|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
*jiva* kytky 6, meta: 9050
|
Posted: Mon 21.9.2009 21:13 Post subject: |
|
|
kenzie, hm, moje játra po mých kofeinových návalech by možná taky snesly kousek té zázračné byliny, díky za tip dokonce jsem se dozvěděla, že zanesená játra můžou souviset s intenzivnějším pms a taky s nadýmáním...
jinak nechápu, proč vodu s olejem tedy, ale našla jsem to v článku na doktorka.cz
Nápoj na pročištění jater : 1 l mrkvové šťávy + 1 lžičky za studena lisovaného oleje + 1 citronu. Účinné je také pití přírodní citronády nalačno a to i v průběhu dne - voda + šťáva z citronu + event. med (nebo jiné přírodní sladidlo )
a taky se má prý jíst: sezam, pohanka, jáhly, amarant, zelené fazole, červená řepa, mrkev, listová zelenina, pórek, kyselé zelí, petržel, česnek, cibule, citrony, ředkev, křen, koření: zázvor, fenykl, máta, bazalka |
|
Back to top |
|
|
user007 kytky 5, meta: 6650
|
Posted: Mon 21.9.2009 21:30 Post subject: |
|
|
pekny vycet potravin a rad, dekuji moc:)!
s tou vodou se i prece rika, ze se ma pit tepla po ranu, vycisti cloveku travici soustavu, jestli se nemylim /pokud se pije ve vetsi mire/, ale ja tohle nedokazala nikdy praktikovat. Tady v tomhle pripade jsem to pochopila tak, ze vypijes oliv. olej a citron a zapijes to teplou sklenici vody:) kazdopadne mrkev zni lip, ale kde sezenu tu stavu, kdyz nemame odstavnovac : ( .. protoze z obchodu je prilis draha.. nevim.
jeste k tem jatrum primo - pokud pozivas denne ostropestrec(rozemlety), dvakrat ci trikrat denne, (je to lepsi nez caj, tata chodil k leciteli, ktery ho tim naprosto vylecil a to mel i namale, mohl umrit) do tri mesicu mas pry vylecena jatra. a pro nas by mel stacit asi i mesic.. ale je hodne dulezite nepit alkohol, jinak to pry neni moc ucinne. ja uz se o to parkrat snazila, s tim alkoholem az takovy problem neni, spis jsem nebyla dusledna, co se tyce pravidelnosti pozivani ostropestrce:/ ale zacnu znovu..
tohle tema je supr. inspiruje me neco delat se svym vnitrne znecistenym telem _________________ Everything can be taken from a man or a woman but one thing: the last of human freedoms to choose one’s attitude in any given set of circumstances, to choose one’s own way. - Viktor E. Frankl |
|
Back to top |
|
|
Kyo kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Mon 21.9.2009 21:49 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Doba kráčí vpřed a svět se předhání. Už i blbci mají vyšší vzdělání. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 21.9.2009 22:43 Post subject: |
|
|
rozhodne to asi zabira, kdyz memu tatovi to zachranilo zivot.. sel za jednim lecitelem, ktery leci sportovce a nebere si za to skoro ani zadne penize.
a ja radsi bylinky, nez vytazky, i kdyz ti to neberu:) a treba mas pravdu.
mozna jsem se spletla v pojmech, treba mi tata rikal vycisti jatra, daji se do poradku.. _________________ Everything can be taken from a man or a woman but one thing: the last of human freedoms to choose one’s attitude in any given set of circumstances, to choose one’s own way. - Viktor E. Frankl |
|
Back to top |
|
|
Laura kytky 7, meta: 13650
|
Posted: Tue 22.9.2009 8:02 Post subject: |
|
|
Kenzie, a užívá ten ostropestřec pořád, nebo stačila ta pár měsíční kůra a ted je to ok i bez bylinek?
