|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Jsi prase? |
ano |
|
26% |
[ 15 ] |
ne |
|
30% |
[ 17 ] |
jsem letadlo |
|
32% |
[ 18 ] |
jsem Kyo |
|
10% |
[ 6 ] |
|
Total Votes : 56 |
|
Author |
Message |
flambelle Servant
|
Posted: Fri 15.1.2010 14:40 Post subject: |
|
|
ja taky jim vsude, akorat v nedeli obvykle mame doma "obed u stolu jako lidi"
a jeste jsme lina casto brat si talirek, takze drobky vsude, v posteli
prase no _________________ All work and no play makes Jack a dull boy.
...before I go I just wanna tell you, you were fantastic...absolutely fantastic ...
...he's slim...and a little bit foxy ...
|
|
Back to top |
|
|
Lolita konec
|
Posted: Fri 15.1.2010 14:45 Post subject: |
|
|
ja jim taky vsude, akorat o vikendu obedvame spolecne. ale od ty doby, co nejim maso se i tahle tradice borti, protoze si varim sama a vetsinou driv/pozdeji, at se nemotame v kuchyni spolecene. a kdyz segra vidi, ze ja tam taky nesedim, tak si bere jidlo k televizi a tak.
nejcasteji jim taky u pociatce a televize. obcas mam chut se aspon s mojim najist normalne u stolu, ale to proste neprochazi, no.
ed: ale v posteli nejim, ja to hlavne neumim. potrebuju jist u stolu, takze treba v obyvaku sedim na zemi u stolku a tak.. |
|
Back to top |
|
|
Lucrezia kytky 5, meta: 7050
|
|
Back to top |
|
|
Velveta kytky 6, meta: 9850
|
|
Back to top |
|
|
Dellores kytky 6, meta: 8250
|
Posted: Fri 15.1.2010 18:40 Post subject: |
|
|
My jíme hlavní jídla jako večeři a oběd u jídelního stolu. A vždycky večeříme nebo obědváme s přítelem společně . A takhle to chci zachovat i jak budeme mít děti, chci abychom jedli celá rodina společně u jídelního stolu.
Jinak jednohubky, chlebíčky atd., tak to jíme normálně na gauči. A v posteli jsem zakázala jíst, tam je povolená jenom čokoláda . Co se týče snídaně, tak nesnídáme pravidelně a když už, tak většinou něco malého, ale miluju ty snídaně se vším všudy , tohle mám v hotelech nejradši, ty snídaně , protože doma to nemám. |
|
Back to top |
|
|
Laura kytky 7, meta: 13650
|
Posted: Sat 16.1.2010 0:09 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ The only way out is through
Advice is what we ask for when we already know the answer but wish we didn't |
|
Back to top |
|
|
lucyynka kytky 5, meta: 4350
|
Posted: Sat 16.1.2010 3:26 Post subject: |
|
|
My jíme v současnosti všude, včetně postele, ale začínáme všechno nově zařizovat, takže potom budu striktně dbát na to, aby se plnohodnotně využíval jídelní stůl. Doufám, že mi to vydrží... |
|
Back to top |
|
|
Velveta kytky 6, meta: 9850
|
|
Back to top |
|
|
waxeipahdeth kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
bublinka111 never satisfied
|
Posted: Sat 16.1.2010 14:03 Post subject: |
|
|
Ja sa radim do kategorie prasa ale co mi vadi je, ze ak niekto je v izbe a neodnesie si potom tanier, na ktorom ostalo trebars jedlo, zaschnute nieco, alebo trebars ohryzok, supka z bananu a pod... lebo mam pocit, ze to tam potom pracuje a hnije, smrdi..} take veci ja ani nehadzem do kosa v izbe, ten mam len na papier a veci co nepracuju _________________ all i wanna do is have some fun....) |
|
Back to top |
|
|
rohypnol--ka kytky 3, meta: 1650
|
Posted: Sat 16.1.2010 18:55 Post subject: |
|
|
Tak nevím no, ale u nás se taky nechává pytel s odpadkama za dveřma a vynese se to "při cestě".. Kdyby tam bylo něco smradlavého a tekoucího, tak se to vynese hned, ale pokud jsou to normální odpadky, tak to během dne chodbu "nevysmradí".
Já bych zas třeba nejedla v posteli... To nee!, postel je na spaní ne??? Možná tak když jsem nemocná a ležím celý den v posteli... ani snídaně do postele nee... Jinak u počítače, v obýváku to zase jako jó
Ještě s těma odpadkama jsem si vybavila můj Erasmus, kde se odpadky mohly vynášet jen mezi 21 a 22:30 hodinou, když se přistavily kontejnery ke vchodu... hmmm??? Takže se ty odpadky nemohly vynášet hned a měly jsme je na bytě... a taky se občas stalo že v té hodině nikdo nebyl doma a odpadky zůstaly nevynešeny... ale ani během těch dvou dnů to tu malinkou kuchyňku z toho plastového pytle "nezasmrdělo".... _________________ Sebelítost v nešťastné lásce ja úžasná, fantastický pocit. Jen v tom člověk nesmí zůstat dlouho, to pak sám sebe ničí. |
|
Back to top |
|
|
Lilith :faitilhiér:
|
Posted: Sat 16.1.2010 19:43 Post subject: |
|
|
Já jím kde se dá, vzhledem k velikosti mého bytu je celkem jedno, jestli jím v obýváku, ložnici nebo kuchyni, je to jedna místnost
Ale snídani do postele mám moc ráda, to je můj víkendový rituál. A ještě si k tomu beru knížku Jinak to ale samozřejmě znamená, že mám všechno na talířku a tak, drobky v posteli taky nesnáším. _________________ Proč on? Protože se nám chtělo... |
|
Back to top |
|
|
LadyCroft bojovnice!!!
Joined: 22 Jan 2007 Posts: 13356 Location: flight level over 195 (19500 ft)
|
Posted: Sun 24.1.2010 9:26 Post subject: |
|
|
nějak mi uniká pointa tohoto tématu a hlavně ta duchaplná anketa _________________ women who behave rarely make history |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
|
Page 8 of 8
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|