|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Rage If life deals you lemons, make lemonade.
|
Posted: Tue 11.8.2009 18:34 Post subject: Oslavy, slavení a akce jím podobné |
|
|
Když už nad tím přemýšlím, tak mě napadlo tohle téma.
Jak slavíte narozeniny/svátky/výročí. Jaká oslava se vážně vyvedla, co vyloženě zabírá na hosty, koho zvete, nezvete...? Tipy na dobrý párty apod...
Mě čeká příští týden čtvrt století a pořád nevím, jestli by bylo fajn uspořádat nějakou menší párty / oslavu...ale nevím kde a jak a tak.
Inspiraci |
|
Back to top |
|
|
Linda Evangelista kytky 8, meta: 20650
|
Posted: Tue 11.8.2009 20:15 Post subject: |
|
|
Tak já slavím narozeniny každý rok už od svých osmnácti. Slavíme je vždycky dohromady s kamarádkou, která má narozky o 5 dní déle než já. Pronajímáme si mysliveckou chatu na celý víkend u nás ve vsi, kam pozveme minimálně 50 kamarádů. Většina z nich se tam zajede jen na chvíli podívat a tak kolem deseti lidí je tam celý víkend s náma. Pořádáme turnaje v kroketu, grilujeme maso a prostě se bavíme. Dřív jsem měli i někoho kdo zařídil hudbu, ale já si radši pustím oblíbená cédéčka než abych celý víkend poslouchala taneční hudbu. Takže poslední minimálně tři roky je to jen s rádiem. Loni jsme slavily ještě s jednou kamarádkou navíc a bylo nám dohromady osmdesát, tak jsme k tomu uspořádaly večírek, kam všichni měli dorazit v oblečení jako by jim bylo osmdesát. Letošní oslava nás čeká už za měsíc a kousek, takže už plánujeme co vymyslíme letos. Zatím to bude jen klasika, ale chceme si pozvat kamaráda a jeho kapelu, aby nám zahráli trochu jazzu. No bude to zajímavé. Jediné mínus je finanční stránka. Protože máme čím dál víc kamarádů, tak máme vždycky připravenou kasičku a vybíráme dobrovolné příspěvky. Sice to moc nehodí, ale aspoň něco. My jsem hlavně vždycky rády, že se sejdou naši nejbližší kamarádi a jen nás nima dobře.
ed. olymp
Last edited by Linda Evangelista on Tue 11.8.2009 21:04; edited 2 times in total
|
|
Back to top |
|
|
Rage If life deals you lemons, make lemonade.
|
Posted: Tue 11.8.2009 20:26 Post subject: |
|
|
Lindo, ta osmdesátka je fakt originální a super
Jako, u mě je horší, že mám kamarády roztroušené po republice, takže asi nějaký sjezd neudělám |
|
Back to top |
|
|
Lilith :faitilhiér:
|
Posted: Tue 11.8.2009 20:37 Post subject: |
|
|
No mě letos čeká oslava kulatin ( ), takže chystám konečnq zase pořádnou akci, loni to nevyšlo, ale předloni jsme byli ve Zlatých časech u Václaváku, popíjeli jsme, tancovali, prostě pohodička. Fakt se těším, letos to bude asi ve víc lidech a ideální by byla nějaká ta chata, ale bojím se, že nemám čas na organizaci a spoustě mých kamarádů spíš bude vyhovovat nějaký pražský bar.
Dokonce mám tajný tip (odsouhlasený spanish ) kousek tady kde bydlím
Jo a nejlepší oslava, co jsem zažila, byla expřítelova ve stylu mafie 30.let na chatě. Úžasný _________________ Proč on? Protože se nám chtělo... |
|
Back to top |
|
|
*jiva* kytky 6, meta: 9050
|
|
Back to top |
|
|
Lilith :faitilhiér:
|
Posted: Tue 11.8.2009 21:06 Post subject: |
|
|
no já bych chatu taky pro jistotu nepronajímala, pokud bych neměla vážně jistotu, že většina lidí dorazí. Proto mi přijde jednodušší sejít se v nějakém baru, kde se i vaří a tancuje.. a oslavit to tam. S tím mám nejlepší zkušenosti _________________ Proč on? Protože se nám chtělo... |
|
Back to top |
|
|
mamba Alexithymia
|
|
Back to top |
|
|
pecička *Discipline, Drive, Determination*
|
|
Back to top |
|
|
Lolita konec
|
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour
|
Page 1 of 1
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|