1) Kde rádi nakupujete? Do jakých obchodů chodíte rádi? Proč? Letňany, je to tam velký, takže menší koncentrace lidí, většina oblíbených obchodů najednou.
2) Do jakých zřídkakdy nebo vůbec? Proč? Kenvelo, Terranova-nelíbí a zdá se mi nekvalitní
3) Kde vám přijdou věci kvalitní a kde nekvalitní?Viz předchozí otázka, žádné extra kvality jsem si ještě nevšimla
4) Je pro vás důležitější kvalita nebo kvantita, koupíte si radši 5 levných triček nebo jedno dražší? Záleží jen co se mi líbí.
5) Jak moc je pro vás důležitá značka? Dáváte rádi na odiv, že ´na to máte´ nebo si klidně koupíte i neznačkovou věc, pokud se vám líbí? Klidně i neznačkovou.
6) Kolik jste ochotni utratit za jednotlivé kousky oblečení? můžete vypsat libovolné kousky a částku, kterou jste ochotni za ně dát: boty a kalhoty do 2tis., tričko do 500
7) Nakupujete pouze když něco potřebujete nebo i jen tak, pro radost, za odměnu atd..? Obvykle prošmejdím celý Letňany 2x ročně (slevy) a mimo to jen málo kdy (no, zrovna včera jsem si koupila 3 trička a mikinu, protože mi přišel leták a už to jelo..)
Myslíte, že máte hodně oblečení, akorát nebo málo? Hodně, ale nosím hodně to samý, protože to neumím kombinovat a nosit a hodně věcí se mi prostě hrozně libilo, koupila jsem a uz nenosím (male, nepohodlne, odvazne atd.)
9) Na jaké kousky oblečení máte ´úchylku´, nakupujete je rádi a často a které části kousky naopak neradi a až v případě, že je to nutné? Nikde mi nesedí kalhoty, grrr. Miluju tílka a svetříky.
10) Co děláte s oblečením, které už z jakéhokoli důvodu nechcete? Dáváte na charitu, prodáváte, vyhazujete....? Prodám na aukru (málokdy), dám kámošce, příp. příbuzným pro mladší děti, případně do sběrného kontejneru.