hm, ako zacat. mam len 15 rokov, ale so spekulovanim o postave som zacala velmi skoro. vzdy som bola vyssia ako rovesnici aj vyvinutejsia, proste som vyzerala starsie. preto ma stvalo ze vazim viac ako kamaratky. zacalo to asi ked som mala 12, mala som asi 170 cm a 61 kg, normalnu dobru vahu som mala lenze to si uvedomujem az teraz
tak som zacala akoze chudnut, no blbost, pribrala som asi na 65 kg. tak to bolo asi rok, to som mala 13 zhruba.. potom zase "chudnutie" a zase som pribrala a takto to islo stale dalej
aj som sa snazila cvicit ale nikdy som to nevydrzala dlho. teraz mam 15, 173 cm a asi 73-75 kg. mozno to este neni uplne tragicke, ale proste nepaci sa mi to a nie som s tym spokojna. mozno si poviete ze tak musim na sebe zacat makat a nelutovat sa, kiez by... este k tomu mamina mi hovori ze nech so sebou zacnem nieco robit, nie ze ma do toho nuti ale tak... ze by som mohla. ale ja vzdy sklamem nielen seba ale aj ju
vzdy si poviem ze od zajtra, od zajtra, ale NIKDY to nedodrzim. mam strasne slabu volu alebo ja neviem... som leniva a blba
mozno by mi pomohlo keby som mala niekoho kto by ma podporil, ale tak co uz ked tu nikto taky neni
uz neviem ako sa mam donutit spravit so sebou nieco......