|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
kyokushi kytky 4, meta: 2150
|
Posted: Sat 3.3.2007 0:27 Post subject: ed |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
JÁjenJÁ kytky 6, meta: 7450
|
Posted: Sat 3.3.2007 0:29 Post subject: |
|
|
Jo myslím, že jsem uplně normální, dokonce i s těma občasnýma zkratama, protože ty jsou taky normální a má je skoor každej.
mě občas trošku zvedá ze židle jak o sobě někteří tvrdí, že jsou "zvláštní, jiní,nepochopitelní" Místo aby vzali v úvahu, že to, že se od sebe navzájem jako lidí lišíme nepramení z "nenormality", ale z individuality každého člověka. _________________ Sebeláska je jediná láska, která trvá navěky
O. Wilde |
|
Back to top |
|
|
villete vrrrr raf raf
|
Posted: Sat 3.3.2007 0:32 Post subject: ed |
|
|
edit _________________ "All will be well, and all will be well, and every kind of thing will be well." (Julian of Norwich) |
|
Back to top |
|
|
jirka ...
|
Posted: Sat 3.3.2007 0:44 Post subject: |
|
|
JÁjenJÁ wrote: | Jo myslím, že jsem uplně normální, dokonce i s těma občasnýma zkratama, protože ty jsou taky normální a má je skoor každej.
mě občas trošku zvedá ze židle jak o sobě někteří tvrdí, že jsou "zvláštní, jiní,nepochopitelní" Místo aby vzali v úvahu, že to, že se od sebe navzájem jako lidí lišíme nepramení z "nenormality", ale z individuality každého člověka. |
normalitu nemuzes posuzovaz jen z jednoh jedince. To proste nejde. neni to ten vypovidajci vzorek populace._________________ [i]štestí je dar
] |
|
Back to top |
|
|
Smaily vždy a všude zírající SKRZ
Joined: 03 Jan 2007 Posts: 959 Location: Brno, Šumava, občas Praha
|
Posted: Sat 3.3.2007 9:24 Post subject: |
|
|
JÁjenJÁ wrote: |
mě občas trošku zvedá ze židle jak o sobě někteří tvrdí, že jsou "zvláštní, jiní,nepochopitelní" |
souhlas! člověk který vykřikuje, že je nenormální, je často považován za normálního pozéra..._________________ Zdálo se jí, že je motýlem, a když se probudila nevěděla, jestli je člověk, kterému se zdálo, že je motýlem, nebo motýl, kterému se teď zdá, že je člověkem.
http://maureen.bloguje.cz/ |
|
Back to top |
|
|
chewing_cow kytky 4, meta: 2350
|
Posted: Sat 3.3.2007 9:41 Post subject: |
|
|
JÁjenJÁ wrote: | mě občas trošku zvedá ze židle jak o sobě někteří tvrdí, že jsou "zvláštní, jiní,nepochopitelní" |
Taky souhlasim. Většinou to bejvaj ty nejnudnější a nejobyčejnější lidi ze všech. A hrozně rádi by byli aspoň nenormální když už nic jinýho._________________ No moc nekoukejte. Chci zpátky olymp. |
|
Back to top |
|
|
annysek .
|
Posted: Sat 3.3.2007 10:03 Post subject: |
|
|
Jednou uz jsem na stary board svuj nahled na normalnost psala, myslim..
Ja na to slovo neverim. Verim na obvyklost, konvencnost atd., ale normalnost je podle me priliz abstraktni pojem, takze vlastne nic neznamena..
Jak tu nekdo psal, ze lidi jsou radi nenormalni, tak to je pravda.. Obcas to nechapu.. Kdyby chteli byt vyjimecni, nebo tak.. Ale proc nenormalni? |
|
Back to top |
|
|
Lothórien kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Sat 3.3.2007 10:18 Post subject: |
|
|
ed
Last edited by Lothórien on Sat 7.6.2008 21:03; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
evianek kytky 7, meta: 11650
|
Posted: Sat 3.3.2007 10:30 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
user_33 kytky 5, meta: 4350
|
Posted: Sat 3.3.2007 10:34 Post subject: |
|
|
Ted ctu Silenstvi normality od Arno Gruena.. velice zajimavy pocteni.
A jestli jsem normalni posoudim, az mi nekdo rekne, co se za tim slovem vlastne ma skryvat za cloveka. Mozna uz to tu nekdo rikal, tak me kdyztak upozornete, neprochazela jsem cele tema.
