View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
enoel Guest
|
Posted: Mon 7.12.2009 19:44 Post subject: jak s obočím (was: :X) |
|
|
zdravím!
mám takový můj osobní boj. začlo to asi ve 12 letech. mám velmi husté obočí a tak jsem si jej začla trhat už nějak po tom 12 roku. Nějak kolem 13-ti jsem někam spěchala a potřeobala jsem se těch pár chloupků zbavit, tak jsem je jednoduše odholila. No.. a pak už to z toho nějak vyplynulo.Míň bolesti, míň času, .. zdálo se to fajn Teď o skoro 4 roky později trpím nad tím co mi tam vzniklo. Je to příšerné. Normálně se obočí trhá odspoda, já si to každé ráno snažim 'vyholit' co to je nahoře. Kůže je tam citlivá, leská, poničená. jenže co s tím. příšerně se stydím. Jen tak to nechat dorůst nepůjde. Chtělo by to tak 2-3 týdny, aby to pořádně dorostlo a já so zašla do nějakého salonu udělat si tam něco pěkného. Teď když chodím do školy, každý den to prostě nejde jen tak nechat. Takze je znát jak jsou chloupky tvrdší, ošklivější, a je jich míň. Mám z toho někdy opravdu depku, když to vidím. ale za svou hloupost si mohu sama ... asi nikdo podobnou zkušenost nemá, ale budu ráda za jakoukoliv radu
děkuji |
|
Back to top |
|
|
honey kytky 7, meta: 13150
|
Posted: Mon 7.12.2009 19:54 Post subject: |
|
|
A co takhle nechat to dorůst do nějakého tvaru a přebytečné chloupky vytrhnout pinzetou? A než ten tvar nějak doroste, tak si to dokreslovat tužkou na obočí v odstínu tvého obočí? Když si s tím pohraješ a nehodíš tam čáru od pasu, tak by to nemuselo vypadat tragicky
Pak už to jen udržovat pomocí pinzety.
edit - a tu poškozenou kůži bych třeba mazala vazelínou přes noc, a bude hezky jemna:) |
|
Back to top |
|
|
enoel Guest
|
Posted: Mon 7.12.2009 20:29 Post subject: :) |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Alshwarya kytky 8, meta: 21650
|
Posted: Mon 7.12.2009 21:20 Post subject: |
|
|
edit
Last edited by Alshwarya on Mon 8.2.2010 18:34; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Suny ..........................
|
Posted: Tue 8.12.2009 10:35 Post subject: |
|
|
Já bych to hlavně nedokreslovala tužkou, to podle mě působí "tvrdě", nebo jak to říct...zkusila bych spíš stíny v barvě tvého obočí.
Každopádně bych už rozhodně nic netrhala a neholila....protože jak jsi sama psala, chloupky v obočí rostou jinak a je dost možný, že už ti nikdy nenarostou stejný. Nechápu holky, co si vyškubávají ty příšerný milimetrový čárečky...pak to už nikdy nenaroste, když to člověk dělá pravidelně. _________________
If you want to make God laugh, tell him about your plans.
-Woody Allen- |
|
Back to top |
|
|
Siddalae kytky 6, meta: 8250
|
Posted: Tue 8.12.2009 10:45 Post subject: |
|
|
Nenaroste no to vím moc dobře, mívala sem hustý obočí ale jelikož se mi to příšerně eklovalo tak sem si ho škubala, holila žiletkou a nebo odstraňovala opilkou (bacha na to vznikají spáleniny kůže, jak je pod obočím citlivá )
A přesně teď mám tenoučký obočí a ještě úppně světlé že není vůbec vidět, takže si ho dokresluju tužkou ale sehnala sem nějakou co je opravdu světlá, pro "blondýny" takže to vypadá docela dobře protože když sem používala tmavší tužku tak se mi máma smála že vypadám jak marfuša _________________ neměli na guláš přesto byli nejbohatší na zemi protože neznali závist jež blahobyt promění v mindráky |
|
Back to top |
|
|
spanish.eyes vi, ale nedba
|
Posted: Tue 8.12.2009 10:46 Post subject: |
|
|
to urcite doroste pekne, kdyz to bylo holeny a ne trhany mohlo by to jit i rychle
jen nevim, jestli bych to zatim vubec nejak dokreslovala, asi spis ne
a nahodou, na nakterych typech se mi to tenke oboci fakt libi (ale nesmi byt dokreslovane)
ja uz si to netrham skoro vubec, rozdil nevidim, lip nevypadam, kdyz si to trham hodne a peclive _________________ She's a rainbow and she loves the peaceful life
A change of heart comes slow..
*
Je třeba žít, je třeba milovat, je třeba tvořit
(JK) |
|
Back to top |
|
|
mariposa kytky 6, meta: 8650
|
Posted: Tue 8.12.2009 10:56 Post subject: |
|
|
Já si teď taky nechávám narůst, líbí se mi tlusté. Já jsem si ho teda neholila, ale trhala a roste to zatím dobře. Jenom je to docela nevzhledné no, takže musím dokreslovat a asi to nevypadá uplně nejlíp _________________ věřím |
|
Back to top |
|
|
honey kytky 7, meta: 13150
|
|
Back to top |
|
|
frolic kytky 0, meta: 25
|
Posted: Tue 15.12.2009 16:24 Post subject: zastřihnuté obočí |
|
|
Ahoj,
ani nevím proč mě napadlo zastřihnout si obočí, asi sem někde na modelce vidělatakový to "střapatý" obočí co se teď nosí no ... no a pak mi došlo, že to zřejmě nedoroste, že..? není to tak horzný, domaluju tužkou, ale ..
nemáte některá zkušnost??? |
|
Back to top |
|
|
celita kytky 7, meta: 11650
|
Posted: Tue 15.12.2009 18:20 Post subject: |
|
|
Já si ho dneska pěkně sežehla zapalovačem... ale není to naštěstí moc vidět A obočí doroste _________________ Jakmile jednou letíš, je pozdě přemýšlet, jestli to byl dobrý nápad, nebo ne. |
|
Back to top |
|
|
Siddalae kytky 6, meta: 8250
|
Posted: Tue 15.12.2009 19:02 Post subject: |
|
|
kdysi sem si ho sežehla taky a dorostlo
ovšem když bych měla fotky jak moje obočí vypadalo a vypadá tak si fakt netroufám tvrdit že doroste. Teta je na tom zřejmě podobně, jelikož mívala jen tenoučkou čárku a teď už ho má vytetovaný takže jako asi když se holí a trhá furt dokolečka tak asi nedoroste _________________ neměli na guláš přesto byli nejbohatší na zemi protože neznali závist jež blahobyt promění v mindráky |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 15.12.2009 21:57 Post subject: |
|
|
edit
Last edited by Alshwarya on Mon 8.2.2010 18:35; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
spanish.eyes vi, ale nedba
|
Posted: Tue 15.12.2009 22:13 Post subject: |
|
|
fakt bych chtela objevit tu krasu hustyho cernyho oboci
a hezky "zarovnany" jsem ho fakt taky nikdy nemela _________________ She's a rainbow and she loves the peaceful life
A change of heart comes slow..
*
Je třeba žít, je třeba milovat, je třeba tvořit
(JK) |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 15.12.2009 22:26 Post subject: |
|