tak moje nejhorsi jsem zazila v sobotu. Seznamila jsem se na disce s klukem a druhy den se nechala pozvat ven. Byli jsme domluveni obchodnaku,kde bydlim. Jeste nez tam dojdu,tak mi prijde sms at mu koupim SLAZENOU mineralku,jestli jsem v tom obchodu. Samo jsem nic nekoupila,ani kdybych tam byla. Pak ze zajedem k prehrade,ale on ze musi prvni do nakeho servisu kvuli auta. Tam me vsem predstavoval a furt na me pomrkaval jakoze nevim co. Asi chtel pomachrovat (se mnou
),pak jsem navrhla,kam teda zajedem,on chtel jinam,tak me furt premlouval,jako by to nebylo jedno,kde se na chvilku projdem. Vystoupime z auta,hned me chtel chytat za ruku, tak jsem sla celou domu s prekrizenya rukama jako ze mi je zima. Myslela jsem,ze sednem na terasu a neco si dame. Ale on po chvilce,ze si sednem tady na patnik u chodniku. Vyzadal si me cigo (hlavne,ze tvrdil,ze nekouri).
Pak se postavil a ze dem do obcerstveni,ze ma hlad. Tam deset minut zkoumal ceny,nakonec si dal langos. Ze by se me zeptal jestli neco nechcu nebo tak..jako vubec. Tak jsem si koupila kofolu,kdyz jsem rekla,ze platime zvlast,tak se mu viditelne ulevilo
Sedime,on zral ten langos,hubu mel celou spinavou od neho a najednou vytahne fotak, postavi se aj s langosem v ruce a zacne si me fotit,lidi cumeli...trapas. Nasledne mi vypil celou tu kofolu. Jo,ma 29 a machroval jaky neni podnikatel(prodava karty pro T-mobile)a bydli u maminky. Jo,pak si jeste stezoval,ze ten langos stal 30kc!!
Pak mi ukazoval,jak se da s fotakem priblizovat
to jsem rekla,ze uz jsem podobne zarizeni nekdy v ruce mela
Jo a mezitim na me sahal,libal me na krk(nastesti jsem mela opar).Teda pokousel se. Ja uz chtela jet domu,on by jeste rad zajel na nejake pekne misto..jezis,tak jsem se vymluvila,ze musim. A on na to a myslis,ze te zavezu?? No,trapak. Jo,ale nejlepsi bylo,ze se celou dobu me na nic nezeptal,co delam nebo tak,proste nic!! Ja furt neco mlela,slo videt,ze moc neposlouchal,jeste cumel nekam jinam. Mluvila jsem cosi o kole a pet minut na to se me zeptal jestli mam kolo,ze bych za nim mohla nekdy prijet aby usetril benzin (3km
)...Tak se mi ulevilo,kdyz jsem triskla s tema dverma pred barakem.Dalsi den jeste psal,ale ja nic,tak to asi pochopil. Boze takovy debil, ale vypadal celkem normalne,dokonce se kamoskam libil.