Jeste neco.. driv jsem chtela byt jako vsichni ostatni, chovat se podle tech danych "osnov", jake byly urceny ve spolecnosti a nikdy se mi to nepodarilo. Proto jsem taky trpela depresema, ze neumim byt takova jako ostatni. Pozdeji jsem se prizpusobila jedne parte a vsechny tyhle myslenky z hlavy vypustila. Nastesti jsem se vzpamatovala a opustila je. Ted se bavim s lidmi, se kterymi si skutecne rozumim a nemusim se nijak "pretvarovat", nebo bat se cokoliv rict. Aspon tak to citim.. |
|
Back to top |
|
|
jirka ...
|
Posted: Sat 3.3.2007 11:15 Post subject: |
|
|
Kenzie, oo hlavne behem skolnich let, jak uz ZS nebo SS, si nevyberes partu jakou by jsi chtela porad tam jsou lidi ktery ti nesednou, nebo to proste neni ono. Cim je clovek starsi a dela co chce, tak se dostane do spolecnosti lidi co mu vyhovuje a maji stejny zajmy. _________________ [i]štestí je dar
] |
|
Back to top |
|
|
user_33 kytky 5, meta: 4350
|
Posted: Sat 3.3.2007 11:35 Post subject: |
|
|
Jenze ja kvuli tomu na ZS presla na jinou skolu. Nepomohlo to.. na SS to samy. A ted nejsem nikde. (pujdu na dalkovy studium, tak to snad zvladnu, lidi mi budou ukradeny, kdyz je uvidim jednou za uherak) Kdybych nepoznala villete, tak ted asi hniju na Hlavaku, protoze ti lide se snazili byt se mnou kamaradi. Mozna me meli i radi a ja mela rada je, ale byli na me hrubejsiho zalozeni. Ja jsem takova krehotinka, i kdyz se nezda a nedovoluju si moc ve spolecnosti - tedy ted uz ne . A kdyz se presidlili na Hlavak za squaterama, tak to uz na me bylo moc. Navic jedna 'kamoska' dokonce utekla z domova, zila tam a strilela si peri. Nic jinyho nedelala. Jesteze je to za mnou. No, musim rict, ze nemam jen kamarady pres villete, ale vdecim ji za hodne. Ani nevim, proc to sem pisu, protoze se zase stydim.
Ale jinak s tebou souhlasim, clovek si na skole nevybere.. nebo nekdo ma to stesti, ze si s lidma ve skole rozumi, coz muj pripad neni. Tedy naposled to bylo ok, dokud do toho nezasahly drogy. Ktery mi shodou okolnosti znicily hodne kamaradstvi.. dneska jsem asi definitivne skoncila s jednou kamoskou, co se do toho dostala uz hodne a .. ne, jsem OT, nebudu to rozvadet. Asi se jen potrebuju vypovidat. |
|
Back to top |
|
|
Lucrezia kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Sat 3.3.2007 12:12 Post subject: |
|
|
JÁjenJÁ wrote: |
mě občas trošku zvedá ze židle jak o sobě někteří tvrdí, že jsou "zvláštní, jiní,nepochopitelní" Místo aby vzali v úvahu, že to, že se od sebe navzájem jako lidí lišíme nepramení z "nenormality", ale z individuality každého člověka. |
takhle to citim taky.
Kolem sebe mam par nenormalnich jedincu - ale tim stylem, ze mi pripadaji fakt hrozni a v hlave to nemaji vporadku. |
|
Back to top |
|
|
*jiva* kytky 6, meta: 9050
|
Posted: Sat 3.3.2007 12:23 Post subject: |
|
|
pokud si myslíte, že touha být nenormální je úplně normální, tak to chápu.. |
|
Back to top |
|
|
JÁjenJÁ kytky 6, meta: 7450
|
Posted: Sat 3.3.2007 13:51 Post subject: |
|
|
jirka wrote: | JÁjenJÁ wrote: | Jo myslím, že jsem uplně normální, dokonce i s těma občasnýma zkratama, protože ty jsou taky normální a má je skoor každej.
normalitu nemuzes posuzovaz jen z jednoh jedince. To proste nejde. neni to ten vypovidajci vzorek populace. |
A já snad posuzuju normlaitu? myslím, že jsi nepochopil smysl toho co jsem napsala_________________ Sebeláska je jediná láska, která trvá navěky
O. Wilde |
|
Back to top |
|
|
|
|