|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
evianek kytky 7, meta: 11650
|
Posted: Sun 4.3.2007 23:15 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Mo Cuishle kytky 8, meta: 17650
|
Posted: Sun 4.3.2007 23:19 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Mo Cuishle kytky 8, meta: 17650
|
Posted: Sun 4.3.2007 23:22 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Sun 4.3.2007 23:23 Post subject: |
|
|
no to já ne, já to vzala strojkem před rodičema..potom co mi nadávali za to že mám na hlavě mech ( 3 cm ježka a brčálově zelenýho) před ježkem jsem měla hnědé vlasy pod lopatky.. takže to už takový šok nebyl.. _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
evianek kytky 7, meta: 11650
|
Posted: Sun 4.3.2007 23:30 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
maxmiliana kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Mon 5.3.2007 0:11 Post subject: |
|
|
a mě dámy, smyla vlastní matka zelený mech z hlavy práškem na praní, předtim použila jar po prášku jsem vzala ten strojek _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
Rose Madder kytky 4, meta: 2950
|
Posted: Mon 5.3.2007 10:49 Post subject: |
|
|
hope wrote: | no je fajn číst, že je tu spouta lidí závislá na rodičích, jakože sice bydlej sami, ale rodiče je dotujou.. naši by mi určitě pomáhali taky, kdyby si to mohli dovolit..
Jsem si myslela, že když někdo řekne že bydlí sám automaticky to pro mě znamenalo živim se sám..celkem se mi ulevilo..je to totiž jedna z věcí kvuli který se cítim, řekněme fakt trapně.. |
Hope, myslim, ze neni treba se citit nejak trapne. Ja si taky vzdycky myslela, ze kazdej se snazi vypadnout z domu co nejdriv, ale pak jsem zjistila, ze vetsina mych znamych, kterym je temer 30 (!) bydli jeste u rodicu. Nezda se mi, ze by byli nejak neschopni, proste to je pro ne z nejakeho duvodu vyhodnejsi. Uprimne receno taky nevim, co bych delala, kdybych nemela pritele a nechteli bychom byt spolu sami. S nasima mam dobry vztah, takze bych to zrejme taky nelamala pres koleno jen pro to, abych mela pocit, jak jsem uzasne samostatna. Ale tezko rict._________________ Jakmile začne člověk přemýšlet, přestává žít... |
|
Back to top |
|
|
Koogi can't ask why about love
|
Posted: Mon 5.3.2007 10:51 Post subject: |
|
|
greenwood wrote: | mne osobne by prislo divny se vdat,pokud bych byla vyznamne zavisla na financni podpore rodicu...protoze pro me je manzelstvi fakt uz prechod do toho samostatnyho,dospelyho sveta...takze vdavat se budu nejspis az dostuduju...ne ze bych se nechtela vdavat uz driv,ale nejspis mi nic jinyho nezbyde...
ale max byla s manzelem uz hodne dlouho nez se vzali,takze to je mozna taky trosku jiny...nevim |
Jo to mám taky tak. Nikdy bych se třeba teď nevdala a když už jo, tak prostě leda bez toho, aniž by mi rodiče dávali peníze (nepočítám samozřejmě třeba, že by mi půjčili na bydlení a tak)._________________ Look in the mirror and ask your soul if you're alright. Put out the glitter that your soul hides behind.
♥ |
|
Back to top |
|
|
ephelides *louloute*
|
Posted: Mon 5.3.2007 11:41 Post subject: |
|
|
nevim, v ramci vzdelavani mi pripada podpora rodicu normalni, ale po dokoncenych skolach kdyz mam vlastni praci, tak nechapu proc viset dal na rodicich, a ve 30 to uz vubec nechapu |
|
Back to top |
|
|
violetka kytky 6, meta: 7450
|
Posted: Mon 5.3.2007 12:21 Post subject: |
|
|
Kenzie wrote: | Pokud to v lete vyjde, tak se uz osamostatnim.. A rada. Ale rodice budu navstevovat, jinak me ani z domu nepusti. Snad se nase vztahy zlepsi. Podle me to bude jen ku prospechu, aspon uvidi, ze jsem dospelejsi, nez si mysleli. Nebo taky naopak. Neplanuju si, jak to dopadne, ale snad dobre. Nemam nalinkovany zivot, ale jistych bodu chci dosahnout za kazdou cenu. Tak snad nam to vyjde, A... |
Kenzie, pokud si pamatuju, budeš od září zase pokračovat na střední. Hodně to teď řeším, chtěla bych se odstěhovat, ale kvůli financím nemůžu. Naši mě nebudou finančně podporovat pokud budu bydlet jinde. Tak mě napadá, jak to chceš udělat s penězi ty? Budeš mít něco od rodičů, nebo budeš nějak kombinovat školu a brigádu? |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Mon 5.3.2007 12:41 Post subject: |
|
|
ephelides wrote: | nevim, v ramci vzdelavani mi pripada podpora rodicu normalni, ale po dokoncenych skolach kdyz mam vlastni praci, tak nechapu proc viset dal na rodicich, a ve 30 to uz vubec nechapu |
no nevim, jo ve 30ti už by člověk měl bejt schopen se o sebe postarat.. ale když dokončíš studia a najdeš práci, tak nemáš nic.. tudíš nemáš za co bydlet..a pronajímat si za 5000 jeden pokoj někde na kraji prahy, jen abych vypadla od rodičů?
znám taky lidi který ve 30ti bydlí doma, kamarádce je 32 a oba rodiče dá se říct živý..a stará se o ně..
A ne vždycky je ten důvod vlastní pohodlnost..
já třeba chodim od 15ti pravidelně na brigádu, nikdy jsem od rodičů prachy nedostávala, platila jsem si sama třeba i lyžák..a podobně..jako jasně,že když nemám rodiče pomužou, třeba mi daj na učebnice, nebo ted mi máma dala 5000 na školný..
ale v podstatě je to tak, že se si vydělávám jenom na sebe, bydlim u rodiču a těm nedávám žádný peníze.._________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
Rose Madder kytky 4, meta: 2950
|
Posted: Mon 5.3.2007 12:49 Post subject: |
|
|
ephelides wrote: | nevim, v ramci vzdelavani mi pripada podpora rodicu normalni, ale po dokoncenych skolach kdyz mam vlastni praci, tak nechapu proc viset dal na rodicich, a ve 30 to uz vubec nechapu |
Ale tak to nemusi byt vzdycky tak, ze visi na rodicich - predpoklada se financni spoluucast + podileni se na domacich pracech apod. (nebo aspon myslim, ze to tak vetsinou je) Takze v podstate treba jen bydli pod jednou strechou, ale jinak se staraji o sebe. Taky bych se chtela po dokonceni skoly odstehovat, ale chapu, kdyz to nekdo neudela a dokazu si predstavit i duvody, proc ne. Kdyby pro me odstehovani se melo znamenat, ze sotva vyjdu s vyplatou a budu zivorit, radeji bych u rodicu zustala a prispivala na domacnost._________________ Jakmile začne člověk přemýšlet, přestává žít... |
|
Back to top |
|
|
mucka kytky 5, meta: 4650
|
Posted: Mon 5.3.2007 13:00 Post subject: |
|
|
Já začala vydělávat teprve letos a za měsíc se stěhuji s přítelem do společného bytu, takže mně osamostatnění teprve čeká. I když věřím, že to bude jako u Maxmiliany, naši bydlí kousek od nás (a navíc je tam v létě k dispozici bazén ), tak tam budu pečená vařená. Nevidím na tom nic špatného, mamka sama říkala, že u nich budu mít domov pořád, neumím si představit, že bych přišla na návštěvu jednou měsíčně |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Mon 5.3.2007 13:08 Post subject: |
|
|
no já jsem s rodičema ráda, mám s nima dobrý vztahy, nevadí mi jet s nima na dovolenou, ostudu mi nedělaj
No já asi bude ten typ co si bez rodičů neuprdne.. se s nima chodim radit o různých věcech..no možná si ale neuprdne máma beze mě, když se nad tim tak zamyslim _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
|
|