|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Rose Madder kytky 4, meta: 2950
|
Posted: Sun 25.2.2007 17:52 Post subject: |
|
|
Shar- wrote: | Někdy je asi lepší být s někým kdo nemá moc peněz, než s někým, kdo peníze má, ale chová se jak**** (tak mám pocit že to vypadá že si tímhle vyloženě snažím zdůvodnit proč s ním zůstat ) |
Ale uplne nejlepsi je byt s nekym, kdo penize ma, resp. umi s nimi hospodarit a jeste navic se umi chovat . Je jasny, ze kazdej ma nejakou tu chybu, ale zalezi hlavne na tom, jak je ta chyba zasadni, nakolik prudi protejsek...
V podstate se na to divam podobne jako Byzzy. Na tvem miste bych se snazila pritele motivovat k dalsimu seberozvoji, k rozumnejsimu nakladani s prostredky,... Je mi ale jasny, ze to neni uplne lehke a pokud se zatvrdi, jen tezko s nim pohnes _________________ Jakmile začne člověk přemýšlet, přestává žít... |
|
Back to top |
|
|
Byzzy kytky 8, meta: 20650
|
|
Back to top |
|
|
Shar- kytky 3, meta: 950
|
Posted: Sun 25.2.2007 18:21 Post subject: |
|
|
...
Last edited by Shar- on Tue 26.6.2007 7:47; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Crazy girl kytky 6, meta: 7450
|
Posted: Sun 25.2.2007 18:28 Post subject: |
|
|
Shar kazdy vztah ma sve pro a proti..ja mam stejny problem,ale nechci ho tady rozpitvavat.Mela by sis uvedomit,co je pro tebe v zivote dulezite,jake hodnoty.Jsem mozna naivni,ale porad si rikam,ze laska prekona vsechno(to jsou ty romanticky filmy ).pokud mate i vroubky ve vztahu,uz bych nad tim premyslela.Pokud vase problemy nejsou tak velke jeste,pockala bych a treba se opravdu objevi nekdo dalsi.Ale necekala bych,kdyz pritele nenapadlo do ted neco delat,nejak se nechat motivovat,ze ho to napadne ted. |
|
Back to top |
|
|
Shar- kytky 3, meta: 950
|
Posted: Sun 25.2.2007 18:49 Post subject: |
|
|
...
Last edited by Shar- on Tue 26.6.2007 7:49; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Rose Madder kytky 4, meta: 2950
|
Posted: Sun 25.2.2007 19:35 Post subject: |
|
|
Byzzy wrote: | NO další věc je podle mě ta, jaký smysl má "je" do toho nutit, přemlouvat je. Pokud třeba nechtějí sami studovat, tak je můžeš maximálně "donutit" si podat přihlášku, ale to pak stát nad nima s holí a hnát je do školy |
Je jasny, ze pokud fakt studovat nechce, asi jen tezko se s tim da neco delat. Nemelo by to pak smysl. To mas pravdu . Teoreticky by ho mohlo motivovat uz jen to, ze se jeho partnerka posouva "vys", je cilevedoma apod., ale tak to byt taky nemusi.
Jako vetsi problem bych ale videla ty penize, resp. dluhy. Zit s takovym clovekem by jednou mohlo byt narocne, mohly by se dostat diky tomu do problemu,...Na druhou stranu nevim, nakolik tady pomohou rozhovory, snaha primet ho k tomu, aby k penezum pristupoval jinak..._________________ Jakmile začne člověk přemýšlet, přestává žít... |
|
Back to top |
|
|
Court kytky 4, meta: 3350
|
Posted: Sun 25.2.2007 21:18 Post subject: ed |
|
|
edit _________________ Never complain. Never explain. |
|
Back to top |
|
|
Blondie 007 kytky 1, meta: 150
|
Posted: Sun 25.2.2007 21:34 Post subject: |
|
|
Musim se priznat, ze kdyz jsem chodila s mym predposlednim pritelem, taky me obcas prepadaly tyhle pocity a pochyby. Ale nechtela jsem si je pripoustet, protoze jsem ho taky milovala. Bylo mi s nim moc fajn, ale vadilo mi, ze jsem ambicioznejsi nez on - a ted nemam na mysli profesne, ale tak nejak obecne.. proste jsme se postupem let zacali oddalovat a ja jsem se bala si to priznat. Ale nakonec jsem se stejne rozesli. A dneska vim, ze to bylo dobre...
