je mohla dělat při studiu. Hledám nějakou takovou už poměrně dlouho a neúspěšně. Tak nevím, jestli něco nedělám špatně? Jak jste na tom vy s brigádama, jaké máte, kde jste je sehnali, stíháte je kombinovat se školou? Snad se někdo zapojí :) |
|
Back to top |
|
|
Bibi kytky 7, meta: 16650
|
Posted: Sat 8.5.2010 14:28 Post subject: |
|
|
_________________ chci být člověkem, který se mi nehnusí. |
|
Back to top |
|
|
wewe Why is raven like a writing desk?
|
Posted: Sat 8.5.2010 14:29 Post subject: |
|
|
_________________ Not until we are lost do we begin to understand ourselves.
And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music...
Follow your joy
ॐ नमः शिवाय |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sat 8.5.2010 15:48 Post subject: |
|
|
Děkuju holky, jenže tyto fóra jsou už nejmín rok stará, tak si myslím, že by nebylo na škodu udělat něco v novější verzi :) Mně by spíše zajímaly zkušenosti těch co jsou na vysoké. Přece jenom hodněkrát jsem pracovala na brigádách přes agentury typu skladník, nebo u práce u pásu. Jenže mi už přijde, že mám tyto časy za sebou a chtěla bych si najít nějakou pořádnější práci, pohnout se někam trošku dál. Zajímalo by mě, co vy jako vysokoškolačky či vysokoškoláci (je jedno jakého ročníku)za práce děláte, je vůbec reálné sehnat v této době něco relativně normálního? (nemyslím aktivní telemarketing či prodávání O2 produktů na ulici). Mně to podle toho co se dívám po pracovních portálech moc nepřijde... |
|
Back to top |
|
|
indulona kytky 6, meta: 7450
|
Posted: Sat 8.5.2010 16:27 Post subject: |
|
|
Jsem v prváku, mám výuku 3 dny v týdnu a to tak, že tam jsem od 8 do 20 hodin a nemůžu žádnou brigádu sehnat. Protože "pořádnou brigádu" nabízí na 20 - 30 hodin týdně, je to většinou práce jen ve všední den, což neoddělám, z 90 % požadují docházku min 3 dny ve všedním týdnu...takže hledám už celý dva semestry a nic. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sat 8.5.2010 17:00 Post subject: |
|
|
indulona wrote: | Jsem v prváku, mám výuku 3 dny v týdnu a to tak, že tam jsem od 8 do 20 hodin a nemůžu žádnou brigádu sehnat. Protože "pořádnou brigádu" nabízí na 20 - 30 hodin týdně, je to většinou práce jen ve všední den, což neoddělám, z 90 % požadují docházku min 3 dny ve všedním týdnu...takže hledám už celý dva semestry a nic. |
No tak já jsem na tom úplně stejně. Můžu jen v pondělí a v pátek, což je dost omezující a jsem právě taky v prváku, tudíž na nějakou odbornost nemůžu ještě ani myslet. Už jsem z toho právě zoufalá :( navíc nemůžu najít ani nic přijatelnýho na prázdniny... |
|
Back to top |
|
|
Theresa I'm Brandy. The slutty cheerleader.
|
Posted: Sat 8.5.2010 17:06 Post subject: |
|
|
Ja mam skolu od pondeli do patku a praci mam. _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sat 8.5.2010 17:17 Post subject: |
|
|
Theresa wrote: | Ja mam skolu od pondeli do patku a praci mam. |
To ti závidím...a co máš za práci? stíháš to? :) |
|
Back to top |
|
|
indulona kytky 6, meta: 7450
|
|
Back to top |
|
|
Alunka kytky 6, meta: 9450
|
Posted: Sat 8.5.2010 17:55 Post subject: |
|
|
indu - ale kdyby jsi šla dělat něco takového, tak by jsi třeba nasbírala nějaké zkušenosti a pak by ti někdo nějakou práci, jakou si přeješ , dal.. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sun 9.5.2010 11:41 Post subject: |
|
|
No toto mi právě přijde jak začarovanej kruh. Nemáš zkušenosti tudíž tě skoro nikde nevezmou. Ale kde nabrat např. nějaký administrativní zkušenosti, v McDonaldu asi moc ne... :? |
|
Back to top |
|
|
Claris Každý den odvahu!
|
Posted: Sun 9.5.2010 11:47 Post subject: |
|
|
Angie, jenže teď je to s brigádami dost špatné. já mám z administrativy zkušenosti, psala jsem snad na milion administrativních pozic a nic. hledám práci/brigádu už dost dlouho. teď si člověk fakt nemůže moc vybírat. a stokrát radši bych teď pracovala v obchodě, kuchyni než v administrativě. chce to nějakou změnu. nakonec na léto vezmu asi zavděk čímkoli. _________________ Pane, ať jsi stéblo trávy nebo obyčejný list,
prosím dej, ať aspoň trochu umím ve tvých vzkazech číst.
Prosím dej, ať řeči stromů aspoň trochu rozumím,
ať vědí, že se učím a že nic neumím.
Dej, ať zlomím svoji pýchu, dej mi hledat pokoru,
když se trápím zbytečnostmi, ať pohlédnu nahoru.
Ať mi stačí dohlédnout na obzor, který jsi mi dal,
ať se smířím se vším, co jsi mi kdy vzal. |
|
Back to top |
|
|
Theresa I'm Brandy. The slutty cheerleader.
|
Posted: Sun 9.5.2010 13:08 Post subject: |
|
|
indu kdyz uz mluvis za me tak aspon pod olymp _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane. |
|
Back to top |
|
|
Mari addicted..
|
Posted: Sun 9.5.2010 13:09 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ ♪♪♪ |
|
Back to top |
|
|
Kačenka &
|
Posted: Sun 9.5.2010 20:49 Post subject: |
|
|
U nás pracuje asi 3/15 lidí.
Všichni jako barmani/servírky.. Já jsem kuchařka, pracuju dvakrát týdně 12-23, jednou 16-23 nebo dvakrát 19-23. Školu mám dá se říct každý týden jinak, ale díky těm večerním začátkům to jde stíhat hezky. Jen nestíhám domácí úkoly no..
Last edited by Kačenka on Mon 10.5.2010 12:34; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
|