|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
mariposa kytky 6, meta: 8650
|
Posted: Thu 18.3.2010 11:53 Post subject: |
|
|
Jo to je hodně individuální, citlivějším povahám nedoporučuju. Já se při takovém sexu rozbrečela, takže taky super _________________ věřím |
|
Back to top |
|
|
Fantagiro kytky 3, meta: 1950
|
Posted: Thu 18.3.2010 19:54 Post subject: |
|
|
Kazdemu pomoze nieco ine, ja som sa snazila si co najviac vyplnit cas a byt co najdlhsie vonku, aby som vecer bola dostatocne unavena na rozmyslanie a este som si z dohladu odstranila vsetky veci, ktore mi ho pripominali. _________________ Asi to tak funguje aj pri rozchodoch. Že aj keď bolia a keď vlastne vôbec nič nie je doriešené, stačí, aby padlo slovné spojenie definitívny rozchod a z kruhového objazdu sa zrazu objaví cesta, po ktorej sa dá výjsť. Je jedno či štvornožky, alebo vzpriamene po dvoch. Je jedno, že ju človek chvíľu ignoruje a stále sa vozí dookola. Je tam. Tá cesta. Človek sa môže nastaviť na nové zajtrajšky, stopne blúdenie emócií v krvnom obehu, celé je to iné. Lepšie. |
|
Back to top |
|
|
samotar740 kytky 3, meta: 1450
|
Posted: Thu 18.3.2010 20:06 Post subject: |
|
|
edit
Last edited by samotar740 on Sat 10.7.2010 13:07; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Lilith :faitilhiér:
|
Posted: Thu 18.3.2010 21:14 Post subject: |
|
|
Felicity wrote: | Lilith wrote: | Podle mě je to různý, někdy dobrej sex odreaguje a člověku je líp | Mne to proste prijde stejny. Jestli se odreaguju sexem nebo necim jinym, rano stejne prijde probuzeni do tvrde reality. Nehlede, ze ne kazdej ma povahu na to, aby se po kopackach hned s nekym vyspal (ale to je vedlejsi). |
No jasně, každý to má jinak. Je potřeba to ze sebe vymlátit, ten smutek a vztek, někomu pomůže sex, někomu alkohol, někomu třeba kickbox
A vystřízlivění... jako ve smyslu, že se ti pak zase vrátí depka? No to jistě, ale pořád lepší, když aspoň na chvilku zmizí, ne?_________________ Proč on? Protože se nám chtělo... |
|
Back to top |
|
|
Rhiannon Mrs. Bunny
Joined: 02 Jan 2007 Posts: 10336 Location: Somewhere over the rainbow
|
Posted: Mon 22.3.2010 9:33 Post subject: |
|
|
Lilith wrote: | A vystřízlivění... jako ve smyslu, že se ti pak zase vrátí depka? No to jistě, ale pořád lepší, když aspoň na chvilku zmizí, ne? |
ja ti nevim, ona kolikrat se ta depka potom vraci jeste horsi nez byla, moralni kocovina je pro me treba mnohem straslivejsi nez ta alkoholova a myslim ze tohle je neco, co nepomaha a naopak zbytecne prodluzuje takovou tu "dobu hojeni".._________________ I don't want to be your other half, I believe that 1 and 1 make 2
|
|
Back to top |
|
|
Lolita konec
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 22.3.2010 20:50 Post subject: |
|
|
edit
Last edited by samotar740 on Sat 10.7.2010 13:03; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Lilith :faitilhiér:
|
Posted: Mon 22.3.2010 21:50 Post subject: |
|
|
Rhiannon wrote: | Lilith wrote: | A vystřízlivění... jako ve smyslu, že se ti pak zase vrátí depka? No to jistě, ale pořád lepší, když aspoň na chvilku zmizí, ne? |
ja ti nevim, ona kolikrat se ta depka potom vraci jeste horsi nez byla, moralni kocovina je pro me treba mnohem straslivejsi nez ta alkoholova a myslim ze tohle je neco, co nepomaha a naopak zbytecne prodluzuje takovou tu "dobu hojeni".. |
No jasně, vycházet je třeba z toho, že na každého zabírá něco jiného
A u mě se depka vrátí klidně i po alkoholu nebo cvičení, všechno vyjmenované jsou jen aktivity na krátkodobé odreagování _________________ Proč on? Protože se nám chtělo... |