Takze si myslim, ze pokud mas tyhle pochyby, tak k tomu rozchodu taky spejete... treba se pletu, ale takova je moje zkusenost..
Last edited by Blondie 007 on Sun 25.2.2007 22:15; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Blondie 007 kytky 1, meta: 150
|
Posted: Sun 25.2.2007 21:38 Post subject: |
|
|
Court wrote: | Ja si neumim predstavit, ze bych nekoho takoveho milovala. . |
Court, ono je to asi trochu slozitejsi. Kdyz se do nekoho zamilujes, tak treba ty veci jeste vidis jinak a zacnes mit pochyby az postupem casu, treba i za mnoho let. Pak se do toho zamota i zvyk a spousta spolecnych veci a to uz je tezsi se rozejit.. Ale jak uz jsem napsala, taky si myslim, ze to speje k rozchodu. |
|
Back to top |
|
|
waxeipahdeth kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
Byzzy kytky 8, meta: 20650
|
Posted: Sun 25.2.2007 21:46 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Court kytky 4, meta: 3350
|
Posted: Sun 25.2.2007 22:03 Post subject: ed |
|
|
edit _________________ Never complain. Never explain. |
|
Back to top |
|
|
user_33 kytky 5, meta: 4350
|
Posted: Sun 25.2.2007 22:08 Post subject: |
|
|
ed
Last edited by user_33 on Sat 1.9.2007 20:06; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
melly :-)
|
Posted: Sun 25.2.2007 22:50 Post subject: |
|
|
Ja to vidim tak ako Court. Ja si takych ludi proste neviem vazit Je pre mna zaklad, aby som s nim mohla pocitat, inak to straca zmysel. Moj priatel je sice v urcitych veciach detinsky, tvrdohlavy, ale vie pracovat a je cielavedomy a to si na nom strasne cenim. No ale vyhoda je aspon v tom, ze z neho nebude workoholik (lebo to je des ), aj ked je to asi chaba utecha... |
|
Back to top |
|
|
Johanka kytky 3, meta: 1350
|
Posted: Mon 26.2.2007 1:18 Post subject: |
|
|
U chlapa potřebuju mít pocit, že to - zvládá-. Že ví co chce, ví kam směřuje a jde si za tím. Je pro mne dležité vědět, že by byl schopnej zabezpečit rodinu. Pak je to CHLAP. Je to divný, ale pro mne je to i duležitý z hlediska sexuální přitažlivosti. A upřímně, asi by mě děsilo, kdyby nebyl schopnej peníze vydělat, ani ušetřit a musela bych všechno táhnout sama.
Jako láska je fajn, ale... muj táta mi vždycky říkal (tuším, že je to z nějakýho filmu): Láska je krásná věc, ale když lezez do peněz, je lépe být člověku samotnému. Když se člověk pak dostane do reálu a najednou si musí platit nájem, jídlo a všechno a musí být samostatný a soběstačný, tak zjistí, jak je duležitý, aby se mohl o svého partner opřít a to i finančně.
Postoj a přístup k penězum a i ke vzdělání si budujeme už od dětství a přítele prostě nepředěláš. Myslím si, že dřív nebo později k rozchodu dospějete. Možná to nebude kuli penězum, ale prostě Ti přestane stačit. Zní to asi zle, ale začnete se rozcházet názorově, v pohledu na svět a nakonec zjistíš, že si s ním absolutně nemáš co říct.
Nebo spolu zustanete a Ty budeš udřená a uštvaná ženská, která bude dřít od rána do noci, aby uživila sebe, rodinu a jeho. _________________ 27.10.2010 - Těhotenská poradna
23.11.2010 - TP
|
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Srdeční záležitosti |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4, 5 Next
|
Page 3 of 5
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|