sfera.pravy.net Forum Index
sfera.pravy.net
Krásné narozeniny, Byzzy! :)
práce v zahraničí
Goto page 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Post new topic   Reply to topic    sfera.pravy.net Forum Index -> Řečičky, názory, etc.
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Angie
Guest

PostPosted: Sun 17.1.2010 16:38    Post subject: práce v zahraničí Reply with quote

Ahoj. Chtěla jsem založit specifické téma ohledně práce v zahraničí (žádné podobné jsem nenašla, krom obecného témata Práce). No za chvilku už bude léto Smile a myslím že spousta lidí by chtěla vyrazit za hranice našeho poměrně malého státečku a vydělat si nějaký ty korunky a získat zajímavé zkušenosti a spoustu dalšího... a to už jak při práci au-pair, nebo na různých farmách či v hotelí, a popřípadě to spojit i s nějakým tím vzděláním. Tak pokud máte nějaké zkušenosti, rady ohledně agentur či jiné zajímavé typy tak šup s nima sem Smile
Já osobně bych chtěla vyrazit do VB na 3 měsíce, přemýšlela jsem o au-pair, ale obávám se že bych nemusela splnit všechny podmínky pro přijetí...např. nemám moc velké zkušenosti s malými dětmi (ale chtěla bych je získat Smile atd. tudíž nevím...jedině práce v nějaké kavárně, hotelu ? jenže moc lidí s podobnými zkušenostmi neznám tak se ptám vás...poradili byste mi někdo?
Back to top

Angie
Guest

PostPosted: Sun 17.1.2010 20:34    Post subject: Reply with quote

notaaak..nedělejte že nikdo žádný nemáte Smile aspon z druhé ruky? Smile
Back to top

Ester
kytky 7, meta: 12150
kytky 7, meta: 12150

PostPosted: Sun 17.1.2010 20:50    Post subject: Reply with quote

Já jsem 3 měsíce pracovala v USA na táboře přes CCUSA, můžeš si vybrat, jestli chceš být Camp Counselor nebo Support Staff (housekeeper, kitchen staff, life guard etc.) Sice jsou tam nějaké počáteční náklady na letenku, pojištění, vízum atd., a ve výsledku ti vydělané peníze akorát pokryjí náklady a nic moc ti nezbude, nicméně je to super zkušenost. Po skončení práce ti navíc vízum umožňuje měsíc cestovat, takže si můžeš i projet, co chceš.
maxmiliana
kytky 8, konec
kytky 8, konec

PostPosted: Sun 17.1.2010 20:51    Post subject: Reply with quote

nemáte právo číst tento příspěvek
Back to top
View user's profile Send private message  
Danny
.

PostPosted: Sun 17.1.2010 20:59    Post subject: Reply with quote

kde jsi byla, max? v amstru?
Andyna
kytky 0, meta: 25

PostPosted: Sun 17.1.2010 21:00    Post subject: Andyna Reply with quote

Tak stím souhlasím... ale ono je problém najít brigídu i tady v ústeckém kraji natož v zahraničí.. nebo myslíte že v zahraničí je větší úspěch?? Surprised
Back to top
maxmiliana
kytky 8, konec
kytky 8, konec

PostPosted: Sun 17.1.2010 21:03    Post subject: Reply with quote

nemáte právo číst tento příspěvek
Back to top
Tjorven
gewöhnungsbedürftig mamiček

PostPosted: Sun 17.1.2010 22:14    Post subject: Re: práce v zahraničí Reply with quote

...

Last edited by Tjorven on Wed 6.8.2014 13:12; edited 1 time in total
Back to top
Nera
v zahradě oka hurikánu, přes oceán věků

PostPosted: Sun 17.1.2010 22:51    Post subject: Reply with quote

maxmiliana wrote:
danny vic na severu, v alkmaaru:) Love

OT-jeee, Alkmaar, tam jsem byla pred par lety na sluzebce

K tematu- na Mallorce jsem delala v cateringu pri nataceni reklam a hudebnich klipu (ale bylo to pres kamarada).

