View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
maxmiliana kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
Lenore ___________________
|
Posted: Wed 17.6.2009 9:07 Post subject: |
|
|
Maxino, to mi děláš schválně
Teď teda když nad tím přemýšlím, tak jsme se při společném bydlení zas tak moc nevídali, protože přítel byl v práci často do noci. Ale teď je to lepší, to se vrací většinou už kolem šesté a někdy i pracuje doma. No a já jsem doma pořád
Jenom teda já chodím spát často až pozdě v noci, protože dřív nemůžu usnout, a on mě vždycky nutí, abych si šla lehnout s ním. Pak stejně do dvou minut usne, tak jdu zas něco dělat
Horší by to bylo naopak, protože jeho nic nevzbudí, ani kdybych tam začala v noci luxovat... kdežto mě vzbudí všechno, i když jen píše na klávesnici. _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
maxmiliana kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
bublinka111 never satisfied
|
Posted: Wed 17.6.2009 9:58 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ all i wanna do is have some fun....) |
|
Back to top |
|
|
zbrody kytky 4, meta: 3750
|
|
Back to top |
|
|
Theresa I'm Brandy. The slutty cheerleader.
|
Posted: Wed 17.6.2009 10:32 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane. |
|
Back to top |
|
|
Cantarella kytky 5, meta: 5250
|
Posted: Wed 17.6.2009 10:35 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Chcípni Rimmere!
Už se stalo.
OPAKOVAT!! |
|
Back to top |
|
|
sarik kytky 4, meta: 3750
|
Posted: Wed 17.6.2009 11:57 Post subject: |
|
|
My spolu bydlíme. Takže se vídáme každé ráno a každý večer a většinou o víkendech.
Chodíme oba do práce tak nějak normálně, jen on to má o dost volnější, někdy pracuje doma nebo naopak jezdí do terénu takže buď je doma dřív nebo naopak dorazí až večer, ale to jen přes léto.
Protože oba jsme celkem ranní ptáčata tak chodíme brzy do práce a doma se pak většinou sejdem kolem šesté. Pokud nemá každý z nás jiný program, což bývá tak 2 - 3x do týdne tak spolu buď někam zajdem a nebo doma povídáme, čteme nebo koukáme třeba na filmy.
Přijde mi, že si v trávení volného času dost rozumíme, jen bychom ho potřebovali mnohem víc
Víkendy se snažíme trávit pokud možno venku. Ale je jich taky nějak málo
Naštěstí si i sednem v denních rytmech, chodíme spolu relativně brzy spát a pak se i o víkendu budíme brzy Jen já jsem větší čtenář, tak vedle něj někdy ponocuju. |
|
Back to top |
|
|
Skye kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Wed 17.6.2009 13:04 Post subject: Re: Vztah, spolecny cas, denni rytmus:) |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ a na nebi hvězdy svítí
jen aby nakonec přestaly hřát |
|
Back to top |
|
|
Court kytky 4, meta: 3350
|
Posted: Wed 17.6.2009 13:47 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Never complain. Never explain. |
|
Back to top |
|
|
Siddalae kytky 6, meta: 8250
|
Posted: Wed 17.6.2009 17:28 Post subject: |
|
|
to je dobrý téma...
My sme případi, kdy přítel pracuje na nočních (krátký/dlouhý týden) plus v těch volných dnech kdy není na noční má přes den druhou práci. Takže můžu říct, že se vídáme o 100% míň než když jsme spolu chodili .
Z noční se vrací většinou okolo 6hodiny ráno někdy i dýl když je potřeba, takže si s nim pak ještě tak hodinu poležim a pak vstávám já do školy. Tam jsem do večera, pak za ním občas jedu se podívat do práce, ale on si nemůže moc povídat, takže jen tak naskok dát pusu... Večer mi bývá většinou smutno, a docela mi dlouho trvalo než jsem si zvykla být doma sama pořád sem se budila ale ted už spím jak nemluvně a někdy se dokonce těším až vypadne do práce a já budu doma sama. _________________ neměli na guláš přesto byli nejbohatší na zemi protože neznali závist jež blahobyt promění v mindráky |
|
Back to top |
|
|
spanish.eyes vi, ale nedba
|
Posted: Wed 17.6.2009 17:50 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ She's a rainbow and she loves the peaceful life
A change of heart comes slow..
*
Je třeba žít, je třeba milovat, je třeba tvořit
(JK) |
|
Back to top |
|
|
pecička *Discipline, Drive, Determination*
|
|
Back to top |
|
|
Rose Madder kytky 4, meta: 2950
|
Posted: Wed 17.6.2009 21:45 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Jakmile začne člověk přemýšlet, přestává žít... |
|
Back to top |
|
|
Gilthoniel Dancing in the moonlight
|
Posted: Thu 18.6.2009 8:33 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Victim is another name for lover.
Mé srdce děsící se prázdna, vánice
sní o minulosti a o příznivém klima!
Vrak slunce utonul v své krvi, která dýmá.
Ty ve mě zůstáváš jak zlatá monstrance!
(Baudelaire) |
|
Back to top |
|
|
|