View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
*jiva* kytky 6, meta: 9050
|
|
Back to top |
|
|
lambretta kytky 6, meta: 8650
|
|
Back to top |
|
|
maxmiliana kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
Mantis_religiosa kytky 4, meta: 2750
|
Posted: Tue 26.1.2010 18:35 Post subject: |
|
|
maxmiliana wrote: | staci treba neplesniva zelenina... |
Trefný :-/ A nemyslim jen na Andělu a jen Tesco._________________ "Kdo z vás může jen o píď prodloužit svůj život, bude-li se znepokojovat?
Nedokážete-li tedy ani to nejmenší, proč si děláte starosti o to ostatní?"
(Ježíš)
Last edited by Mantis_religiosa on Tue 26.1.2010 18:35; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
LadyCroft bojovnice!!!
Joined: 22 Jan 2007 Posts: 13356 Location: flight level over 195 (19500 ft)
|
Posted: Tue 26.1.2010 18:35 Post subject: |
|
|
maxmiliana wrote: | *jiva* wrote: | ale proste sehnat v centru prahy odpoledne tofu nebo smakouna je casto potiz, | sehnat cokoliv treva v takovem tescu na andelu je potiz, staci treba neplesniva zelenina... |
tak choďte do My na Národku, vždycky jsem tam našla jak šmakouna, tofu, ricotu, cottage,čerstvou zeleninu, rozmanité druhy salátů. jak to inovovali, tak je to fakt super_________________ women who behave rarely make history |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 26.1.2010 18:42 Post subject: |
|
|
LadyCroft wrote: |
tak choďte do My na Národku, vždycky jsem tam našla jak šmakouna, tofu, ricotu, cottage,čerstvou zeleninu, rozmanité druhy salátů. jak to inovovali, tak je to fakt super |
tak tam právě třeba tofu skoro nikdy nemají, když tam pro něj jdu. totéž billa na karláku, billa ve vodičkově... |
|
Back to top |
|
|
LadyCroft bojovnice!!!
Joined: 22 Jan 2007 Posts: 13356 Location: flight level over 195 (19500 ft)
|
Posted: Tue 26.1.2010 18:45 Post subject: |
|
|
fakt? já ho tam sháněla dvakrát a vždy ho měli. tak potom nic, já tam asi chodím vždycky ráno před školou a to mají ještě všechno _________________ women who behave rarely make history |
|
Back to top |
|
|
Lenore ___________________
|
Posted: Wed 27.1.2010 10:12 Post subject: |
|
|
náhodou ten My mě taky příjemně překvapil... ale byla jsem tam jen jednou, mám to poněkud z ruky
jinak šmakouna mívali v mém oblíbeném nonstopu... ale to jsem koupila jednou a nevermore
pořád spoléhám na ten Gourmet Palace, co má být v Karlíně. A jestli to tam bude debilní, tak mě pěkně naserou, protože se fakt těšim _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 27.1.2010 10:31 Post subject: |
|
|
já se teda ohledně ,,zdravého jídla" celkem spoléhám na malé ,,vesnické" obchůdky i v Praze - třeba na Arkádách je hned na kraji nějakej bio shop, tam tyhle věci mají vždycky. ale třeba ta zelenina - je fakt, že to je problém. vždycky jdu pro rajčata a pak si radši třeba vezmu jabka, když to vidím. |
|
Back to top |
|
|
Leňula Feet planted firmly in the sky
|
Posted: Wed 27.1.2010 11:31 Post subject: |
|
|
Jiva - tofu teď prodávají v dm v té alnatura řadě... Dokonce takový, který nemusí jít do ledničky... Uzený a výborný! _________________ I will kill you so hard you will die to death!
“We don’t need a list of rights and wrongs, tables of dos and don’ts: we need books, time, and silence. Thou shalt not is soon forgotten, but Once upon a time lasts forever.” |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Wed 27.1.2010 12:34 Post subject: |
|
|
Já mám okolo tohohle dobrou zkušenost s billou, vždycky dobrá zelenina, vždycky mají co chci..
i když je pravda, že tady na stodolách trochu narážim.. v modřanech neni fakt problém.. asi záleží i na konkrétních lidech co tam pracujou..(třeba za delvity to bylo tak, že byli 4 dodavatelé pečiva, od kterých se mohlo brát a já si objednávala co jsem si myslela že by bylo fajn mít a nevyhodí se to všechno..samozřejmě byly i určený artikly, který museli mít všude) největší průser obecně v krámech vidim se zeleninou a masem.. _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
Theresa I'm Brandy. The slutty cheerleader.
|
Posted: Wed 27.1.2010 12:41 Post subject: |
|
|
treba maso v bile takove to na tech tacickach je hezke pouze z jedne strany, kdyz to doma rozbalite zjistite ze na druhy strane je strasne prorostly a nebo je ten platek potrhanej a hnusnej.
To treba albert ma maso hezci, ale je hned pryc. _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane. |
|
Back to top |
|
|
tracy kytky 5, meta: 5550
|
Posted: Wed 27.1.2010 12:44 Post subject: |
|
|
hope wrote: | Já mám okolo tohohle dobrou zkušenost s billou, vždycky dobrá zelenina |
já mám v tomto ohledu s Billou teda špatné zkušenosti, přijde mně, že tam nic nemají a hlavně je hrozně předražená :/ já jsem byla zvyklá chodit do Kauflandu, tam mají vždycky krásnou zeleninu i ovoce a všechno levné, ale tady v Brně bohužel mám blízko jen Billu, a ta je fakt tak 2x dražší a ovoc. i zel. vždycky malý výběr a plesnivé. ještě jsem zkoušela Albert, ale ten je teda snad ještě dražší než ta Billa.. |
|
Back to top |
|
|
Theresa I'm Brandy. The slutty cheerleader.
|
Posted: Wed 27.1.2010 12:46 Post subject: |
|
|
ja byla minuly tyden v kauflandu asi po 7letech a v oddeleni zeleniny jim neco nespis chciplo
jinak tam meli spoustu veci skoda, ze jsem si to nestihla vsechno prohlidnout. Bohuzel tam chodi i zakaznici se kteryma bych se v jedny ulicce sama fakt bala _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane. |
|
Back to top |
|
|
gigli kytky 7, meta: 14150
|
Posted: Wed 27.1.2010 13:11 Post subject: |
|
|
billu nenávidim. a chci zpátky delvitu. fakt ta kvalita šla dolu strašně moc. omezení sortimentu a tak.
a teda ta naše je extra tragická. zelenina většinou dost hnůj. kdyby šlo o nějaký nárazovosti, ale když si tam povětšinou nemůžu koupit ani cibuli, protože je prostě nahnilá, plesnivá a podobně. navíc posledně k tomu i vypadala jak z černobylu.
a ještě za ten hnus chtějí hrozně peněz.
maso ze supermarketů už vůbec nekupuju. teda kuřata jo, tam ten rozdíl takový neni, ale třeba vepřový. to radši budu bez masa, než abych dala peníze za gumový prase z billy. |
|
Back to top |
|
|
|