|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Gilthoniel Dancing in the moonlight
|
Posted: Sun 4.3.2007 19:57 Post subject: |
|
|
Moje mamka taky sbírá cukry:) Má asi 5 tisíce kusů, z celého světa, je dokonce v nějakém klubu KSBC (Klub sběratelů baleného cukru, mají i časopis-Cukřenka ) Doma je dost přecukrováno. Specializuje se dokonce na staré české cukrovary, shání si ktomu staré pohlednice a tak....říká, že má fajn zábavu na důchod:) Pak se ještě zajímá o houbařství, zase odebírá nějakej časopis, chodí na přednášky do mykologické poradny(jednou jsem byla...tu noc s emi zdálo o choroších )
taťka se zase zajímá o hory, jeho knihovna je dost skvost, neustále cestuje, pořád jen hory,hory,hory...nejhorší je, že nikoho od nás z rodiny to moc nebere, když nám ukazuje "krásné snímky jižního svahu"
A brácha, ten zase žije filozofií, psychologií, magií a podobnými věcmi, řekla bych tak něco mezi budhismem a židovským náboženstvím.
Já vedle nich vypadám dost nezajímavě ) _________________ Victim is another name for lover.
Mé srdce děsící se prázdna, vánice
sní o minulosti a o příznivém klima!
Vrak slunce utonul v své krvi, která dýmá.
Ty ve mě zůstáváš jak zlatá monstrance!
(Baudelaire) |
|
Back to top |
|
|
Mo Cuishle kytky 8, meta: 17650
|
Posted: Sun 4.3.2007 20:40 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
honey kytky 7, meta: 13150
|
Posted: Sun 4.3.2007 21:57 Post subject: |
|
|
Hodně zajímavé téma (Tedy prd - uvědomila jsem si, jak jsem nudná)
Na jednu stranu hodně souhlasím se Suga. Dnešní mládež (alespoň co kolem sebe vidím) je lenivá na zapálení do něčeho. No, já taky. A vlastně moc lidí se zajímavými koníčky v okolí nemám. Mít kapelu asi není originální (tu má několik mých přátel), chodit do posilovny rovněž ne, a učit se je v našem věku spíš nezvyklé než zajímavé . Já jsem ten typ člověka, kterému zapálení do nějaké věci vydrží strašně krátce. Učila jsem se španělsky i francouzky, skončila jsem po pár měsících ( a přitom ta francouzština mi tak šla ), pak mě chytl photoshop, focení. Dřív jsem kreslila skicy s návrhy, a učitekla na základce je vždycky ukazovala deváťákům, jak mají vypadat studie postav. To mě baví dodnes, ale už se tomu nevěnuji. Pak taky hodně píšu. Tedy psávala jsem, teď už není chuť (na čas je asi zbytečné se vymlouvat, protože by se našel) Impresionistickou a experimentální prozu, tíhnu k poezii. Jinak nevím - miluju matematiku, ale to asi není zajimavé. Dokážu počítat několik hodin v kuse, teď ve čtvrtek jsem šla spát až o půlnoci, protože mě to tak bavilo.(ehm ). Jinak moje láska se třeba naprosto bravurně vyzná v autech. Dokáže projít parkoviště před obchodním centrem a říct mi přesně jaké je jaké auto, jaký je rok výroby, jaké jsou přednosti. A můj tatínek umí programovat (což je asi logické,když se tím živí ) a maminka umí péct nejlepší chleba na světě . A dost už o mně |
|
Back to top |
|
|
terka.23.k kytky 4, meta: 4050
|
Posted: Sun 4.3.2007 22:09 Post subject: |
|
|
_________________ hledám ticho co zastavím za chodu
za chodu ticha hledám svobodu
|
|
Back to top |
|
|
honey kytky 7, meta: 13150
|
Posted: Sun 4.3.2007 22:17 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
edit_no_90 kytky 4, meta: 4050
|
Posted: Sun 4.3.2007 22:21 Post subject: |
|
|
Jsem taky vcelku nezajímavě normální, cca tři roky chovám potkany, sbírám figurky myšek, jako malá jsem ráda kreslila a "keramičila". Sbírala jsem figurky a pohledy koní. Jeden čas jsem psala, v Metru mi vyšly dva sloupky. Co jsem na vejšce, zabývám se intenzivně historickou mluvnicí a vývojem češtiny, moje práce (přepis starých tisků) je pro mě i koníčkem |
|
Back to top |
|
|
Delfa kytky 2, meta: 350
|
Posted: Sun 4.3.2007 22:21 Post subject: |
|
|
Já asi žádný zajímavý koníčky nemám a z okolí mě teď taky nikdo nenapadá. Jediný co snad, že mám doma sklípkana, ale nevím, jestli je to nějak zvláštní. Dneska už lidi totiž doma chovají všelicos. Ale když to někomu řeknu, tak se diví a ptá se k čemu mi to jako je :)) |
|
Back to top |
|
|
E_w_e ALLinALL,you´re just another brick in theWALL
|
Posted: Mon 5.3.2007 22:49 Post subject: |
|
|
můj bratr má "zajímavé koníčky": celý den sleduje NAtional Geographic chanel, Discovery, Spektrum a má sklípkana (kterou bůhví porč pojmenova "Barborka" je to strašně směšný... je to taková velká, nebezpečná, barevná mrcha a on na ni "Barborko" ) _________________ I smile when I’m angry
I cheat and I lie...
I do what I have to do
To get by...
But I know what is wrong,
And I know what is right...
And I’d die for the truth
In My Secret Life... |
|
Back to top |
|
|
Suga kytky 5, meta: 4950
Joined: 08 Jan 2007 Posts: 4897 Location: Kde mám ty fialový kytky?!
|
Posted: Mon 5.3.2007 23:25 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Delfa kytky 2, meta: 350
|
Posted: Sat 10.3.2007 12:05 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
cloudy kytky 2, meta: 600
|
Posted: Sat 10.3.2007 13:00 Post subject: |
|
|
zaujimave??neviem,ci je to zaujimave,resp nieco extra, ale mojim hobby su kone a vsetko okolo nich:))zbieram knihy, plagaty, casopisy,pohladnice, obrazky, proste vsetko vsetko co i len s konskym uchom ako keby som nemala dost tych zivych
zbieram pivne podlozky, ale to tiez uz nieje nic extra |
|
Back to top |
|
|
terka.23.k kytky 4, meta: 4050
|
Posted: Sat 10.3.2007 13:08 Post subject: |
|
|
_________________ hledám ticho co zastavím za chodu
za chodu ticha hledám svobodu
|
|
Back to top |
|
|
Nells kytky 4, meta: 2350
|
Posted: Sat 10.3.2007 13:50 Post subject: |
|
|
velmi rada si olizuju prsty pote, co dodelam rizky.
to je prozatim vse, nac si vzpomenu. |
|
Back to top |
|
|
E_w_e ALLinALL,you´re just another brick in theWALL
|
Posted: Sat 10.3.2007 21:07 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Tangerine kytky 5, meta: 6350
|
Posted: Sun 11.3.2007 0:28 Post subject: |
|
|
Nevím, jestli je to originální, ale ráda peču sladké - sušenky, muffínky, koláče... bohužel to není moc často. |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4, 5 Next
|
Page 3 of 5
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|