View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
terinas kytky 8, konec
|
Posted: Tue 4.8.2009 14:24 Post subject: |
|
|
Teda tojo, maji to super |
|
Back to top |
|
|
tracy kytky 5, meta: 5550
|
Posted: Tue 4.8.2009 14:27 Post subject: |
|
|
nafocene jsou skvele, ale az na par vyjimek nejsou vubec hezke |
|
Back to top |
|
|
Kačenka &
|
|
Back to top |
|
|
terinas kytky 8, konec
|
Posted: Tue 4.8.2009 14:29 Post subject: |
|
|
No ted vetsinou chteji i modelkovsky vzhled. Kdyz si muzou vybirat tak proc by si nevybrali hezci no |
|
Back to top |
|
|
tracy kytky 5, meta: 5550
|
Posted: Tue 4.8.2009 14:31 Post subject: |
|
|
ja jsem to nemyslela tak, ze by to mely byt vysoke hubene dlouhovlase holky vsechno, spis naopak, ja preferuju zajimavy netuctovy vzhled, ale ty holky se mne tam fakt nelibi a prijdou me i nesympaticke..kazdopadne kazdy ma jiny vkus:) |
|
Back to top |
|
|
terinas kytky 8, konec
|
Posted: Tue 4.8.2009 14:32 Post subject: |
|
|
Mne se jich dost libilo, ale do oka me prastila nejaka Sylva, ta se mi fakt hodne nelibila, uplne uplne tuctova a ani pekna |
|
Back to top |
|
|
Rozárka kytky 5, meta: 4650
|
Posted: Tue 4.8.2009 18:42 Post subject: |
|
|
Ona je tohle spíš umělecká agentura. Dávají přednost starším holkám a většinou jsou to tanečnice, zpěvačky nebo tak něco..
Ono u hostesky najde ani tak o to být hezká, ale spíš upravená a vejít se do kostýmů, které jsou většinou šité ve velikostech 36 nebo 38 a hlavně umět mluvit a být flexibilní.. |
|
Back to top |
|
|
Sluníčko:-) hu
|
|
Back to top |
|
|
wewe Why is raven like a writing desk?
|
Posted: Sat 8.5.2010 16:17 Post subject: |
|
|
Quote: | Děkuju holky, jenže tyto fóra jsou už nejmín rok stará, tak si myslím, že by nebylo na škodu udělat něco v novější verzi Mně by spíše zajímaly zkušenosti těch co jsou na vysoké. Přece jenom hodněkrát jsem pracovala na brigádách přes agentury typu skladník, nebo u práce u pásu. Jenže mi už přijde, že mám tyto časy za sebou a chtěla bych si najít nějakou pořádnější práci, pohnout se někam trošku dál. Zajímalo by mě, co vy jako vysokoškolačky či vysokoškoláci (je jedno jakého ročníku)za práce děláte, je vůbec reálné sehnat v této době něco relativně normálního? (nemyslím aktivní telemarketing či prodávání O2 produktů na ulici). Mně to podle toho co se dívám po pracovních portálech moc nepřijde... |
ale tak staci sem znovu napisat a ono sa to rozbehne;)
k teme- tuto je to z pracou velmi biedne...teda aspon pre mna, kedze som vacsinu casu rozlietana medzi 3ma mestami, tak je tazko si najst nieco na jednom mieste..a este s tym sklbit to cestovanie...
ked pozeram po nete po tych brigadach tak je to tiez bud za pasom, za kasou v supermarkete, alebo volanie ludoma vnucovanie im kravin...co fakt ze nechcem robit
vravim si ze ked uz studujem AJ tak by som ju mohla doucovat, ale ja som taky hlupy tvor ze si proste neverim...a si vravim napr.ze ked ja neviem ich vsetky casy pouzivat tak ako sa maju, ako to mam vysvetlovat niekomu druhemu...a tak..
moje spoluziacky si vacsinou privyrabaju ako hostesky, aupairky, telemarketing....ale ja neviem, ja asi na taketo nieco niesom...som zvedava ako si vobec najdem pracu ked vyjdem z VS_________________ Not until we are lost do we begin to understand ourselves.
And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music...
Follow your joy
ॐ नमः शिवाय |
|
Back to top |
|
|
Cassie serendipity
|
Posted: Sat 8.5.2010 16:22 Post subject: |
|
|
Jop tez marne hledam a rikam si jestli nedelam neco spatne.
Jinak ja doucuju anglictinu, ale jenom znamy lidi kolem, nebo znamy pres nekoho.
A ted mi vsichni odmaturujou a mam po prijmu, takze shanim shanim a kde nic tu nic. |
|
Back to top |
|
|
synapse
Joined: 16 Jan 2007 Posts: 2695 Location: země Pána Koblih a jeho tupých voličů
|
Posted: Sun 4.7.2010 20:58 Post subject: |
|
|
Prozraďte mi prosím, co znamená tahle záhadná formulka: Konzultant pro péči o zákazníky. Že to bude zaobalený výraz pro telemarketing? _________________ MIAOW! |
|
Back to top |
|
|
violetka kytky 6, meta: 7450
|
Posted: Mon 5.7.2010 7:01 Post subject: |
|
|
jj, to je obvykle telemarketing |
|
Back to top |
|
|
Rage If life deals you lemons, make lemonade.
|
Posted: Wed 7.7.2010 14:31 Post subject: |
|
|
to je ale pasivní telemarketing. znamená to, že budeš přijímat hovory klientů a v průběhu hovoru se jim snažit něco podstrčit v případě možné příležitosti. záleží na firmě, u který by to bylo. |
|
Back to top |
|
|
sl.megi kytky 5, meta: 4650
|
Posted: Thu 8.7.2010 10:19 Post subject: |
|
|
Nevíte jak je to s dohodama a přídavkama? Když mám přídavky na dítě, můžu podepsat dohodu? A do kolika to nemusím přiznávat? Nebo musím všechno? A když bych měla dvě dohody, tak se mi to bude asi sčítat ten výdělek co? _________________ Zmáknu to! |
|
Back to top |
|
|
violetka kytky 6, meta: 7450
|
Posted: Thu 8.7.2010 11:33 Post subject: |
|
|
rage, to není tak úplně pravda. Já byla na několika pohovorech na "konzutanta pro péči o zákazníky" a až na jeden případ šlo vždy o aktivní telemarketing. |
|
Back to top |
|
|
|