já mám zkušenost s bylinkami, že fungují skvěle, ale jen dokud se berou.. _________________ The only way out is through
Advice is what we ask for when we already know the answer but wish we didn't |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 22.9.2009 15:23 Post subject: |
|
|
on uz ho ted neuziva, zacal pit pivo(spis tak 2-3x do mesice), ale max. dva pullitry, nema problemy a doktorka mu to dovolila.. citi se moc dobre, podle jeho vlastnich slov.
myslim, ze cas od casu ma mesic na ostropestrci, ale co mi vypravel, tak posledni mesice to ma uz hodne volne.
muzu se ho dnes zeptat.
jiva, jeste me napadlo, znas stevii? v podstate "sladidlo", ale mnohokrat ucinnejsi, ktere ma i pozitivni vliv na zdravi. Ja si ho chci koupit, tady neni k dostani oficialne jako potravina, ale treba Sladky polibek kupuje kamaradka, vydrzi ji 2 mesice.
http://stevia.ic.cz/_________________ Everything can be taken from a man or a woman but one thing: the last of human freedoms to choose one’s attitude in any given set of circumstances, to choose one’s own way. - Viktor E. Frankl |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 23.9.2009 20:06 Post subject: |
|
|
kenzie, na stevii mam uz delsi dobu zalusk maji ji pry po kvetinarstvich normalne zivou a je to docela pry odolne, ale musim se po ni poptat spis v praze, u nas jsem ji nesehnala |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 23.9.2009 21:24 Post subject: |
|
|
myslis, ze rostlinka je lepsi? : ) neumim si predstavit, jak je stevia silna, treba by stacilo rozdrtit listecek do buchty... asi blbost, co? _________________ Everything can be taken from a man or a woman but one thing: the last of human freedoms to choose one’s attitude in any given set of circumstances, to choose one’s own way. - Viktor E. Frankl |
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sun 27.9.2009 10:45 Post subject: |
|
|
a hlavne sladidla nejsou prirodni:) narozdil od stevie..
mm neco o kukurici a soji jsem slysela v dokumentu "food matters", ale nepamatuju si to.. pokud se nepletu, rikali, ze neni dobre to jist casto a jak rikam, duvod si nepamatuju. mozna wewe:) _________________ Everything can be taken from a man or a woman but one thing: the last of human freedoms to choose one’s attitude in any given set of circumstances, to choose one’s own way. - Viktor E. Frankl |
|
Back to top |
|
|
Laura kytky 7, meta: 13650
|
Posted: Sun 27.9.2009 12:32 Post subject: |
|
|
jivo, stevie má sladivost vysokou. máme ji doma, nějakou dobu jsem si ji dávala do kafe, stačí ta jejich malá odměrka, to je tak desetina lžičky. ale brzy mě to přestalo chutnat, já sladidla nemám ráda.
a kukuřice má myslím vysoké GI. a máma mi taky vždycky říkala, že se po ní tloustne=) _________________ The only way out is through
Advice is what we ask for when we already know the answer but wish we didn't |
|
Back to top |
|
|
wewe Why is raven like a writing desk?
|
Posted: Sun 27.9.2009 13:20 Post subject: |
|
|
kenz - nech si spominam ako chcem, dako vobec neviem co tam o tom vraveli _________________ Not until we are lost do we begin to understand ourselves.
And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music...
Follow your joy
ॐ नमः शिवाय |
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
spanish.eyes vi, ale nedba
|
Posted: Tue 29.9.2009 19:12 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ She's a rainbow and she loves the peaceful life
A change of heart comes slow..
*
Je třeba žít, je třeba milovat, je třeba tvořit
(JK) |
|
Back to top |
|
|
terinas kytky 8, konec
|
Posted: Tue 29.9.2009 19:21 Post subject: |
|
|
Já je jím taky Jsou hodně sladký, ale říkám si že aspon nějaký vločky jím a prijde mi to lepsi nez třeba buchta (takovy ty kupovany co jsou fakt jen bila mouka a cukr). |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Zdraví |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 Next
|
Page 9 of 10
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|