|
Back to top |
|
|
Man of the world caballero
|
Posted: Mon 22.3.2010 22:18 Post subject: |
|
|
samotar740 wrote: | No to já nikdy neměl one-night-sex po rozchodu teda. Nějak nebylo nikdy v tu chvíli s kým a ani na to nebyla nálada. Ale je pravda, že při tom předešlém rozchodu mně z toho ženská pomohla. Ale bylo to tím, že mi zblbla hlavu a byly v tom zase city a ne jen chtíč. Sice to byl jen takový krátký románek, ale po něm mi bylo daleko daaaaleko lépe. |
a přesně to mám na mysli, pomáhá to, je to vyzkoušené. prostě osvědčený způsob jak se posunout dál... jinak tohle je spíš o klucích, jak to mají holky netuším..._________________ Miluj hluboce a vasnive. Muzes se pritom zranit, ale je to jediny zpusob,jak zit svuj zivot. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 22.3.2010 22:29 Post subject: |
|
|
edit
Last edited by samotar740 on Sat 10.7.2010 13:03; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Man of the world caballero
|
Posted: Mon 22.3.2010 22:33 Post subject: |
|
|
samotar740 wrote: | Man of the world wrote: | samotar740 wrote: | No to já nikdy neměl one-night-sex po rozchodu teda. Nějak nebylo nikdy v tu chvíli s kým a ani na to nebyla nálada. Ale je pravda, že při tom předešlém rozchodu mně z toho ženská pomohla. Ale bylo to tím, že mi zblbla hlavu a byly v tom zase city a ne jen chtíč. Sice to byl jen takový krátký románek, ale po něm mi bylo daleko daaaaleko lépe. |
a přesně to mám na mysli, pomáhá to, je to vyzkoušené. prostě osvědčený způsob jak se posunout dál... jinak tohle je spíš o klucích, jak to mají holky netuším... |
To jooo, ale pokud jde jen o sex, tak je to u mě úplně zbytečné. Jsem asi na půl ženská. |
hele tak ono tam vždy nějaké sympatie bý musí ne? takže ono takové to jen sex je málokdy...a ono někdy z takové známosti vzejde něco víc...takže ono těžko říkat něčemu "jen sex" to dopředu málokdy víš _________________ Miluj hluboce a vasnive. Muzes se pritom zranit, ale je to jediny zpusob,jak zit svuj zivot. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 22.3.2010 22:42 Post subject: |
|
|
pravda |
|
Back to top |
|
|
LadyCroft bojovnice!!!
Joined: 22 Jan 2007 Posts: 13356 Location: flight level over 195 (19500 ft)
|
Posted: Sat 27.3.2010 21:55 Post subject: |
|
|
tak u mně to platí asi taky tak. mně z definitivního rozchodu s R taky pomohl T.neříkám že jsem z rozchodu s R uplně vyléčená, sem tam se mi o něm posteskne, nesmim koukat na žádný jeho fotky, otvírat jeho příspěvky apod,ale tak to asi je normální stav když jsme spolu byli cca 5 let a rozešli se uplně definitivně teď po Vánocích..díky T je mi fakt o hodně lépe a pokud to tak bude ještě půl roku tak už mi R bude uplně u řiti a můžu se s nim klidně pak i bavit, což bych ted asi opravdu ještě nedokázala _________________ women who behave rarely make history |
|
Back to top |
|
|
Lolita konec
|
|
Back to top |
|
|
Člověk jsem duhová víla
|
Posted: Sat 3.4.2010 15:49 Post subject: |
|
|
Lolita: nejvíc mu to ulehčíš tím, když s ním přestaneš být úplně v kontaktu. _________________ * Peace * Authenticity *Gratitude * Nonviolence * Honesty * Kindfulness *
** every action you take is a vote for the type of person you wish to become.
make peace, be kind.
|
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Srdeční záležitosti |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 Next
|
Page 8 of 9
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|