Last edited by Nera on Tue 19.1.2010 7:43; edited 1 time in total
Back to top
Angie
Guest

PostPosted: Mon 18.1.2010 20:07    Post subject: Re: práce v zahraničí Reply with quote

[quote="Tjorven"]
Angie wrote:
Já osobně bych chtěla vyrazit do VB na 3 měsíce, přemýšlela jsem o au-pair, ale obávám se že bych nemusela splnit všechny podmínky pro přijetí...např. nemám moc velké zkušenosti s malými dětmi
Jaky podminky pro prijeti, jako podminky naky agentury? Vsak by ses nemusela starat zrovna o maly deti, ne...
Ja jsem pracovala jednou pres leto jako au-pair v Irsku, ale uz je to par let. zkusenosti jsem taky v podstate nemela. a rodinu jsem si sama nasla na greataupair

No já se zatím dívala jen na Student agency, je pravda že tam mají náročnejší podmínky na přijetí do toho jejich programu...ale já bych se možná na vlastní pěst bála, že člověk nemá v ničem moc spoleh...vyhovovala by mi spíš nějaká agentura...akorát tam zas člověk musí platit ty poplatky za vyřízení no...
Back to top

ariely
kytky 5, meta: 6650
kytky 5, meta: 6650

PostPosted: Mon 18.1.2010 20:30    Post subject: Reply with quote

já bych ti doporučila takovou milou paní Angličanku Clare, která má agenturu Nannyseekers a zajišťuje anglickým rodinám české au-pairky. s každou holkou se nejdřív sejde (Praha, Brno) a o všem si popovídáte. spolupracuje s cestovkou Eurolines, takže ti zařídí i lístek do UK, kde na tebe počká a pomůže ti dostat se na místo. má spoustu rodin, můžeš si vybrat třeba podle lokality, podle počtu dětí, požadavků atd. Nemusíš mít ani moc zkušeností a neplatíš žádný poplatky. Napiš jí, pošle ti nabídky a na všechno ti odpoví Wink nannyseekers@tiscali.co.uk
Hell is here
Back to top
Christine
kytky 4, meta: 3550
kytky 4, meta: 3550

PostPosted: Tue 19.1.2010 23:43    Post subject: Reply with quote

Angie: mám zkušenosti s prací v UK jako au-pair v UK prvně Student agency do Manchasteru a Leedsua pak bez agentury přez www.gumtree.com jako aupairka do Londýna. A později jsem tam pracovala jako servírka. na týhle stránce si můžeš zadávat i inzeráty, za zkoušku nic nedáš, napíšeš že hledáš práci jako au-pair na tři měsíce a třeba se ozvou, když jejich aupair pojede domů na prázdniny apod.
Student agency nedoporučuji, je to velká agentura a na místě nejen mě i jiným holkám moc nepomohla..
Back to top
Angie
kytky 1, meta: 75
kytky 1, meta: 75

PostPosted: Thu 21.1.2010 16:02    Post subject: Reply with quote

tak dík moc za rady :) ty jsou stejně vždycky nejcennější...takže Studenta asi hodim stranou a mrknu na něco co jste mi doporučovaly, přece jen je asi pravda, že v takových záležitostech se lepší trošku osobnější přístup s tou agenturou..
Back to top
LadyCroft
bojovnice!!!

PostPosted: Tue 26.1.2010 18:31    Post subject: Reply with quote

já bych také potřebovala Vaší radu.

jsem rozhodnutá odcestovat v létě na 3 měsíce do USA. přemýšlela jsem o programu Work and Travel USA se student agency.nemáte někdo zkušenost?

nebo nemáte někdo vůbec nějaké zkušenosti s prací v USA a zařizováním? Chtěla bych odcestovat červen-konec září a nevím přes co, mam strach jet přes nějakou agenturu z USA, proto jsem se dnes byla informovat právě ve student agency. zdá se mi však, že si moc berou a málo zařídí.nezdá se vám?

nebo ev.mohly byste mi doporučit nějaké místo, kam bych se měla obrátit?protože ve student agency je možnost že si můžu sama vybrat místo a oni by mi to vše zařídili.... nejlépe bez dalších čechů a pozici servírka.

nevíte o něčem?nebo neporadíte? já se v tom moc neorientuji zda je to lepší přes student agency nebo přes jinou agenturu... a taky kam nejlépe v USA...

au-pair je zamítnuto, děti bohužel nemůžu moc vystát Embarassed
Theresa
I'm Brandy. The slutty cheerleader.

PostPosted: Tue 26.1.2010 18:34    Post subject: Reply with quote

ja co jsem koukala segre na anglii tak je asi treba mit hodne velke uspory,aby to clovek zaplatil a po navratu domu neumrel hlady, protoze tam to na velky vydelek nevypada
Post new topic   Reply to topic    sfera.pravy.net Forum Index -> Řečičky, názory, etc. All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
Page 1 of 7

Jump to:  
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum