View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Cantarella kytky 5, meta: 5250
|
Posted: Mon 4.1.2010 20:16 Post subject: |
|
|
tjn, samá pro
a v závěru pro Cantu velká frustrace, kdy opět někoho překecá, aby někam šel, ona se nedostane a osoba, který tam původně nechtěla ani jít, tu školu nakonec zdárně dokončí _________________ Chcípni Rimmere!
Už se stalo.
OPAKOVAT!! |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Mon 4.1.2010 20:18 Post subject: |
|
|
ale no tak..já biologii viděla naposledy když jsem studovala na kladně v roce 2004 _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
Theresa I'm Brandy. The slutty cheerleader.
|
Posted: Mon 4.1.2010 20:18 Post subject: |
|
|
seventh: v inzeratech hledaji nove prodejce nejakych pitomych doplnku stravy takze to s tim oborem nema nic spolecnyho. _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane. |
|
Back to top |
|
|
Seventh Sister 11
|
Posted: Mon 4.1.2010 20:22 Post subject: |
|
|
Aha. Já to čtu všude, i v menze. A vždycky to je napsané tak nekonkrétně . _________________ .
Mike? |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Tue 5.1.2010 12:15 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 5.1.2010 16:12 Post subject: |
|
|
tak je to bezva muzu se jit klouzat oni tu prihlasku zrusili a dnes uz v nabidce ten obor neni _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane. |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Tue 5.1.2010 18:43 Post subject: |
|
|
cooo? to jde _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 5.1.2010 18:56 Post subject: |
|
|
ja nevim uz sem jim psala co to jako je _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 7.1.2010 16:19 Post subject: |
|
|
tak uz mi odepsali, ze se moc omlouvaji, ale ze se nakonec rozhodli to v dalkovy forme neotevrit a ze si mam vybrat nejaky jiny obor a nebo prezencni formu
ale jako husty. Dcera kolegyne z prace se na tenhle obor hlasila loni prisla k prijimackam a rekli ji, ze ji berou i bez nich a at prijde az k zapisu. a u zapisu ji rekli, ze ma smulu ze to nakonec neotevrou protoze maj malo lidi. Prokletej ten obor bude. _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane. |
|
Back to top |
|
|
jollis kytky 3, meta: 1950
|
Posted: Sat 24.9.2011 15:37 Post subject: |
|
|
Prosím vás, já si pořád nejsem jistá jak to s tou kombinovanou formou studia je. Musím si platit zdravotní a sociální sama nebo ho za mě platí stát, když jsem ještě nepřesáhla věk 26ti let? A mají rodiče pořád ještě nárok na slevu na dani?
Nemůžu se nikde nějak dočíst pořádných informací |
|
Back to top |
|
|
Leňula Feet planted firmly in the sky
|
Posted: Sat 24.9.2011 16:46 Post subject: |
|
|
ja myslim, ze status studenta mas jen jako student denniho studia (z toho plyne i to, ze si sama platis soc/zdr a nemas slevu na dani)... nevim teda co je to kombinovane studium poradne... _________________ I will kill you so hard you will die to death!
“We don’t need a list of rights and wrongs, tables of dos and don’ts: we need books, time, and silence. Thou shalt not is soon forgotten, but Once upon a time lasts forever.” |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sun 25.9.2011 14:17 Post subject: |
|
|
No já pokaždé našla něco jiného a už jsem z toho fakt zmatená. Tady zase píšou, že :
Pokud budete student jakéhokoli programu na vysoké škole v bakalářském, magisterském nebo doktorském stupni, budete považována za nezaopatřené dítě dle zákona o státní sociální podpoře až do dovršení 26 let věku. Tedy bez ohledu na formu studia za Vás bude plátcem pojistného na zdravotní pojištění stát. POkud nebudete mít příjmy, které by podléhaly odvodům na zdravotní pojištění, nebudete povinna zdravotní pojištění platit.
No zítra si zavolám na studijní a snad budu konečně vědět. |
|
Back to top |
|
|
BaBetka není svatá, je jen žena
|
Posted: Sun 25.9.2011 21:45 Post subject: |
|
|
Když jsem byla rok na kombinovaném na MU, statut studenta jsem měla, soc. + zdrav. neplatila |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 26.9.2011 15:45 Post subject: |
|
|
Děkuji za reakce, dnes jsem se dozvěděla, že škola zdravotní pojištění platí i na kombinovném studiu, do 26ti let, takže super |
|
Back to top |
|
|
|