View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Cavendish mňau
|
Posted: Sat 3.3.2007 14:11 Post subject: Sebepoškozování |
|
|
Jak se na něj díváte?? Máte s ním zkušenosti?? Nebo někdo z vašich přátel, známých?? nic podobného jsem tu nenašla... _________________ Jednou jsem si v tichu řekl, že my spolu dožijem.
Jedna cesta do posledních tonů requiem.
Láska je proměnlivá, chcem ji pevnou jako kámen.
Dej mi ruku, povedu tě, pak se vystřídáme. |
|
Back to top |
|
|
spooon kytky 3, meta: 1350
|
Posted: Sat 3.3.2007 14:13 Post subject: |
|
|
jediný sebepoškozování s kterým mám tu čest je kousání rtů ...ale to je spíš zlozvyk... _________________ "Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist."
Albert Einstein |
|
Back to top |
|
|
Cavendish mňau
|
Posted: Sat 3.3.2007 14:17 Post subject: |
|
|
Třeba moje hodně dobrá kámoška se řeže do rukou......prostě když má depku, cejtí se sama, nebo tak, tak to udělá....naštěstí jsme o tom spolu začali mluvit a nějak to řešit. _________________ Jednou jsem si v tichu řekl, že my spolu dožijem.
|
Back to top |
|
|
Lenore ___________________
|
Posted: Sat 3.3.2007 14:18 Post subject: |
|
|
Fakt tady to téma není? Mám pocit, že na stratoboardu bylo hodně populární. _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
Cavendish mňau
|
Posted: Sat 3.3.2007 14:20 Post subject: |
|
|
Já si nejsem jistá, třeba jsem se nekoukla pořádně. Kdyby jste něco podobnýho objevily, tak to vyhodte. _________________ Jednou jsem si v tichu řekl, že my spolu dožijem.
|
Back to top |
|
|
villete vrrrr raf raf
|
Posted: Sat 3.3.2007 14:38 Post subject: ed |
|
|
edit _________________ "All will be well, and all will be well, and every kind of thing will be well." (Julian of Norwich) |
|
Back to top |
|
|
Askari Geronimo
|
Posted: Sat 3.3.2007 16:38 Post subject: |
|
|
Ano, je to mozne, co tak vim, mela jsem takovy obdobi- nastesti je za mnou, chvala bohu...
Zeptam se na neco jineho, jak se divate na sebeposkozovani jako formu mystickeho ritualu? Vim, ze v nekterych tradicich na svete se to tak provozuje, tak me napadlo, jestli k tomu mate nekdo obecne pripominky.
A Villete, jenom jedna pripominka: *cela* tela jsou *krasna*. |
|
Back to top |
|
|
Lenore ___________________
|
Posted: Sat 3.3.2007 16:52 Post subject: |
|
|
Rituální sebepoškozování mi přijde divný. Ale já neschvaluju jakýkoliv poškozování, ať už sebe nebo někoho/něčeho jinýho.
(Čímž netvrdím, že k tomu občas nemám sklony.) _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
waxeipahdeth kytky 8, konec
|
Posted: Sat 3.3.2007 17:44 Post subject: |
|
|
...
Last edited by waxeipahdeth on Sat 6.9.2008 12:59; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Askari Geronimo
|
Posted: Sat 3.3.2007 17:51 Post subject: |
|
|
Nejak nechapes, nevadi.
Oni to *delaji* kvuli sobe. Jiny stav vedomi, jine pochopeni zivota, zivota z jine stranky.
Krome toho poskrabavani nehty a tak dale je taky forma ritualu, i kdyz o neco mensiho.
Neco k tematu:
Lide s OCD by o ritualech asi vedeli sve... A *taky* jsou to ritualy. |
|
Back to top |
|
|
jirka ...
|
Posted: Sat 3.3.2007 17:53 Post subject: |
|
|
ritualy, napda me katolicka cirkev. Opus dei, nebo treba sebe bicovani potom, co se spacha hrich. Ve stredoveku u mnichu. _________________ [i]štestí je dar
] |
|
Back to top |
|
|
waxeipahdeth kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
Nightwish kytky 3, meta: 1550
|
Posted: Sat 3.3.2007 18:07 Post subject: |
|
|
v tý souvislosti s rituály mě jako první reakce napadl ten starší klip od Rammsteinů, jak se tam ti muži šlehají přes holá záda..tuším že se to dělá na Filipínách, ale určitě i jinde..
ed-jinak co se týče sebepoškozování, mám takový pocit,že by se pod tenhle termín dalo zahrnout lecos, od kouření přes alkohol atd...
taky mi připadá, že u některých teens se tohle téma stalo docela populární, hlavně si dát na blog co nejvíc obrázků s motivem krve,žiletek u ruky atd. _________________ -léta už tajím svoji příslušnost, v zemi co vyměnila hrubost za slušnost- |
|
Back to top |
|
|
Alunka kytky 6, meta: 9450
|
Posted: Sat 3.3.2007 18:13 Post subject: |
|
|
Já a nože.
Dělala jsem to v 16cti v 17cti letech. Dělala jsem to pořád - řízla jsem se a byl to nadhernej pocit, kdy mě duševní bolest odtěkala pryč s tou fyzickou. Dělala jsem to skoro denně a strašně mi to pomáhalo. A možná to byl i takovej rituál, páč jsem si vždycky sedla na parapet na okno vedle svíčku a nějákou hudbu. Zkončila jsem s tim, protože jsem to chtěla dělat pořád - za sebemenším problemem, a taky mi jedna holka řekla, že takhle mě teda kočka poškrábat nemůže.
Naposledy jsem to udělala v srpnu 2006. Od ty doby nic ... pomyšlení sice bylo, ale to přešlo. |
|
Back to top |
|
|
Tangerine kytky 5, meta: 6350
|
Posted: Sat 3.3.2007 18:24 Post subject: |
|
|
Já se k tomu uchyluju tehdy, když jsem na sebe hodně naštvaná a beru to jako určitý "potrestání" za to, že se lituju nebo že se chovám jak mrcha. Bývaj období, kdy nůž nevezmu do ruky půl roku a jindy tu chuť udělat to spustí jen nějaká blbost... |
|
Back to top |
|
|
|