kupodivu jsem spokojena s dost vecma. v prvni rade jsem spokojena s tim, ze se dokazu zajimat o hodne veci. treba za posledni vikend mam nactenou knihu o kondicni kulturistice a atlas lecivych bylin
ne vazne, dokazu se zabavit sama, myslim si, ze bych nebyla ten pripad zenskych, co se dobre vdaji, manzel vydelava, na vsechno maji chuvy a sluzky a ta zenska je deprimovana, protoze nema co delat a manzela skoro nepotkava.
taky jsem rada za skolu, kterou studuju. ted jsem mlada a vybusna ( i kdyz uz to taky neni co to bejvalo), takze mam aspon konkretni vec, na kterou si opravnene vybiju potrebu bejt nasrana a stezovat si, a zaroven jsem rada za svoje spoluzaky (hodne ruznorodi lide) a celkove za ten obor, je to zajimavy.
taky jsem spokojena s tim, ze jsem ze sebe udelala celkem systematickeho cloveka. a co se mi v pokoji nehrabe matka, tak uz konecne ani nemusim plytvat cas na nekolikahodinove hledani veci, kterou nekdo posunul o metr (na naprosto nelogicke misto) a srovnal do sloupecku s jinyma (naprosto nesouvisejicima) vecma.
ve vztahu jsem spokojena docela dost...na to, ze jsem zacala chodit s prvnim typem, co o me projevil zajem..uz to spolu uspesne tahneme dlouho
nespokojena jsem se svoji povahou. myslim si, ze bych byla docela solidni charakter, kdybych nebyla tak hrozne ukrivdena. to je fakt nejvyraznejsi rys myho premysleni. mam proste z detstvi temer jenom vzpominky, kde jsem sikanovana anebo jsem ta, ktery rodice nikdy nedovolili nic, co chce (,,nemuzes jet na tabor, protoze kdyz mela jet tvoje sestra, tak si par dni predem rozsekla koleno, nemohla jet a my jsme to presto museli zaplatit"
) A ZAROVEN mam vzpominky, jak jsem neustale nosila domu ze skoly poznamky a dutky (z pruseru, se kteryma jsem nemela nic spolecnyho, ale byla jsem spis ve spatnou chvili na spatnym miste a pravy vinik byla dcera starosty, tak ty se poznamka nedava zejo) a ucitele si na me v jednom kuse stezovali, ze jsem
rozmazlena...coz mi vubec nejde dohromady a vubec tomu nerozumim, takze ani nevim, jak se toho zbavit, protoze si proste prijdu ukrivdena opravnene
ale myslim, ze se to casem otupi, tak nejak postupne citove vyprchavam, coz je s miroou moji hysterie asi dobre.