Lolito, nene, to jsem ja nepsala
kiko, no na lepsi zalezi v jakym smyslu na luxusnejsi urcite ne, to ja zas moc nemusim ty solidni nejistoty, infinity a tak..
Lolito, nene, to jsem ja nepsala
kiko, no na lepsi zalezi v jakym smyslu na luxusnejsi urcite ne, to ja zas moc nemusim ty solidni nejistoty, infinity a tak..
Anny já to nemyslela jako na luxusnější Spíš prostě na příjemnější prostředí..
Mě by asi taky do Nejistoty nebo Infinity nedostali..to už je na mě moc "pipinkoidní"..nebo takovej Zlatej Strom..jenže ten mě možná časem nemine, protože jsem slíbila 17-letý sestřence, že jí někam vytáhnu..
Takže přijímám i lepší tipy Kdyby někdo měl nápad..
Indulono do toho Lisboa nechodí zase patnáctky..ale do těch dvaceti..prostě je to taková klasická diskotéka, nenáročná..ale maximálně natřískaná..
Posted: Mon 8.2.2010 15:17 Post subject:
Já si pamatuju, že když jsem chodila na základku, tak do Lisboa chodili moji spolužáci, takže 14 - 15 letí Myslela jsem, že se to změnilo, ale asi zase tolik ne.
Já se v Pražských klubech a barech nevyznám, byla jsem jen v Lucerně, ve Futuru a v Lávce, a tak nemám ponětí, kde bych měla udělat oslavu, aby se tam dalo i povídat.
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous1, 2, 3 ... 14, 15, 16
Page 16 of 16
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum